webstil
Well-Known Member
Не знам дали така се води, но ето накратко какво търся. Искам да пусан онлайн магазин в една по-специфична ниша, но виждам че вече има други магазини, не особено развити може би, та се чудя дали има смисъл. За да разбера ми трябва човек/фирма, който да проучи търсенията в Гугъл и да ми даде информация за:
1) Колко търсения има в момента на този вид продукти?
2) По кои ключови думи се търсят? Съответно кои ключови думи да оптимизирам като пусна сайта. Нишата е по-специфична откъм ключови думи.
3) Кои са основните конкуренти и колко трудно ще ми е да ги преборя?
Макар че по точка 3 горе-долу съм си направил проучване, но може и да пропускам нещо.
Та търся препоръки, кой може да ми помогне с това и на каква цена. Ако е фирма, предпочитам да издава фактура с ДДС.
П.П. Ако този вид анализ си има специфично наименование може да ми го споделите, за да го променя в темата.
1) Колко търсения има в момента на този вид продукти?
2) По кои ключови думи се търсят? Съответно кои ключови думи да оптимизирам като пусна сайта. Нишата е по-специфична откъм ключови думи.
3) Кои са основните конкуренти и колко трудно ще ми е да ги преборя?
Макар че по точка 3 горе-долу съм си направил проучване, но може и да пропускам нещо.
Та търся препоръки, кой може да ми помогне с това и на каква цена. Ако е фирма, предпочитам да издава фактура с ДДС.
П.П. Ако този вид анализ си има специфично наименование може да ми го споделите, за да го променя в темата.