Еее, никой ли не се нави да му скрейпне съдържанието на хита и да го запази за бъдещите поколения Нямаше да хаби много като ресурси... Е така си отиде част от историята на bg web пространстовто :beer:
Всички май сме тръгнали от хита . Гледайтекаков значение има еидн такъв сайт за развитието на онлайн предприемччеството...
А Dir-a кога? И той е на доизживяване от поне 10 години насам.
Много жалко.......
Като прочетох темата и мен ме изпълни носталгията, защото като повечето и аз съм имал някой друг сайт там преди доста време. А колкото до Дир-а, гледам, че и там има сайтове на адвокати и т.н които явно си мислят, че с такъв "сайт" ще привлекат хора..
Aз лично не бих се доверил на адвокат или счетоводител, имащ сайт, който представя бизнеса му чрез безплатна платформа, която предоставя и dir.bg.
Да ти кажа вече дори и да имаш сайт с платен хост и твой домейн не значи нищо.
За привличане на клиенти, не знам, аз лично не бих се доверил на адвокат или счетоводител, имащ сайт, който представя бизнеса му чрез безплатна платформа, която предоставя и dir.bg.
Аз пък не бих се доверил на малък бизнес с прекалено професионална онлайн визия. Както обичаше да казва един бивш съученик: "С външност се пробутват хора, които нямат други качества".
Аз пък не бих се доверил на малък бизнес с прекалено професионална онлайн визия. Както обичаше да казва един бивш съученик: "С външност се пробутват хора, които нямат други качества".