Търся копирайтър интересуващ се от технологии

nnikolov

Active Member
Рейтинг - 100%
22   0   0
Здравейте!

Търся копирайтър интересуващ се от технологии. Започвам нова тема с повече подробности.
Кандидата трябва да се вълнува от технологии, хардуер, софтуер, игри и като цяло да има страст към компютрите и техниката. В такъв случай ще отбележа че момчетата са с леко предимство, най вече заради гейминг категорията.

Статиите ще са на Български език. Ангажимента е дългосрочен и ще получавате всяка седмица статии за писане. Ако имате познания в SEO оптимизацията, също ще сте с леко предимство. Статиите ще са кратки от типа на 250 300 думи (но ще има от време на време и с повече думу). Повечето ще са тип новини, така че може да се превеждат от други чуждестранни сайтове, каквато е и практиката :).

Още какво ще се изисква от вас:

  • Качването на статията в уеб сайта, той е на wordpress. Който има поне минимални познания и е работил с wordpress е с предимство.
  • Подбор на снимка / снимки към статията
  • Оформяне (подравняване на текст, и подобни).
  • Поставяне на подходящите тагове.



Изпращайте предложенията си на ЛС, но няма да отговарям на всички. Човекът с най-добро качество на предлаганите услуги и най-добра цена получва работата.
 
От: Търся копирайтър интересуващ се от технологии

Писах ти с оферта с най-ниската цена, която мога да предложа в твоя случай! :)
 
От: Търся копирайтър интересуващ се от технологии

За да няма хора да кандидатстват напразно. Цената която ме устройва за 100 думи е 1.10 1.20. Това е бюджета... :)

Да, но това ти е цената на копирайтърите на статиите, а ти искаш да се извършват и допълнителни работи, които си се заплащат! Помисли за това!
 

Горе