Нашествието на нелегални имигранти в Европа

От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Не можем да откажем подкрепа на плачещи деца и на отчаяните им родители без да се срамуваме от себе си.
Защо трябва да се срамувам заради това, че някой безотговорно прави деца, които после реват? Ти срамуваш ли се за ревящите и живеещи в лайна орки?

Европа се нуждае от активна стратегия за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на следващи и по-големи потоци бежанци.
Тези хора не мигрират заради никакви конфликти. Това е просто повод. Войната в Сирия е от 4 години, не от вчера.

Европа е основна(та) част от НАТО
Европа е безгласна буква в НАТО. НАТО се командва от англичани и американци.

НАТО трябва да разработи като минимум поредица от селективни стратегии за ограничаване размера на бедствието на югоизток и неговите ефекти върху Европа.
Каква ирония, НАТО всъщност създаде хаоса. Как по-точно може да се очаква, че ще се бори за предотвратяването му?

Второ - мобилизация на европейски политически ресурс за разработване на алтернативни визии и стратегии за подкрепа на бежанците. Част от тях ще трябва да бъдат приети и интегрирани - доколкото е възможно.
И защо ЩЕ трябва?

Друга част ще трябва да останат в специализирани територии с инфраструктура за подкрепа
ЗАЩО?! Кой ще плаща? Защо не бъдат депортирани?

Трето - поредица от дипломатически и политически инициативи за разширяване извън Европа на списъка на страните, които биха могли да помогнат за решаване на бежанския проблем.
Проблемът не е бежански. Проблемът е миграционен. Световната общност го създава и няма как да се бори за неговото разрешаване.

И сериозно, нито дума за Ислямска държава, но пък има за Русия. Сериозно?
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Руснаците са наши братя и сетри братле, що да не ги намесвам. :)
Ти се стягай, че те провъзгласихме за шеф на бандата на предприиемачите. :)
Ако обичаш не намесвай руснаците в темата. Мерси.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Руснаците са наши братя и сетри братле, що да не ги намесвам. :)
Ти се стягай, че те провъзгласихме за шеф на бандата на предприиемачите. :)
Защото ми писна във всяка тема да се пише едно и също. Дай себе си да гледаме първо, пък после да мислим за това кой ни е брат и сестра.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Добремммм. :)
Защото ми писна във всяка тема да се пише едно и също. Дай себе си да гледаме първо, пък после да мислим за това кой ни е брат и сестра.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

11953116_1645540672351589_2058133618416370258_n.jpg


Господин Президентът наблюдава бежанската вЪлна. :-o
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Тази снимка е супер добро попадение!
Наистина изглежда сякаш се радват на надигаща се вълна от цунами и не се усещат, че малко по-късно ще ги помете.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Размисъл по темата "Комисарят Хан: Ще има квоти за заселване на бежанци."

КОМИСАРЯТ ХАН И НЕГОВОТО ГОЛЯМО ЕВРОПЕЙСКО ХАНСТВО

След като се наслушах последните седмици на спрягането във всякакви форми на изречението "борба с ксенофобията", и то в контекста на т. нар. бежанска криза, се поразходих в мрежата, за да понаваксам с инфото от всички възможни ъгли. Ако до сега на някой не му е станало ясно, надявам се, че комисарят Хан, от статията по-долу, ще му го разясни възможно най-конкретно.
Не става дума за временна помощ към хора, които бягат от война, защото повечето от тях, както знаем, нито са от Сирия, нито са от воюваща държава, която граничи с България, както реално задължава българското и международно законодателство, за да може напълно легитимно да бъде дефиниран един субект като бежанец, тук иде реч за икономически емигранти, които, забележете, ще бъдат ТРАЙНО РАЗСЕЛВАНИ в държавите, към които са се запътили. Нашата, по височайшата чест на държава членка на Европейския съюз, няма да бъде подмината от това щастие.
Такава практика е имала всяка една империя, като започнем от Римската, влк. Източна и Западна, минем през Османската и стигнем до Руската, а и днес до Европейската, и всяка от тях е разселвала различни по култура и език народи, премествайки ги от едно място на друго, за да създаде вътрешно противопоставяне между несъвместимите културно етноси, и те заети в това противопоставяне да бъдат непригодни да се изправят срещу централната власт, която очевидно възприема хората, земята, а и природните богатства просто като един ресурс. Ресурс, които не принадлежи на гражданите, които живеят в една държава, потомци на дедите си, борили се за независимостта и суверенитета на страната, а на бизнеса, които както знаем е космополитен по дух и убеждения, и всеки, които не е съгласен с мултикулти утопията е гаден фашист-националист, и нищо не му разбира главата от европейски работи. Не случайно към общия хор на грантови непеоици, които разтягат локумите за полезността на бежанците в производството и селското стопанство, както и изпълненото с безочлив цинизъм изречение за "решението на демографската криза", което потриса всеки един наш съгражданин, особено ако той, притиснат от нищетата е тръгнал против волята си, за да осигури препитание на децата си, та към този дебелокож вулгарен хор се включиха и представители на бизнеса, с тезата, че трябва да помислим и за имиграция, сиреч да си внасяме работна ръка, защото високите технологични изисквания не били покривани от българските граждани, та се надявали тия с чалмите и забрадките да ги удовлетворят. Това последното не са го казали, но то се подразбира от самосебе си.
Днес ние сме изправени пред същото социално инженерство, в което се произвеждат какъвто си искаш цвят "революции", говори се за свобода на незнамсикво, бомбардират се диктатори, които не искат да шернат печалбата със западните корпорации, и в резултат на всичко това, потоци от хора, от тотално разбити стопански държави, поемат своя път, катализирани допълнително и от културната пропаганда за съвършения свят на евроцентризма, към жадувания икономически и консуматорски рай.
И за да не реши някой, че съм от ония коравосърдечни типове, които не им мига окото за чуждото страдание, внимателно ще посоча двойния стандарт по отношение на едни други бежанците, от един друг конфликт, този в Украйна, запален междудругото от същите съвременни визионери, обобщаващи света в рамките на икономическия растеж и човешките ресурси, та към тези бежанци от български произход, т. нар. бесарабски българи, се прилага не просто двоен стандарт, а невероятна дискриминация. Да сте видели плакати с надпис "Да погледнем с други очи Бесарабските българи!", да има кампания по медиите от охранени псевдочовеколюбци, които с мазен гласец да приканват хората към състрадание и помощ за решаването на проблемите им? Не, няма и да видите, генералния европейски политически курс не предполага увеличаване на държавообразуващия агент в тази страна, напротив, тук се прави всичко възможно да се създадат анклави, в които да се възпроизвеждат всевъзможни чужди култури,по причини, които описах по-горе. За това и няма и да чуете в новините някой да ви проглушава ушите през пет минути, за рестрикциите, които налагаме пред украйнски и молдовски граждани, от български произход, които говорят един чуден архаичен роден език, които напомня речта на нашите баби, език с който те с невероятно умиление споменават Родината. Напротив, сини шамани и пропаднали политици, изживяващи пореден ренесанс, не и без значителен финансов стимул, съветват истинското решение на демографските ни проблеми, "да бъдат лоялни граждани на Украйна, които да дадат живота си, ако се наложи" и да не търсят помощ от нас, нито да се опитват да се преселят тук, в България.
Идеологическите ментори на това социално инженерство, което не разпознава и не желае да се съобрази с културните специфики, с историческите пластове, лингвистични социални кодове и религиозни характеристики, развиват тезите и стратегиите си по всевъзможни начини. Прави впечатление как апологетите на т. нар. пряка демокрация, идея в която справедливите причини за съществуването и още я държат жива, макар и да бива постоянно употребявана и финансирана от мащабни икономически субекти, кохерентно се покриват във възгледите си с новите колонизатори. Тяхната концепция за края на държавата, като силов и тероризиращ фактор, която налага пряко волята на хората универсални модели, прелива в решението, което те виждат именно в създаването на малки обществени групи, които се обединяват на незнамсикъф принцип, вземат самостоятелно решения, и като следствие от капсулацията, и разрушаване на единния образователен стандарт, развиват собствен културен модел, както и собствен лингвистичен код, собствена идентичност, която не се асоциира с "шаблони", като "българи" и "български", и в резултат създават нови етикети от етнически характер, в един процес, които сме виждали при ерозирането на всяка една отслабнала държава, в която отделни нейни части попаднат под икономически интереси, различни от общонационалните, и в резултат с времето изковаването на нова идентичност става факт, достатъчно е да погледнем към границите ни, които са се простирали в една етнокултурна специфика доста извън днешните, за да се убедим в това, та този техен антиутопичен - анархистки идеал перфектно се вързва с ислямските анклави, намиращи се във всеки един голям европейски град, които живеят по законите на шериата, извън правото на държавата, в която са, като в много от тях има дори и репресивен апарат, които следи дали предписанията в корана и хадисите се спазват едно към едно, като редовно го отнася по някоя незабулена европейка, минала случайно през тази част на града, я със някоя синина, я с нещо по-пикантно, причинено от ."доброволните ислямски отряди". Идеалът на евроанархистите е в пълен унисон с тези шериатски миниобщества, защото законодателството, което те възпроизвеждат е пряка функция на общата воля на населението в тази общност. Така да се каже, наблюдаваме процес, в който секуларните и атеистични анархисти подкрепят теократичен модел, прикрит зад булото на "правата на малцинствата".
За да се случи това и у нас в пълна сила, остава само да бъдат разселени и оземлени икономическите емигранти, титулувани като бежанци, за което цялата медийна и пропагандна машина работи, както и административно-политическия апарат на Европейския съюз, в което можем да се уверим от статията, която виждаме по-долу.


Васил Жечев
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Синдромът е ясен. Дет вика една гъркиня, повлияна от Лозенец (btw, колкото и да е странно, тя е много повече българка от тукашните патриотаро-форексни бледи спирохети) "добре, че България не е на три морета. Представете си три морета в лайна и между тях - българите, целите в бяло".
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в ЕвропаЕв

За тоя ( сидеров ) да не говорим, по-голям малоумник не съм виждал, тоя наистина е болен човек

Не съм някакъв привърженик на Волен Сидеров, но е 1000 пъти по-умен от 99 % депутати които дори не знаят историята. Не знам с как ви промиват мозъците с тези смехотворни пропаганди срещу него. Също така не знам как може да са толкова тъпи хората, за да да гласуват за Герб и Бсп и Дпс и РБ и АБВ :cry: . Сидеров говори много горчиви истини за разлика от другите идиоти :X
 
От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Синдромът е ясен. Дет вика една гъркиня, повлияна от Лозенец (btw, колкото и да е странно, тя е много повече българка от тукашните патриотаро-форексни бледи спирохети) "добре, че България не е на три морета. Представете си три морета в лайна и между тях - българите, целите в бяло".
Краставите кучета отдалеч се надушват - има си хас да се събереш с някой свестен грък. Ония ден затвориха един плаж на Хаваите точно по същата причина, я питай тая гъркиня сега дали би казала същото за американците?

Нищо не казваш за мюсюлманите в РФ и за това, че Путин подкрепя хора женещи се за 12 годишни деца?
 
От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Краставите кучета отдалеч се надушват - има си хас да се събереш с някой свестен грък. Ония ден затвориха един плаж на Хаваите точно по същата причина, я питай тая гъркиня сега дали би казала същото за американците?

Нищо не казваш за мюсюлманите в РФ и за това, че Путин подкрепя хора женещи се за 12 годишни деца?

Още един пример колко сте прости. Какво да го коментирам?

Някой нещо си казал и хоп! Тукашният национално-отговорен тъпунгер решава, че щом това е информация от битивиту или от самото величайше сиененище, то може да му се има вяра. И аз, незнайно защо, трябва да му обяснявам колко е прост?

Блъскайте си рогите у дуварите и това е. Сляпото няма да прогледа.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Иванушка, след като сме прости, как тъй твоята руска гениална особа отново се появи във форума? Може би, за да снесе пореднато българофобско лайно? Простият си ти и както си личи от написаното, изтъкан си от злоба. Най-добре си общувай с някой, който мрази българите, точно като теб.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

"Нечего на зеркало пенять, коли рожа крива".

Сетих се за една случка от оня ден, която съвсем точно характеризира цялото отчайващо състояние на "пикочоотделителната система" (Чърчил).

Българският президент съвсем сериозно започна да пита "защо никой не ходел в Русия"?

Да ги каканиже подобни некой клоун като тукашното блеки както и да е, по форумите хора секакви. Обаче това е президент на европейска държава, член(ка) на ЕС.

Няма ли този човек съветници, които поне данните на ООН или ЦРУ да четат?

Да си позволиш да кажеш, че никой не ходел във втората по прием на имигранти държава в света (след САЩ и преди Германия), можеш, когато си блекиту. Но когато си президент на страна, то твоят facepalm е излагация за цялата тази държава. Независимо от това, колко умни българи има. Защото се чува глупостта на Президента, а не на умните българи.

По форумите е същият принцип. Ако не е до ранг, то е до брой бърборене в постове - "Колкото повече - толкова повече".
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Страна, в два поста ме споменаваш - толкова ли бяха болезнени истините, които писах преди време, че го удряш на първичен мужик изблик. Хайде поуспокой се дишай малко и почвай да учиш корана измежду снобарските ти бългофоробски мизантропски постове.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Страна, в два поста ме споменаваш - толкова ли бяха болезнени истините, които писах преди време, че го удряш на първичен мужик изблик. Хайде поуспокой се дишай малко и почвай да учиш корана измежду снобарските ти бългофоробски мизантропски постове.

Просто си идеален пример за съвременно българе: нагъл, некомпетентен и с неоправдано самочувствие. А тъй като имаш много постове, то всеки, който реши да провери дали наистина си толкова зле, ще има възможността да го направи.

Но не държа специално на твоята "личност". В този форум има доста по-загубени и от теб дори.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Да в този форум всички нагли, некомпетентни и със самочувствие до небесата, а ти като един Матросов се хвърляш на амбразурата на честта и истината. По-голям лицемер от теб няма в този форум, проста справка с темата бастиона русофилите темата за Украйна, която вече никой не гледа, след като всичко, което писах се оказа истина - и имаш наглото да казваш, че съм некомпетентен ...

А иначе отново дали съм или не компетентен надявам, явно оприличи горните видеа от ранг битивиту, та хайде да ти дам малко от ТВ-то на бащицата:

[video=youtube;5JyJsbr-wTk]https://www.youtube.com/watch?v=5JyJsbr-wTk[/video]

И да не забравиш корана!
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Би ли цитирал поне един твой пост в онази тема, който да се е оказал истина?

Нали затова ви подбирам подобни илитерати - че плямпате неподготвено.

Цитираш пост, в който си бил прав - пускам те свободно, обещавам. Но докато само бърбориш, ще си дебелогъзеста мишена.

P.S. За "бащицата" пак не си в час... - нима наистина си мислиш, че тези 600 000 руснаци, излезли с портретите на дедите си, загинали във Великата Отечествена, бяха фейк?
 
Последно редактирано:
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Не знам, ти кажи дали са били фейк, поне част от тях:
599x399.jpg

600x507.jpg


п.п. МОЛЯ, ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ТЕМАТА!
 
Последно редактирано:

Горе