Украйна - Русия какво ви е мнението

Русия ще се събуди друга държава утре. Междубанковите преводи извън Русия ще са невъзможни. Полетите към Европа и САЩ ще са невъзможни.
Виза, Мастеркард, ПейПал, Уестърн Юнион и т.н. ще блокират руски кредитни карти и разплащания. Резерви на Централната Банка на Русия, които тя държи в 10-ина европейски централни банки ще бъдат блокирани.
Руски активи, които служат за обезпечения по кредити ще бъдат нулирани. Две швейцарски банки вече го направиха.
Ще продължи натиск Русия да бъде извадена от индексите на Дж.П.Морган и Банк ъф Америка, което ще направи руски корпоративни книжа на практика нетъргуеми.
Ще има натиск Русия и Беларус да се добавят към черния списък на FATF (Financial Action Task Force), което ще направи нелегално да се търгува или правят транзакции с тях. Към момента единствените държави в този списък са Иран и Северна Корея.
Рейтинговите агенции ще свалят до junk (боклук) държавния рейтинг на Русия. S&P вече го направи, Moody's всеки момент. Руската рубла в петък затвори на 83 рубли/долар. Очакванията на пред-пазара са утре да отвори на ... 300 рубли/долар. Тези санкции изобщо не са леки. Нямат нищо общо с псевдо-санкциите през 2014
Русия каквато я познавахе като страна приключи... Веднъж заплашиш ли света с ядрени ракети, няма как да има диалог някога!

А лошото е, че се приближаваме до ядрената зима и надеждата ни е преврат в Русия от най-биските до Путин...
 
Това не знам дали е вярно

На полуостров Крим имат ОГРОМЕН недостиг на питейна вода. През 2014г, украинското правителство допълнително спира водохранилещето на гр. Харков, за да ги лиши още от вода.
Днес руснаците премахват бариерите, след освобождението на Харков, и бентовете, и Крим има питейна вода.
Ако това не ви го кажат по местните медии, споделето го на свои приятели
 
Да, тъпото копеле е с няколко акаунта. Този му е по-стар - копипейстъра. Иначе си личи, че е същия ненормалник. За жалост не се знае и зад още колко други се крие. А после да обяснява за мястото тук. Щом един луд е пуснат да се вихри така, значи сме много след демокрацията.

Колкото до нандито, пак е почнала да пуска женския си чар, нали? Дори няма да се опитвам да пиша тук. Картинката ми е ясна, като в онази другата тема. И там е разбирачка. Захапало цигарата, сипала си 1 литър кафе и пред компа цял ден да сипва на хората. :D

Лика-прилика сте си двамата.

Почвате изречения без грам планове как ше ги завършите - просто нижете думите една след друга и каквото се получи...
 
Като попрегледах съвсем бегло, само няколко поста от тоя @ копипейстър, и ми се стори баш тупанеску. Ма не знам:)

А може би е точно той и преди малко ни бе хвърлен поредният прах в очите, замъгляващ истината за ужасяващата псевдодемокрация тука!!!:(
Може да са го цапнали в някой от другите 2 форума и да е дошъл да се жалва тука... казва ли ти некой.
 
Лика-прилика сте си двамата.

Почвате изречения без грам планове как ше ги завършите - просто нижете думите една след друга и каквото се получи...
Лика-прилика пък ти си го обслужвал. Интересни изводи вадиш. Не се притеснявай, скоро съдбата ще се срещне и с още един такъв. :)
 
Чак сте ми върнали мненията до 2012... Добре ли сте, тогава съм бил на 22, сега съм на 32. Излиза според вас, че Путин дори да удари ядреното копче, вие още ще стоите зад него, защото това ви е мнението, в никакъв случай не може онзи да е изперкал и да прави простотия след простотия. Излиза, че каквото и да свърши Путин, вие винаги ще заставате зад него така ли, но явно така излиза, щом го подкрепяте още след нахлуването в Украйна.
По същата логика, защо да преизбираме някого от власт, като вече един път е избран от избирателите...
 
Последно редактирано:
Интересни комуникации се вихрят

<Rus> *military talk*
<Ukr> Guys, do not even try to create an all-round defense, better surrender
<Rus> Go fuck yourself
<Ukr> You go fuck yourself, we'll burn you with Javelins
<Rus> Stick it up your ass
<Ukr> You will be feeding worms in no time, dick-faced scarecrow from Bryansk (a city in Russia)
<Rus> WHAT IS YOUR NAME?
<Ukr> ALEXEY!
<Rus> FUCK YOU ALEXEY!
<Ukr> WHAT'S YOUR NAME?
<Rus> IVAN!
<Ukr> FUCK YOU IVAN!


Ето и един сайт, където се добавят постоянно разрушена / изоставена техника - потвърдена и верифицирана, в опит да се направи някакъв estimate на загуби. След всеки един модел /вид , има и приложени снимки.

https://edition.cnn.com/2022/02/27/...ar-high-alert-white-house-reaction/index.html САЩ пак са се гаврили с Путлер.

"This is really a pattern that we've seen from President Putin through the course of this conflict, which is manufacturing threats that don't exist in order to justify further aggression -- and the global community and the American people should look at it through that prism," Psaki told ABC's George Stephanopoulos on "This Week."
 
Последно редактирано:
Патриарх Кирил се изцепил и той, другите "ПЛЕМЕНА И НАРОДИ" да си знаят, че може и тях да решат да освобождавеат с армия. Русофилите тук ще умират от кеф, ако може и нас да дойде Путя да на освободи от лошото НАТО и САЩ, не се и съмнявам.

„Нека Бог да пази руската земя! Когато казвам руската, употребявам древния израз от „Повест за изминалите години“ – „откъде идва руската земя“, в която влизат Русия, Украйна и Беларус, и другите племена и народи“, подчерта патриархът, обръщайки се към вярващите след литургията в храма „Христос Спасител“.
и интересно инфо какво носят руснаците в тях. Това войниче, навярно не е живо, щом не го показват на камера, но писма, записки, семейство. Страхотна простотия сътвори Путлер, да води война в Европа, продължавам да твърдя, че Русия не желае такава война, а това е Путин срещу Украйна. Мисля, че това е от вчера, какво желание имат руснаците да се бият в Украйна и да убиват Украинци, въпреки че Путлер и бълва пропаганда, че са фашисти от 10 години+
Гледам да пускам интересни неща, на който не му изнася контента, да направи както аз съм направил - натискате на профила ми и има бутон ignore.
 
Последно редактирано:

Беларус пусна, че се подготвя срещата. Интересното обаче, е че ЦРУ са категорични и казват, че имат данни от няколко дни, че се готвят да наднат със собствени войски. Може би това е една от причините, вчера мисля, САЩ да каже, на всички американци в Беларус да се изнасят по най-бързия начин от там.

"Вашингтон пост" обаче цитира неназован представител на администрацията, според когото Беларус всъщност се готви да изпрати военни в Украйна в подкрепа на руската инвазия.


Възможно е, според същия източник, това да стане още в понеделник. "Много ясно е, че Минск сега е продължение на Кремъл", казва събеседникът на американското издание.


Украинският президент Володимир Зеленски обяви, че се съгласил на преговори с Русия едва след като в телефонен разговор заемащият поста в Беларус Александър Лукашенко го уверил, че беларуските сили няма да действат срещу украинската делегация, докато тя е на тяхна територия.


Броени часове преди вчерашния телефонен разговор Украйна унищожи крилата ракета, изстреляна от територията на Беларус, и Зеленски обяви, че не желае да преговаря в държава, от която летят ракети към страната му.
 
Не вярвам на това.
Много ясно, ти не вярваше и че Русия ще нападне, ходи чети russiatoday/ria/pravda за новини. Досега разузнаването им не е сбъркало относно Украйна, още средата на месеца си затвориха ЦРУ офиса / посолството в Киев и са го изместили на запад. Щом преди няколко дни са казали на всички американци да напуснат Беларус, явно имат информация. Същото стана и 4-5 дни преди да атакуват Украйна руснаците, американците казаха на всички американци да напускат по най-бързия начин украйна.
 
Днес Странника ( нанди банди - ако не знаете, това не е жена, това е онзи идиот Странникът, добро УТРО)
Ти си толкова смешно човече, че очаквам скоро от Дисни/Пиксар да ти направят анимирана версия.

Много лесно може да се провери дали със странника сме един и същ човек. Че той даже @NovaPS, ми откри локацията. Новичок, кажи му на ремандейра, че аз и странникът се намираме в доста отдалечени локации.

На чекиджията мога да му пратя снимки на интимните си части за идентификация на половата ми принадлежност, но той се възбужда единствено от трупове на мъже, така че няма смисъл.
 
Последно редактирано:

Другото диктаторче, дето му хлопа дъската. Коксъкъра на Путин разбира се, усложнява ситуацията. Руснаците ще го ползват за васал. Ядрено оръжие на диктаторчета, никога не е добра идея.
 
Последно редактирано:
Да видим друга гледна точка


Е то и тук Путлер ако реши да нападне, такива като нандито и другите форумни коптори, ще се съберат на една маса и ще ликуват и ще обясняват колко са доволни, че руснаците ги 'освобождават от лошото НАТО и запада' . Не знам другата страна на кое имаш предвид.
 
@elflame Това видео е показателно какво мислят за руската пияна сган и колко ги уважават.
Само да кажа, че тия от тоя остров се оказаха Живи и бяха пуснати на лайф за да го покажат как ги освобождават... Ся може и фейк видео е ама ме кара да се замисля защо това не го показа никоя медия и защо спряха всички руски телевизии от Булсат...
 
Ремайна, след като етера те направи смешен (още по-смешен, отколкото си по рождение), не е зле да земеш да млъкнеш малко. Поне спри да изсираш тук противните си фейкове. Останалите, с които общо събирате 3 мозъчни гънки, можете да ходите и да си ги гледате директно в редит.

Никой от нас не ги поглежда. Само флудиш. Ако някой от нас направи това, ще виеш като линейка.

@Blinky, умолявам те да вземеш отношение по проблема с флуда на ремайнд. Не сме длъжни да скролваме по цяла страница фейк клипчета, за да намерим смислените постове в темата.
 

Горе