Предлагаме Web Hosting, VPN и Database Hosting.
https://d3vhost.com
https://d3vhost.com
Много силни DDoS атаки ни пускат.Започвам с последния въпрос, другите ще ги спестя.
Има ли какво да криете, че стоите зад Cloudflare?
[email protected]Аз нямам въпроси, само искам да ми дадете данните на този, който е изготвил сайта.
Ще препоръчам горещо. Мерси.
Викаш не можете да използвате филтрите на доставчика? Всеки нормален дейта център има такава услуга за layer 2 до layer 7.Много силни DDoS атаки ни пускат.
Telepoint няма, а са доста нормални уж.Викаш не можете да използвате филтрите на доставчика? Всеки нормален дейта център има такава услуга за layer 2 до layer 7.
Telepoint няма, а са доста нормални уж.
Нямат услуга, обаждал съм се стотици пъти като имах услуги при тях, режеха международен трафик при най-леката атака, напълно некомпетентни са. Сериозни пари са наляти там и не мога да повярвам как са толкова кастрирани, строиш дейта център, а нямаш защити.Всъщност не е, аматьори са. Или с други думи те oversubscribe-ват 100х за "международен трафик" и 30 пъти за HE/GC/T1. HE/GC е Метро на ИП транзита, а T1 нещо като Пикадили ако ме разбираш
Но и Telepoint (всички "големи" в София де) си имат услуга и ако им се обадиш ще съдействат.
Тобстера
Известен хакер и девелопър. Доста е популярен, има група във фейсбук Tobsterafans, сам я е създал, но все пак я има!Това някаква звезда ли е? В кои среди?
Известен хакер и девелопър. Доста е популярен, има група във фейсбук Tobsterafans, сам я е създал, но все пак я има!
Трябва да си платиш, имат. На мен преди време ми съдействаха доста акуратно. Но всичко е ръчно - звъниш и ревеш на когото трябвa Това не променя факта, че са Мики Маус дейта център де, както всички останали в София.Нямат услуга, обаждал съм се стотици пъти като имах услуги при тях, режеха международен трафик при най-леката атака, напълно некомпетентни са. Сериозни пари са наляти там и не мога да повярвам как са толкова кастрирани, строиш дейта център, а нямаш защити.
При нетера обаче нещата стоят различно и там си е всичко точно.
Явно само аз не съм запознат. Това нещо, като `Джорджано` ли трябва да е?Не знам как не ви е неудобно да си демонстрирате ламерщината в присъствието на самия Тобстер.