contra
Well-Known Member
Мене са ме облъчили, ама тебе направо са те инжектиралиАми не сано те, виновен си и ти, че са те облъчили неспасяемо.
Мене са ме облъчили, ама тебе направо са те инжектиралиАми не сано те, виновен си и ти, че са те облъчили неспасяемо.
В няколко големи града е така спор няма. Ела да видиш в провинцията. Същото като българския прогрес в София на 150 км извън столицата лешДобре...
Още ли коленичат преди мачовете и са с гей капитански ленти? Точно Англия е една от най-либералните страни.
Виж файлът 32771
Така е, налага се атеизъм и прогресивизъм...
Християните в Англия вече са малцинство, "малцинствата" обръщат популацията във все повече градове... абе, перфектно е.
Census 2021 in charts: Christianity now minority religion in England and Wales
The 2021 census has also shown that some of England’s biggest cities are becoming more diversewww.theguardian.com
Аха ясно щом не го казват по ТВ и у фейса със снимки значи не е вярно Точно начина им на мислене няма нищо общо с лондонпрайда и либералност. А начина има на живот и така мечтаните стандарти дето всичките имате мокри сънища за тях са съвсем различни.Притесняваме, че в опита си да хейтиш всички минаваш границата на логичното и бисерите се леят без грам да се усещаш. Кой ти говори за търговия, говорим за идеология и начин на мислене, ако не си разбрал.
Май му се губят някакви неща.
Pride in London
The UK’s biggest, most diverse Pride. A home for every part of London’s LGBTQ+ communityprideinlondon.org
Май предпочитам "приятел да ми го каже", отколкото да чета тук какво ми се пише.
Не, сам се инжектирах с 3 дози, споко.Мене са ме облъчили, ама тебе направо са те инжектирали
В ГДР-то са си все още нормални ... демек тресе ги консерватизъм от класическия соц типГермански политик беше атакуван и ранен тежко от четирима нападатели късно снощи, докато лепеше предизборни плакати в град Дрезден в източната част на Германия, съобщи днес полицията, цитирана от ДПА.
Имало и нормални хора в Дойчланд
Отдавна не правя разлика между еврофеновете и павиан с огледало в лапитеНаскоро спорих един където много обича да пътува - шенген бил супер, еврото било най-доброто за нас. Аз пък си взех къща на село и не ми се ходи никъде, само се надявам европата да не стигне до там, че няма къде да се скрия.
Идеално. Остана си там. За залупените, остави ги да обикалят по света.Наскоро спорих един където много обича да пътува - шенген бил супер, еврото било най-доброто за нас. Аз пък си взех къща на село и не ми се ходи никъде, само се надявам европата да не стигне до там, че няма къде да се скрия.
Тия клипове са правена за глупаци, които няма какво да кажат в темата.Топ съвет за колегите и приятелите на Нийд и Блинки. От тия, дето много пътуват из Европата.
Няма, скопойно - скъпо им е там, по други места ходят. И те също искат по европата да изкарат някое друго евро, тъкмо като влезем в еврозоната няма да плащат такса да го обменят. Знам, че е добре да се ваксинира човек, да пътува и да мисли за глобалното затопляне, докато някой друг решава къде може да влезе и дали може да ползва собствените си пари, но аз съм от смотания тип, където не харесват подобни удобства - ген ли е, ниско iq ли е, не знам, но няма оправия.Идеално. Остана си там. За залупените, остави ги да обикалят по света.
На Европата и дреме за селската ти идилия, по-скоро се притеснявай скоро някой катун да не се нанесе до теб. Това е по-вероятно.
Тия клипове са правена за глупаци, които няма какво да кажат в темата.
Ами това е чудесно.Аз пък си взех къща на село и не ми се ходи никъде....
Точно така, също всеки преценява дали да позволи да го е**т и дали да се радва от този факт. Личен избор, нали в днешния век това е модерно и е от изключително голямо значение кой как се чувства, защото управляващите станаха много чувствителни и треперят, да не би да се обиди някой. Знам, че не съм прав, но съм изостал в случая и някак си не мога да се радвам и да пляскам с ръце пред щаствилото и приветливо бъдеще, което ни очаква.Ами това е чудесно.
Само знай, че хорате сме различни и всеки си има свое мнение как да си прекарва живота.
Страшни моралисти и скромност, да ти се додрайфа. Нищо, има нужна и от такива, да се радват на каквото им се предлага до върха на носа.Няма, скопойно - скъпо им е там, по други места ходят. И те също искат по европата да изкарат някое друго евро, тъкмо като влезем в еврозоната няма да плащат такса да го обменят. Знам, че е добре да се ваксинира човек, да пътува и да мисли за глобалното затопляне, докато някой друг решава къде може да влезе и дали може да ползва собствените си пари, но аз съм от смотания тип, където не харесват подобни удобства - ген ли е, ниско iq ли е, не знам, но няма оправия.