Не ви ли писна да се правите на интересни по форумите? Или то просто никъде другаде не ви възприемат/схващат хумора
Абе " this tarikate " недорасъл - що не престанеш да спамиш и да дразниш с двата си тъпи ника - другия е Монката - цонката и некви числа там, ебати досадната фъшкия и за да не се плюнчиш , че не си същия ето извадка от контакти в подписа ти - Симеон Николов – собственик, автор Skype: monkata13Alexer, просто имам предвид, че този форум, а и не само, стана някакво средище на саркастични и хапливи коментари, с тенденция всеки следващ да е още по-недодялан. Тук уж би трябвало да се навъртат свестни хора, така що-годе по-умни, НО УВИ.
Не, ТАРИКАТЕ, монката ми е брат и за щастие е готин тип, а не просто копеленце като теб. Следващия път бъди по-прецизен в разследването си, ШЕРЛОК.
Фани та спри да адвокатстваш на брат си във всяка негова тема, или поне пускай офертите от твое име, ако чак толкоз ти е на сърцето да "помагаш" в бизнеса..Без лаконични коментари и неподготвени изказвания, моля. Кои оферти по-точно са глупави? Дай да не занимаваме хората обаче, драсни ми едно ЛС.
Фащам бас за едно кило пърцуца че ти си прословутата им сестра на тея двамата олигофрени!А парите по какъв начин ги приемаш ?
Не това е брадчеда, който за разлика от теб е готин тип !!! И той помага - гледам по темите им , че и вуйчото се е включил !Фащам бас за едно кило пърцуца че ти си прословутата им сестра на тея двамата олигофрени!
И после се чудите защо българите са зле приети навсякъде по света. Само се вижте що за глупаци сте.