blaster
Well-Known Member
От: От: Уважаеми, "@coolice и @Blinky, какво да се направи с и нашия форум?
Приятел, аз не обичам да гледам другите и да се сравнявам с тех. Искам тука да е добро място за бизнес и всякакви обсъждания, свързани с бизнеса
Не ми трябват чужди модели, ние сме по-емоционални от германци, англичани и скандинавци. Нека те да се учат от нас.
Аз съм дал пример със огромно комюнити от програмисти, предприемачи и уебмастъри - hackernews, където модерация е абсолютно желязна и резултата е едно страхотно място с нисък signal to noise ratio и абсолютно всички участници са доволни от цялата модерация. Разбират, че това е място за сериозни дискусии и шегите са доста малко на брой. Погледни им началната страница или техния форумоподобен раздел Ask HN. Никакви детински глупости, въпрос и отговор. Нима хората там са по-малко предприемачи/YCombinator е най-влиятелния стартъп инкубатор в света и това е нещо подобно като форум на този инкубатор/?
Погледни им правилата. Няма кой знае какви чак толкова строги правила, но се спазват. Това е важното, защото и в България има закони, ама доколко се спазват . Толкова ли ще е лошо хората във форума да се отнасят добре и с уважение един към друг?
Приятел, аз не обичам да гледам другите и да се сравнявам с тех. Искам тука да е добро място за бизнес и всякакви обсъждания, свързани с бизнеса
Не ми трябват чужди модели, ние сме по-емоционални от германци, англичани и скандинавци. Нека те да се учат от нас.