madgooglebot
Well-Known Member
Еми щом държиш да си в калабалъка - тюхкай се и ти бе, кво те спира ахахах
Ейй и на тюхкането завидехте
Ейй и на тюхкането завидехте
Клатенето по нашите ширини е всеобщ спорт явно. Аз лично и като потребител и като бизнес не виждам голяма далавера. Но нека не забравяме, че понякога да си над някой е по-силно от това да отстъпиш и да признаеш, че временната ти грешка може да ти донесе повече негативи от ползи.Тука форум на предприемачи, пък се тюхкат, как ги клатели веригите... Ами изклатете ги и вие. Или станете и вие верига...
Аз имам опит. Дори лятото помагам с някакви неща в градината. Нужно е да си създаде човек и такъв навик. Не го правя често, но като го правя ми е мерак голям.Само консуматори Нема кой да се похвали, че изгледал поне кило чушки миналата година...
Парите нямат стойност, ако някой още не го е разбрал това. Земята и това, което си съградил на нея има стойност, защото дава на човек независимост, прехрана и истинско богатство.
Така е! Парите са важни само за тези, които ги нямат! Останалите могат да си позволят да живеят близо до природата и до земята, да творят онлайн и да живеят органик в смарт био - еко жилищата си (построени върху гърбовете на кобалтовите деца от мините в Конго).Тези вериги са построени за робите по градовете, които са привлечени от утопията на високите заплати и бизнес възможности. Парите нямат стойност, ако някой още не го е разбрал това. Земята и това, което си съградил на нея има стойност, защото дава на човек независимост, прехрана и истинско богатство.
Не е лесно това копането, вервайте ми.., отстрани - да, но иначе е робски труд, още повече за IT-та Дори да сте в къща с голям двор, пак ще предпочетете да отидете до магазина, убеден съм
Е кви данъци..10%А тия къде плащат данъците си? Въпросът ми е риторичен.