Kirev
Active Member
Насред Коледа тръгнах да правя аз заключения за изминаващата годината. Не знам снощното пийване ли си казва думата и е нещо друго, но ми се стори наистина интересно, че всеки, които има желание, може да предостави някакви статистики, за почти изнизалата се 2010 година. Доходи, посещения, източници и каквото се сетите.
Голяма част няма да пожелаят да го направя, къде от срам, къде от други съображения, но аз ще положа основите с моята равносметка за 2010 година. Стана по-големичка, отколкото очаквах, но пък се постарах да задоволя възможно по-голяма част от тези, на които им е любопитно.
Описани са доходи, начин на монетизация, посещаемост, източници и т.н.
Ако някой има нещо против линка в темата, то да го напише открито, пък аз ще го премахна, стига да се обоснове подобаващо.
И както пише един от потребителите ни, нека дискусията започне СЕГА!
И да не забравя, още веднъж Ви желая весели празници.
Голяма част няма да пожелаят да го направя, къде от срам, къде от други съображения, но аз ще положа основите с моята равносметка за 2010 година. Стана по-големичка, отколкото очаквах, но пък се постарах да задоволя възможно по-голяма част от тези, на които им е любопитно.
Описани са доходи, начин на монетизация, посещаемост, източници и т.н.
Ако някой има нещо против линка в темата, то да го напише открито, пък аз ще го премахна, стига да се обоснове подобаващо.
И както пише един от потребителите ни, нека дискусията започне СЕГА!
И да не забравя, още веднъж Ви желая весели празници.