Супер, но аз гледам да седя далеч от подобни теми, особено като видях първата - Неизбежността на страданието, по-добре да не ги знае човек някой неща :)
 
Поздравления, @Domines, и повече удоволетворени от посещението на сайта ти желая.

Попрегледах го и очевидно в него има храна за размисъл, а ако помогне някому, делото ти никак няма да е напразно.
Аз лично, имам по-различен "работен умствен режим", който считам за добре работещ, и когато ми се случи да се замисля психологически и философски "за себе си", по-скоро наблягам върху откриването на мнимите разлики между наблюдаващият и наблюдаваното. И по-конкретно: откривайки доколко аз - наблюдаващият себе си, анализиращият и саморазбиращ се, съм плод на това, което наблюдавам. Случва се едно кратко, но интензивно състояние на интегрираност и мозъчен покой, което "зарежда батерията" и дава големи сили и концентрация за справяне с работните или житейски ангажименти.


А иначе, без разбира се да говоря от името на никой друг съфорумец, смея да твърдя, че тук духовното извисение е на доста прилично ниво. Понякога се чудя как толкова различни характери с различни житейски пътища и опити, са постигнали - независимо един от друг, всеки сам за себе си - такова високо равнище на вътрешен мир, и как са се намерили в този форум, създавайки обиталище на хармония и радост от общението. По мое мнение, водещи в това отношение са темите за ваксините и Украйна.

Да, наистина на външен човек, на нов посетител, би му се сторило някак изкуствено, сякаш нарочно създаваме впечатление за ареал на взаиморазбирателство. Но ако постои и просто почете, ще установи, че наистина това царство на мира се е образувало естествено, вследствие на взаимоотношенията на благите ни характери.

ps: Извинявам се за нездравото любопитство, но понеже сайта ти набляга психологията, а и го предлагаш в този предприемачeски ориентиран форум, да не би да става дума за доц. д-р Иван Кръстев, автор на "Икономическата психология-съвременна интердисциплинарна наука", "Комуникативен аспект на бизнес общуването" и "Същност на концепцията ориентация към потребителя и развитие на научната дисциплина поведение на потребителя като обособена част от маркетинга", например (и още много други)? Но той пък със сигурност не е набор '84, вероятно имената съвпадат.:)

Но, така де, да попитам за всеки случай - ако си ти, да се държа една идея по-дръпнато и с респект.:)
 
Ми кво бе, Римайнди, не сме ли пример за другаруване?:D:D
 
Поздравления за начинанието и от мен, обаче имам няколко забележки. UX/UI са просто отвратителни. Колкото и да е привлекателен контента, с такавя визия ще изпускаш доста клиенти. Плюс това, именно те се водят на "психологическа основа" ;).
Сайта не съм го разгледал обстойно (заради интерфейса), но "карма" далеч не значи, каквото си описал в статиите или поне не според Ведите и Трипитака, но хайде да не става спор ;). Още веднъж успех и оправи малко брейкпойнта за мобилни поне :)
Поздрави!
 
-
 
Последно редактирано:
Да не се нещо засегнеш, @M.I.6, аз така си го избивам на майтап, съвсем невинно.:)
 
Да не се нещо засегнеш, @M.I.6, аз така си го избивам на майтап, съвсем невинно.:)
Не се засягам хах спокойно. С нищо не си ме обидил. Просто не му е тук мястото за Enlightment so to say. Ако те интересува нещо бих могъл да ти дам насока, но на лично или в отделна тема. Не желая да разводнявам тази. Това не е духовен форум хаха. Пък и аз не съм като Петър Дънов така да се каже. Просто съм чел и членувал в това и онова...не се глася като теб за "следващ живот", ако съм те разбрал правилно какво изразяваш под думата "карма".
 
Махни блогспот версията че контента е 1:1.
 
Махни блогспот версията че контента е 1:1.
Успя да сведеш и темата за душевността до технически подробности. Майсторче.
(Кажи по темата: извисен ли си духовно, душевно как си, какъв си, що си.)
 

Горе