Easy Trader

kriso89

New Member
Здравейте имам сайт за Покер и Спортни залози та въпроса ми е може ли да сложа реклами на гоогле или easytrader смисъл разрешено ли е.. ? мерси !
 
От: Easy Trader

На изито може дори даже в момента се показват реклами на покер стар
 
От: Easy Trader

Що се буташ към изито при положение че ще има реклама примерно на покер стар при положение, че можеш директно да рекламираш покер стар или някой букмейкър ? Ако все пак решиш да е изито като мине някой друга седмица свирни колко изкарваш от тях може да измислим нещо :)
 
От: Easy Trader

Ами защото до сега рекламирах един покер.. не Покер Старс защото почти всички имат акаунти там, но помислих си за Easy trader защото гледам влизат ми в сайта на ден между 150-250 човека мах.. но много малко хора се регистрират през баннер и почти нищо не се изкарва...
 
От: Easy Trader

Еми големите сайтове и тези мрежи от много малки сайтове, опрериращи с тази система, изкарват некви не лоши пари. Но на мен пак ми е под въпрос това.

П.П: А тия с банерите на Костов и Бойко да не мислят, че не са същите бастуни като сегашните оправляващи. Много ме кефят като се топят - едни и същи лекета се цакат, за да стигнат върха и да разберат че и те неструват.

Любимата играчка на Бойко....да има таковам и на криейтива. :)
 

Горе