По тая логика е безсмислено и да набуташ всички сателитки в един Гугъл Аналитикс акаунт. Или дори да ги отваряш през един и същи браузър. И още маса знаци за Гугъл дето помагат на Гугъл да разбере кое аджеба е фермичка за сателити.Едната е, че от SEO гледна точка е напълно безсмислено. Второ, група от сайтове, които може лесно да разбереш, че са разположени на едно място и имат определена задача не им се гледа добре.
Не знам общото между добавяне на сайтове в един аналитикса и това, че са на различни локации. Аналитикса е тул за следен и анализ на трафика, дава сигнал, но ще е бати странното един уебмастър да управлява различни сайтове на различни локации в една ниша. Ще е нещо невиждано. Отделно може да се зададе какво таркетираш с всеки един сайт, пазар.По тая логика е безсмислено и да набуташ всички сателитки в един Гугъл Аналитикс акаунт. Или дори да ги отваряш през един и същи браузър. И още маса знаци за Гугъл дето помагат на Гугъл да разбере кое аджеба е фермичка за сателити.
Сателитките в днешно време имат малко по-различна роля.
Къде видя, че няма аргументи. Чети бе, момче! Казвам ти, че сателитни сайтове не се правят на един споделен хостинг по ред причини. Едната е, че от SEO гледна точка е напълно безсмислено. Второ, група от сайтове, които може лесно да разбереш, че са разположени на едно място и имат определена задача не им се гледа добре.
Демек мрежа? Бъркаш понятия пич.Добре, разбери го тогава по друг начин, щото май скоро сео не си правил НЕ СА САТЕЛИТКИ, щото това сателитки ти бърка понятията за сайтове отсекъде. Нормални, пипнати, независими сайтове, всеки със своя чар и предназначение НО, въпреки това всичките МОГАТ да служат за обслужване на един или два главни. Идеята е да не се хване тази връзка, защото гориш с много време и труд. С "твоя" начин е невъзможно. С "моя" е трудно, но не е невъзможно. И добавям задължително, че ще изкрейзиш пак за ресурси, ънлимидет и т.н (че явно лансираш скъп хостинг), че тия сайтове макар и пипнати, нормални, без блекхед и тн, макар да са такива, не изискват хостинг ресурс, не и този който постоянно лансираш. И тук мнението ти "хубав сайт - скъп хостинг" просто не играе грам
Човек, на тебе сателитки и цената на споделения хостинг са ти някакви ключови елементи за успеха на бизнеса ти. Да му казваш да се скрие е меко казано смешно.Абе тоя па, я се скрий..ти целия в мрежи си се оплел, кво се занимавам с теб изобщо. Рий там и не се обяснявай. Акъл не поискан - не давай
Няма да е лошо, да ти кажа честно.Ще взимам май пак почивка 2г
Много ясно ти отговорих на предишното мнение и не знам кое не му разбра. Ти ме включи в някакъв общ знаменател, затова и така ти отговорих.
За услугите на фирмата ми линк ли искаш? То никога не е било тайна: https://www.pushrcdn.com ,но мерси че попита.
Топ аз не съм, но услугите наистина са топ.
За*би. Загубена кауза е. Който в различно от неговото мнение, следва безпомощно дразнене. Само ще си загубиш времето.Много ясно ти отговорих на предишното мнение и не знам кое не му разбра. Ти ме включи в някакъв общ знаменател, затова и така ти отговорих.
За услугите на фирмата ми линк ли искаш? То никога не е било тайна: https://www.pushrcdn.com ,но мерси че попита.
Топ аз не съм, но услугите наистина са топ.
За суперите и исн. Но тъй като там няма ново, следва шлака от вече познатите герои.Някой помни ли за какво беше темата като цяло?!? :-/