Търся размяна на линкове

Полезно блог-че имаш :)
Аз стартирам с един проект. И към него за партньори и полезни линкове ще има точно раздел за линкове към полезни за прочит блогове :) Може да смениме по някой банер.
Сайта ще бъде пуснат скоро. Като в последствие ще се доусъвършенства постепенно.
Засега може да видиш само една семпла картинка и два бутона от него :) -> musicplace-bg.com
 
аз мога да ти препоръчам да блогнеш в моя блог за информация за твоя и да сложиш линкове вътре към твоя .Тематиката на блога и на сайта ми е музикални клипове , музика се класирам на всички изпълнители добре , ако желаеш напиши статията и по късно ще те прибавя в линковете .
Поздрави
 
абе Митак ти с мен ли почваш да се заяждаш , б тук имам на поне 3 места снимки на каунтърите ми на www.bganzeige.de и специално за теб и такива като теб съм сложил и снимка от стата тия дни ако имаш акаунт в wordpress мога да ти дам по емейл статуса на посещенията от блога
ето снимка
http://www.bganzeige.de/blogstat.jpg
когато искаш да ми погледнеш тиксото ми драсни на skype ilianskih да ти да го отключа

bganzeige.de e s pr5 повечето му подсайтове са ПР2 а със субдомейни са пр3
няма какво друго да казвам и да доказвам , а и не виждам какво пак лошо има човека да си блогне при мен дори и да нямам 1000 посещения макар да са повече даже . Ако някой има блог и ми даде да си блогна за сайтовете там няма проблем да каже ще блогна .А на всичко отгоре може и пари да спечелиш .
a това стои в една друга тема тук но и тук да го има
http://www.bganzeige.de/blog/wp-content/podni.gif
П.С
Когато днес напишеш статия утре вече ще е индексирана , бота не излиза от сайта и блога .
ако не вярваш виж
site:www.bganzeige.de 114.000 indexed pages
site:myvideo-box.com 309.000 indexed pages
probvai gi v google
 
sorry митак не съм разбрал (то и моя блог още е с пр0 аз за това) , ма ония ден бях много набрал на такива които не можеха да си представят как прост блог ще има 1000 посетителя в bgdev и очаквам поне тук разбиране , аз искам едва ли не да помагам , а получих сто упрека .
 
някакви пешлемета почнаха да се правят на компетентни и да ме ругаят , и им се обяснявах като на ученичка , поругаха ме , че съм се правил на бизнесмен и че блога ми бил с пр0 и че как можело да имам 1000 човека на ден и после някой от админите или модераторите я изтри . Това беше последното ми влизане там .Аз и без това не ги посещавах , а като го правих четях само ecomerse и така де . Ще си чета само тук и в bgwebmasterbg.org защото тук поне се познаваме и няма някой да се заяжда за всяка дума и запетая .Това е от мен ако ми трябва нещо кодерско пускам англииски немски гугъл , но бг девелопърите ги оставям те са високи нива над мен . Ще рефрешвам тук и в уебмастъра до дупка няма да вляза там повече и това е.
btw двама от нашите аверчета тук пробиха в моя блог и сега спорят за 3-4 място .Темите им са доста четени и те ги промотират добре и са ги написали доста професионално това са CrAzY-MaST и ZzZaPyr и за сега крейзи мастъра е на 3 позиция .
 
Бате, не им се връзвай. Те са си явно такива. Тук със сигурност ще бъдеш третиран като равен, никога не сме толерирали такова поведение, което описа. И ще се радвам да си често тук при нас и да споделяш всичко, което ти е направи впечатление, аз спрях да ги посещавам откакто бяха изкарали че афилиейт програмите били скем и че били глупости.

След като го видях това мнение, реших че тези хора няма какво да ми кажат. :roll: Ако влезе някой, който си няма представа от това ще вземе да им повярва, а това би било голяма грешка за него. Този форум е предимно за програмисти и писачи на кодове, за онлайн маркетинг си търси други ресурси. :wink: :D
 
Беги мани , в бгдев са супер смотани.
Не мога да не им призная че определени личности разбират страшно много от кодиране и дизайн , ама пък си държат знанията за себе си което не толерирам.
Човек да не потърси помощ и те - потруди се сам , намери си го , тук се задавам конкретен проблем бла бла бла. Че как да го разбера кат никой не се навива да го обясни.
Аз сигурно преди да ги питам съм пуснал сърч в гугъл ама те това не го мислят. Като цяло са доста негативно настроени към всичко , иначе би бил много приятен форум ако бяха с нормално отношение като тук. Не им се впрягай ;)
 
Нямам на представа колко посетители има, защото не следя броячи.
Това е една от любимите ми банди и за това най-вече го направих.
Започнах да го подържам ей така.
Групата не е много популярна ,ала на мен ми харесва музиката и.
А пък ако капне някоя капка /$/ ,ще я обера.

Митак, ако съм те засегнал с нещо прати ми на ЛС своята критика, за да се поправя.
 
батка как ще е неизвестна групата найуиш ли имаш предвид аз от по- хард изпълнителите само найтуиш мога да слушам целите им албуми . Бившият ми съквартирант е голям фен на тази група както и на соната арктика той е китарист и блогът ти ще му допадне :)
 
ilianskim каза:
някакви пешлемета почнаха да се правят на компетентни и да ме ругаят , и им се обяснявах като на ученичка , поругаха ме , че съм се правил на бизнесмен и че блога ми бил с пр0 и че как можело да имам 1000 човека на ден и после някой от админите или модераторите я изтри ...

Аз си мисля че са завиждали и хеитърсвали.... Яд ги е че незнаят как да си направят такъв сайт или толкова посещаван блог, но не биха си го признали и затова оплюват.
 
ilianskim каза:
sorry митак не съм разбрал (то и моя блог още е с пр0 аз за това) , ма ония ден бях много набрал на такива които не можеха да си представят как прост блог ще има 1000 посетителя в bgdev и очаквам поне тук разбиране , аз искам едва ли не да помагам , а получих сто упрека .
Нормално, то и аз доста тежко се отнесох към сайта ти в една тема тука. Но не взех предвид, че това е буквално първият успешен сайт за социален букмаркинг на български език.

Явно понякога тежкото ни ежедневие ни кара да не разбираме чуждия труд...

Хайде със здраве!
 

Горе