Шок и ужас, че някъде е законна професия. Ще се учудиш колко практикувана е тук (нерегламентирано), достатъчно е да видиш черен джип с руса заспа в него, надула дзурлата и млекарниците.Вицът като реалност:
Те пък като ще качат тия маймуни на колела.
Ти сериозно ли тва си раззбрал от поста ми??? Верно е шок и ужас.Шок и ужас, че някъде е законна професия.
На село няма гейове, споко.Една моя позната ходила на почивка с познати в разни европейски страни и казва, че навсякъде било пълно с гейски знамена. На нея и направило впечатление, а на другите не - даже като им го казала спорет тях си вобразявала и не било нищо целенасочено. Забелязвам, че повечето хора въобще нямат понятие какво се случва. За тях това са някакви обратни, които просто искат да имат повче права и даже много от тях ги защитават. Не схващат, че това е масова пропаганда, в която се влагат милиарди и се цели внедряване навсякъде. Тези, които го правят именно на това разчитат, защото пряват всичко под предтекст, че е за добро, а по-голямата част от хората се връзват. Дори и да нямам никаква информация, ще се запитам кой има интерес да влага такива огромни суми в това начинание и самия факт, че се прави, означава че крайната цел е съвсем друга и на тези, които го организират въобще не им пука нито за никой онеправдан. Просто човек трябва да знае какви източници да следи и да мисли и анализира, а не само да гледа какво му казват в мейнстрийм медиите. Там е работата, че няма как да се случи - аз преди си мислех, че ако на дадени хора им се покаже истината и видят фактите, ще променят мнението си - да ама не. Просто така са устроени хората и манипулаторите много умело се възползват от това.
В нашето имаше един. Имаше и един гол със шлифер. Абе там се нагледах на много повече неща. Европа трудно ще ме изненада.На село няма гейове, споко.
това че си промит мозък с капаци на очите, за да виждаш само напред като кон е ясно, горе обясних че има много такива хора като теб и няма оправия - вие сте робите без да го осъзнавате - направо мога да ви нарисувам - капаци отстрани и розови очила и се радвате, по-добре живеете по принцип, но има и мислещи хора, които не могат да се заслепят като васНа село няма гейове, споко.
На село няма гейове, споко.
Тедката и другите ковид-маниациЗатова и в групата за плоската земя не пиша нищо, знам че няма оправия - тук пиша, защото има и малък процент нормални хора доколкото виждам, това е адресирано към тях - ако си оцветя поста в розово може би няма да го видите с розовите си очила. Това виждате ли го, ако не ще почна да пиша само така.
Че ти що се засягаш, то не беше към теб това. Майкооо, както вика Жечев...това че си промит мозък с капаци на очите, за да виждаш само напред като кон е ясно, горе обясних че има много такива хора като теб и няма оправия - вие сте робите без да го осъзнавате - направо мога да ви нарисувам - капаци отстрани и розови очила и се радвате, по-добре живеете по принцип, но има и мислещи хора, които не могат да се заслепят като вас
Да. На други места гният в затвори, бизнесмени летят през прозорци. Прав си, че за Европа не е нормално. За споменатите от мен места е ежедневие.Дам, напълн. случайно някакъв 70 годишен дядо опозиционер го прострелва три пъти...
Нарочно го пускам тук,а не в темата за оКрайна за да си видите европейската демокрация.
„Ако гласуването променяше нещо, щяха да го забранят“ е известен цитат от родената в Русия американска политическа активистка, анархистка и писателка Ема Голдман (1869-1940).И Крумов, да не пропуснеш да отидеш до урните, за да гласуваш за евродепутати.