В Василиян New Member 11 Август 2020 #1 Здравейте! Търся фирма, която произвежда или има на склад постоянно количество мъжки тениски памук/ликра бели и черни изчистени! Моля за повече информация ми пишете на лично съобщение! Благодаря за отделеното време!
Здравейте! Търся фирма, която произвежда или има на склад постоянно количество мъжки тениски памук/ликра бели и черни изчистени! Моля за повече информация ми пишете на лично съобщение! Благодаря за отделеното време!
M mftw Member 13 Август 2020 #3 Ако действително посочените количества на тениските са тук (а не във фабриката в Китай), имат към милион тениски невероятно
Ако действително посочените количества на тениските са тук (а не във фабриката в Китай), имат към милион тениски невероятно
webstil Well-Known Member 13 Август 2020 #4 Явно не са, пише: Минимум за внос: 36 бр. от размер Можем да внесем: 7 дни
Atis Active Member 13 Август 2020 #5 Зависи от моделите, аз съм поръчвал няколко пъти по 50-60 бр от модел и винаги са идвали до 2 дни.