webstil
Well-Known Member
Здравейте, трябват ми снимки за ФБ и ИГ. И преди съм ползвал от нета, от други страници или от колеги тук съм купувал. Но сега ми трябва може би една идея нещо по-качествено и подбрано. За какво говоря?
За снимките, които се ползват за публикуване във ФБ или ИГ. Трябват ми готини снимки на луксозен лайфстайл (часовници, пътешествия, коли, луксозни дестинации, плажове) и добре облечени мъже и жени. Със сигурност сте виждали много такива снимки.
Та и за това отварям тази тема, да питам откъде си ги набавяте?
Безплатно или платено, ако плащате към кой сайт и какъв абонамент ползвате? Като платите за месец примерно - сваляте колкото можете и после пак плащате или как?
П.П. Прикачвам примерни снимки:
За снимките, които се ползват за публикуване във ФБ или ИГ. Трябват ми готини снимки на луксозен лайфстайл (часовници, пътешествия, коли, луксозни дестинации, плажове) и добре облечени мъже и жени. Със сигурност сте виждали много такива снимки.
Та и за това отварям тази тема, да питам откъде си ги набавяте?
Безплатно или платено, ако плащате към кой сайт и какъв абонамент ползвате? Като платите за месец примерно - сваляте колкото можете и после пак плащате или как?
П.П. Прикачвам примерни снимки:
Последно редактирано: