$INeed$
Well-Known Member
Да, това е Джорджаното в ИТ бранша. Влиза в кода и прави каквото си иска. Или това беше друга велика мозъчна диария?Явно само аз не съм запознат. Това нещо, като `Джорджано` ли трябва да е?
Да, това е Джорджаното в ИТ бранша. Влиза в кода и прави каквото си иска. Или това беше друга велика мозъчна диария?Явно само аз не съм запознат. Това нещо, като `Джорджано` ли трябва да е?
сървърите ни са супер бързи, Dell PowerEdge 56 core Xeon CPUs, 256GB+ RAM, RAID 6 Pure SSD.малей 1 ГБ ССД за 5 евро на месец ама вие сериозно ли?
Сайтовете работят със светлинна скоростмалей 1 ГБ ССД за 5 евро на месец ама вие сериозно ли?
Главно тук - https://www.facebook.com/groups/1401603840076709Това някаква звезда ли е? В кои среди?
Смятай, ако накичите Dell-четата с pure NVMe ще литнат като двигател на Алкубиер.Сайтовете работят със светлинна скорост
това значи ли че само като си го помисля даже и ще ми зареди сайта ахахахахахСмятай, ако накичите Dell-четата с pure NVMe ще литнат като двигател на Алкубиер.
доказано ли е това>?Сайтовете работят със светлинна скорост
И на обикновена SATA да го качат тоя сайт, пак ще зареди по-бързо от мисълта ти.това значи ли че само като си го помисля даже и ще ми зареди сайта ахахахахах
И аз също. Бате, кажи и на баба ти да се регне тук и да даде една препоръка. Ама гледай тя да е по-разговорилива.Препоръчвам ги.
Виде ли блинки Кога некой ще си пусне обява тук????????????????????????????
Нема значение дали е смотан или не - Грандоманската лисица винаги ще се включи с "оригинален" "коментар" - Едно много тъпо, кУцо и недоклатено парче..чак да му се изпръскаш на китайските цайси А покрай него - ОФкорс - една торба чикиджии недодървили се..щото още се чудят дали е релано или не.. "тва у нета ли е, или този път ще боцна и аз" ахахахах
Иначе е НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ чак да му се изтропаш върху прическата от кеф..
Просто му завиждаш че работи в такава голяма и хубава хостинг компания.
... и на Тобстера също, понеже той пък притежава собствена хостинг компания.
ахахаха попитай ме кога завиждам на който и да е тук.. дришльовци с предИЗВЕСТЕНкрай.. нито нищо ново под слънцето, нищо екстремално, още повече пък - интересно
Но ти си най на далавера от всичките, щото използваш постата като безплатни лекарства за болбата си дУшица
Ако можеше да се видиш от СРАНИ колко си жалък.. щеше вече да се гушкаш и ривеш с котката си..омазвайки я жестоко с лиги, сополе и селски мазгочи
Ако някога през живота си виждал такъв сървър, като описаните по-горе и имаш поне бегла представа и някаква обща култура за системи за съхранение на данни през 2022-ра щеше да видиш много технологичен смисъл в изречението написано от мен. Особенно в условията на постоянно покачващите се цени на ел. енергията... но понеже си амеба с наченки на интелект, който освен да демонстрираш като Боби Турбото и да се правиш на шут, друг позитив няма.... Другия път като решиш да се хвалиш колко си лош офлайн, поне накарай мулатката да го извади тоя strap-on от входа на отделителната ти система, за да ти излезнат мислите отзад, а не през клавиатурата....Виде ли блинки Кога некой ще си пусне обява тук????????????????????????????
Нема значение дали е смотан или не - Грандоманската лисица винаги ще се включи с "оригинален" "коментар" - Едно много тъпо, кУцо и недоклатено парче..чак да му се изпръскаш на китайските цайси А покрай него - ОФкорс - една торба чикиджии недодървили се..щото още се чудят дали е релано или не.. "тва у нета ли е, или този път ще боцна и аз" ахахахах
Иначе е НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ чак да му се изтропаш върху прическата от кеф..
За този още в предните теми разбрахме, че е пияница. Но тук не ти трябват мозъчни клетки, за да прецениш, че сайта има нужда от сериозни подобрения за конверсия. Колкото до машините, все тази, ако зад тях седи екип, който е решил да излезе на пазара с такава корпоративна визитка. Сори, че така критично изсипвам, но направо си е за коментар. Да не говорим за дедо му, който май той се включи, че го препоръчвал. Направо ме рънаха в ранните години с Пентюма и спама с руски булки на пощата.Ако някога през живота си виждал такъв сървър, като описаните по-горе и имаш поне бегла представа и някаква обща култура за системи за съхранение на данни през 2022-ра щеше да видиш много технологичен смисъл в изречението написано от мен. Особенно в условията на постоянно покачващите се цени на ел. енергията... но понеже си амеба с наченки на интелект, който освен да демонстрираш като Боби Турбото и да се правиш на шут, друг позитив няма.... Другия път като решиш да се хвалиш колко си лош офлайн, поне накарай мулатката да го извади тоя strap-on от входа на отделителната ти система, за да ти излезнат мислите отзад, а не през клавиатурата....
Нали в "Черният списък на потребителите" каза, че "никой, който ме познава в живота, не може да каже и една лоша дума за мен" (освен брат ти, де), и също, че си бил съвсем различен, приятен човек.Тупана нема грам нужда да се показва, ЩОТО ОФлине е в пъти по-лош, отколкото в онЛАЙНА