Нови придобивки ли има форума

data.bg ако го вземат може и да стане хубав сайт.. ще го превърнат повече в технолигчен сайт и форума да се развие и може да се конкурира с калдата според мен :) обаче в момента не им носи нищо..има моменти форума умира за около 3 месеца и не се сещат да го оправят и след 3 месеца се връща ахахахах
 
data.bg ако го вземат може и да стане хубав сайт.. ще го превърнат повече в технолигчен сайт и форума да се развие и може да се конкурира с калдата според мен :) обаче в момента не им носи нищо..има моменти форума умира за около 3 месеца и не се сещат да го оправят и след 3 месеца се връща ахахахах
Този форум е по-скоро като бг мама или тинпроблемс на Нетинфо. И да има голям потенциал, то си трябва бая инвестирано време там и много отдаденост. Има някакви шансове, но за жалост малко хора биха вложили така труда си. :)
 

:rolleyes:
 

:rolleyes:
Да, наследяваш нещо с хубавото и лошото. Що за въпрос е било това? Изтрито е.
 
Малее, къде ме върнахте. Някъде 7-ми 8ми клас, даже имаше и други още по-стари форуми, в които пишехме. Предприемача и SE бяха високо ниво и батковците тук ни се караха. Хората много пишеха и помагаха, беше супер интересно и полезно. Но беше, за съжаление никога няма да се върнат тези времена, защото хората просто ги няма по форумите. Новите поколения даже няма да могат и да се регистрират във форум, малко ще им е сложно, то те даже не ползват друг тип техника освен смартфон :D

Хубавото на форумите е, че съдържанието остава и ако се индексира добре после много хора, които търсят решение на проблема си попадат на темата. Във ФБ, още повече ИГ това е невъзможно, там просто се пита 1000 пъти едно и също нещо и решение на това няма как да има. Но пък и средния потребител на ФБ никога няма да се мръдне във форум.

Иначе като тематики може да се разделят да, но то каква файда като няма хора, няма кой да пише и няма кой да се интересува. За съжаление всичко на български просто изчезва, няма интерес. Примерно тук в предприемач няма вече нищо предприемаческо, няма и някакъв нормален бизнес или сайт, който да се продава, само разни фб страници, тоест то за тук няма хора, пък за другите хич.

Преди ФБ беше друго, сещам се за поне още 5-10 форума, които съм участвал и бяха пълни с народ, вреше и кипеше. Даже имах и собствен дамски форум по едно време хаха. Но просто мрежата беше друга.
 
Новите поколения, колко и да не ти се вярва посещават форуми. Вече за регистрация и писане, не чак като едно време, но не и като да не се случва. Истината е, че рано или късно стигат до питане в Google, освен ако не са от най-мързеливите и си пишат въпроса на профила си и чакат, и след питането - обикновено попадат на форум или друг сайт, който е описал и решил проблема им.

Наскоро писах за това. Толкова много съдържание се излива всяка една секунда в мрежата, че хората започват да се лутат из него, и решението на проблемите са им в много случаи няколко, а тяхна работа е да намерят и пробват правилния, което се случва с проучване и тестване. С две думи, вече живеем в доста забързан свят, което е нормално, ще става и още по-див и забързан. Хората, използват социалните мрежи много по-лесно, но по мои наблюдения не са толкова ефективни, ако си решил да задълбаваш в нещо.

Отделно нещо друго не мога да си го обясня още. Как хората с реалните си имена, лица, данни и прочие започват да пишат и се интересуват, питайки и пишещи по теми, които ги интересуват професионално. Да, има групи и страници, но това е още една допълнителна информация попадаща за целите на Facebook. Но много про-та, каквито смятам, че сме тук желаят малко повече анонимност когато търсят помощ и споделят проблема, свързан с техния проект. Нещо, което не мисля, че е нещо хубаво.

Да, мрежата много се промени, но според мен нещата пак ще се обърнат. Реално, хората ще започнат отново да търсят малко повече дискретност и анонимност в мрежата, което големите корпорации и сайтове не биха позволили да се случи по една водеща тяхна причина - маркетингова причина. Разбира се, има и други, но за тях не е нужно да говорим, всички ги знаят.
 
Реално, хората ще започнат отново да търсят малко повече дискретност и анонимност в мрежата, което големите корпорации и сайтове не биха позволили да се случи по една водеща тяхна причина - маркетингова причина.... и още много други :)

Късно е вече, гащите вече са свалени ;)
 
Явно и ти толкова си разбрал поста ми, колко и аз са се опитвам да дешифрирам твоят ахахахаха

Иначе, за протокола, аз ще съм последния дет ще си свали гащите :)
 
Явно и ти толкова си разбрал поста ми, колко и аз са се опитвам да дешифрирам твоят ахахахаха

Иначе, за протокола, аз ще съм последния дет ще си свали гащите :)
Да. Не те разбрах. Или по-скоро го разбрах по мой си начин. Това с гащите, е много мътна история. :)
 
Е мътна е, как нема да е мътна ахах Хората си "свалиха гащите" по фейсове и соцки, снимаха си кучето, свекървата, интериорното си обзавеждане.. Тагваха се от всяко място дет са били. Шернаха си контактите, муцуните, навиците.. Шернаха си целия живот :mad: И са тепърва "да търсят малко повече дискретност и анонимност в мрежата" малко е като след дъжд - качулка.. не мислиш ли?
 
Какво стана с hit.bg
 
A1 имат доста домейни, и все хубави.
Дали са за инвестиция или чакат да им дойде времето не знам.
 

Горе