Украйна - Русия какво ви е мнението

На Етера теорията за съглашението на Путин с рептилите с всеки изминал ден все повече въздух изпуска.

Не че войната не допринася с много за Ресета, ама действията на Путин по-скоро говорят за мераци да изолира Русия от тоя процес и да превърне държавата в нещо като Ноев ковчег за белите хора и за християнството.
И по-ново имало, от 21 Април: За различната Русия, антипод на либерасткизмо-фармамафиотизма:
---
21 април 2022 г
Русия и AstraZeneca: Тайно споразумение за „ваксина“.

До април 2020 г. една трета от световното население живееше под медицинско военно положение. Но в края на тунела имаше светлина: доверени фармацевтични компании разработваха „безопасни и ефективни“ ваксини, които ще спрат разпространението на страшния вирус и ще сложат край на пандемията. Или поне така ни казаха.

Часовникът тиктакаше - и Big Pharma се нуждаеше от много пари, за да ускори създаването на чудодейно лекарство. В Съединените щати администрацията на Тръмп стартира Operation Warp Speed, щедро финансирана програма, която има за цел да ускори разработването и разпространението на коронавирусни еликсири.

В същото време руското правителство налива ресурси в разработването на собствена ваксина. Финансирането на инициативата за обществено здравеопазване идва от Руския фонд за преки инвестиции (RFIF), суверенния фонд на страната. През юни 2020 г. RFIF обяви съвместно предприятие с R-Pharm, една от най-големите фармацевтични компании в Русия.

Дуото ще работи заедно за производството и разпространението на ваксина, разработена от центъра Gamaleya на руското министерство на здравеопазването.

Министерството на здравеопазването одобри ваксината след по-малко от два месеца тестване, което направи Sputnik V първата регистрирана ваксина срещу COVID в света. Закачливото име на лекарството е рожба на главния изпълнителен директор на RFIF Кирил Дмитриев, млад глобален лидер на Световния икономически форум (клас 2009).

Фондация Сорос забеляза потенциала на Дмитриев още в ранна възраст и му даде стипендия за обучение в Станфордския университет и по-късно в Харвардското бизнес училище. Той е работил за Goldman Sachs и McKinsey & Company, преди да поеме юздите на RFIF през 2011 г.

Решението на Дмитриев да включи R-Pharm в инвестиционния портфейл на РФЧИ беше хитър ход, достоен за родословието му Young Global Leader.

На 17 юли 2020 г. AstraZeneca обяви , че R-Pharm ще стане „един от центровете за производство и доставка на [своята] ваксина на международните пазари“. Съгласно споразумението британско-шведският фармацевтичен гигант се съгласи да прехвърли своя аденовирусен вектор в Русия. След това R-Pharm ще бъде натоварен със задачата да „довърши“ дозите и да ги изпрати в чужбина.

Компанията каза в прессъобщение:

AstraZeneca е уверена, че заедно с R-Pharm, ще може да снабди милиони хора с ваксината по най-ефективния начин“,
С други думи: до юли 2020 г. руското правителство се е позиционирало да печели от производството и разпространението на две ваксини срещу COVID: Sputnik V и ваксината на AstraZeneca.

Тъй като нараняванията и смъртните случаи, свързани с ваксини, продължават да се документират по целия свят, някои представят Русия като опора срещу убийствения бизнес модел на Big Pharma. Както ще документираме по-долу, нищо не може да бъде по-далеч от истината.

ИЛЮЗИЯТА ЗА СЪПЕРНИЧЕСТВО

На 17 юли 2020 г. „Гардиън“ съобщи, че британското правителство е „повече от 95%“ сигурно, че руски хакери са се насочили към организации в Обединеното кралство, САЩ и Канада, участващи в разработването на ваксина срещу коронавирус.

Любопитно е, че точно в същия ден AstraZeneca разкри , че си е партнирала с руската R-Pharm.

Дмитриев отхвърли обвиненията за хакерство като нелепи, като посочи факта, че кражбата на британски тайни за ваксини би била загуба на време, тъй като R-Pharm вече е подписала сделка с AstraZeneca за производство на ваксината на компанията.

„Всичко необходимо за производството на британската ваксина вече е прехвърлено на R-Pharm“ , каза изпълнителният директор на RFIF в отговор на фалшивите обвинения за хакерство. „AstraZeneca вече е подписала ангажименти за прехвърляне на цялото производство на британската ваксина на R-Pharm.”

Това партньорство обаче не попречи на Дмитриев да се намеси в AstraZeneca. Когато клиничните изпитания за инжекцията на AstraZeneca удариха кратка неравност на пътя през септември 2020 г., директорът на RFIF предположи, че британската ваксина се основава на „неизпитана платформа“. (Може би той се опитваше да отклони контрола над Sputnik V, който също се основаваше на напълно недоказана платформа?)

Съмненията на Дмитриев относно британско-шведския вакс не попречиха на RFIF да преследва по-тесни бизнес връзки с AstraZeneca. Напротив, през декември RFIF, AstraZeneca, Център Гамалея и R-Pharm подписаха меморандум за сътрудничество.

„Днес обявяваме програма за клинично изпитване за оценка на безопасността и имуногенността на комбинацията от AZD1222, разработена от AstraZeneca и Оксфордския университет, и Sputnik V, разработена от руския център Gamaleya… И AZD1222, и Sputnik V са аденовирусни векторни ваксини, които съдържат генетичен материал от Протеинът на вируса SARS-CoV-2 spike“, каза AstraZeneca в прессъобщение от 11 декември.

На 21 декември руският президент Владимир Путин похвали партньорството на Русия с AstraZeneca.

„Аз съм абсолютно убеден, че подобно отношение към партньорството днес може да послужи като добър, убедителен пример за обединяване на научни сили, технологии, инвестиции за една обща цел – да защитим живота, здравето и безопасността на милиони хора на планетата като цяла“, отбеляза Путин. Обръщайки се към главния изпълнителен директор на AstraZeneca, той добави : „Искам да ви пожелая успех не само на руския пазар, но и на световните пазари и да изразя надеждата, че новата година ще бъде благоприятна за вашата компания и за решаване на проблемите, за които сега говорим."

Коментирайки партньорството, директорът на Gamaleya, Александър Гинцбург, прогнозира, че комбинация от Sputnik V и AstraZeneca в крайна сметка ще бъде регистрирана за използване в Русия.

Това беше началото на едно красиво приятелство.

ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ КРЪВНИ СЪСИРЕЦИ

RFIF не губи време да преследва мечтата си за създаване на коктейл за борба с COVID от двете ваксини, в които е инвестирал финансово. През февруари 2021 г. Азербайджан се съгласи да бъде домакин на клинично изпитване за тестване на комбинация от първия компонент на Sputnik V („Sputnik Light“ ) и кадър на AstraZeneca. Дмитриев похвали проучването като пример за „международни усилия“ за победа на коронавируса.

Междувременно в медиите се появиха неудобни „притеснения за безопасността“. До средата на март 20 европейски държави временно спряха употребата на ваксината на AstraZeneca поради съобщения, свързващи лекарството с кръвни съсиреци и вътрешно кървене.

Въпреки тревожните съобщения, RFIF не изостави своя приятел от Big Pharma.

На 15 юли официалният акаунт на Sputnik V в Twitter се похвали , че RFIF е „първият, който започна присъединени [sp] изпитания с AstraZeneca през февруари и скоро ще обяви още сътрудничество. Призоваваме други производители на ваксини да обединят усилията си с нас за изпитания за смесване и съчетаване. Това е пътят към имунитета за световната общност!”

Около седмица по-късно министерството на здравеопазването на Русия одобри изпитване на Sputnik Light-AstraZeneca . Пет руски медицински институции участваха в проучването, в което участваха 150 субекта.

В края на юли RFIF разкри предварителните резултати от клиничното изпитване, проведено в Азербайджан. Огромни 50 души бяха инжектирани с коктейла Sputnik V-AstraZeneca, който беше определен като безопасен и ефективен.

Предварителните данни от паралелно проучване, проведено в Аржентина, дадоха подобни обещаващи резултати. Моментът беше идеален, защото през август аржентинското правителство започна да прилага AstraZeneca и Moderna на хора, получили първия компонент на Sputnik V. Аржентина каза, че смесва лекарствата поради недостиг на доставки, но Дмитриев настоя , че това е бил планът през цялото време.

„Предлагахме го, винаги сме искали да направим комбинация“, каза тогава Дмитриев. „Спутник е първата комбинирана ваксина, първият микс и съвпадение, което се състои от две различни инжекции. От самото начало казахме, че два различни кадъра работят по-добре от два еднакви.”

Същия месец данните, публикувани от здравните власти на Аржентина, показват, че Sputnik V причинява много повече усложнения след ваксинацията, отколкото ваксината на AstraZeneca.*

Междувременно R-Pharm правеше последни приготовления за започване на масово производство както на Sputnik V, така и на британско-шведския кадър. През септември руската фармацевтична компания обяви, че е започнала производството на ваксината AstraZeneca за износ.

ОТВОРЕНА ВРЪЗКА

До края на 2021 г. големите мозъци зад Sputnik V открито си сътрудничиха с Pfizer и Moderna.

„Вече имаме съвместно проучване с Moderna в Аржентина, а Аржентина сега разследва комбинация от Sputnik и Moderna. Има и две други държави, които в момента правят изследвания за комбинация от Pfizer и Sputnik и вярваме, че това ще бъде много успешна комбинация“, каза Дмитриев през октомври.

Приблизително по същото време официалният акаунт на Sputnik V в Twitter избухна за резултатите от изпитанията на комбинацията Sputnik Light-Moderna.

Център „Гамалея“ също беше развълнуван от тези нови коктейли със съсиреци. През ноември един от учените, разработили Sputnik V, Дмитрий Шчебляков, се застъпи за смесването на руската ваксина с иРНК.

„Виждаме, че комбинацията от различни ваксини, направени с различни технологии, дава само предимство“, каза Шчебляков.

Според RFIF данните от изпитанията на Pfizer-Sputnik ще бъдат налични до края на 2022 г.

ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ САНКЦИИ

През февруари имаше голяма новина: проучването в Азербайджан вече имаше впечатляващите 100 участници и резултатите все още бяха изключително обещаващи.

„Предварителни данни от комбинираното използване на ваксините Sputnik Light и AstraZeneca потвърждават ползата от използването на различни ваксини по време на реваксинация. В контекста на появата на нови опасни щамове на коронавирус, именно този подход може да осигури безопасна, ефективна и дългосрочна защита“, каза Дмитриев в прессъобщение от 14 февруари.

По-специално, западните санкции, въведени в отговор на „специалната операция“ в Украйна, не сложиха край на партньорството на Русия с Big Pharma. Западните производители на лекарства поддържат дейността си в страната, дори когато десетки компании се изтеглят от Русия.

На 15 март R-Pharm подаде молба за регистрация на ваксината срещу коронавирус на AstraZeneca в Русия.


ТЕАТЪР ЗА БИОСИГУРНОСТ: ГЛОБАЛНА РЕАЛНОСТ

Фактът, че руската цинична печалба от ваксини продължава с неотслабваща сила, дори след като Москва е почти напълно откъсната от западните финансови системи и пазари, разкрива неудобна реалност: не може да се избяга от развратния, античовешки театър за биосигурност, породен от „пандемията“.

Единственият въпрос сега е: кой „блок“ ще претендира за правото да ви измъчва и инжектира?
 
Сам със себе си ли водиш диалог? Как да ги знам, като не се информирам то "Строго Секретно", "Брадва" или "ИстинскиИстории.инфо". Нещо интересно във весник ШОК няма ли? Например за ново откритие на чай от Речен Репей, който лекува всички видове рак но фарма-мафията умишлено го държи в тайна?
Точно така. Изглежда, че от "Звездите ми говорят" са по-информирани от теб
 
Гебрев: България много добре знае къде изнася оръжие, и получава документ за всяка доставка

 
Гебрев: България много добре знае къде изнася оръжие, и получава документ за всяка доставка

Гебрев за опита за отравянето му: Дългата ръка на Путин :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 

Гебрев за опита за отравянето му: Дългата ръка на Путин :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


Е много ясно - Путин никого не е поръчвал да бъде тровен. Тея усмивки показват и колко си чел изобщо за отравянето, да не ти казвам, че се знае много добре в кой завод е направен токсина, и кой го внася, и все хубави подробности, дето ИЗОБЩО не сочат към Путинчо.
Вярно, че и Литвиненко внасял в Англия незаконно Плутоний - и така се заразил в чая и умря. Така и онези двамата, дето ходеха да гледат цървките и да впръскват във вратите на Скрипал новичок. А - Навални и той - него пък ЦРУ го отровили пак с новичок, явно и те го вкараха в затвора за 12 години сега.
 
Е много ясно - Путин никого не е поръчвал да бъде тровен. Тея усмивки показват и колко си чел изобщо за отравянето, да не ти казвам, че се знае много добре в кой завод е направен токсина, и кой го внася, и все хубави подробности, дето ИЗОБЩО не сочат към Путинчо.
Вярно, че и Литвиненко внасял в Англия незаконно Плутоний - и така се заразил в чая и умря. Така и онези двамата, дето ходеха да гледат цървките и да впръскват във вратите на Скрипал новичок. А - Навални и той - него пък ЦРУ го отровили пак с новичок, явно и те го вкараха в затвора за 12 години сега.
Най-забаваното, че отговорите ти са точно каквито очаквам всеки път. Браво, седни си 6+.

П.С. На Путинчо му през оная работа за некъв дърт български комуняга-марионетка.
 
Така е, той сам си е намерил Новичока, и е викнал агенти от ГРУ да се видят, да си разкажат за хубавите спомени от старото време навярно - невъзможно те да са го тровили - никакъв шанс - това са конспирации и заговор на ЦРУ да обвинят Путин. Баси малоумника съм , да си помисля такова нещо - ну лядна - очен харашо. Как ще гледаш факти и към кого сочат всички факти - да не си луд, САЩ са ги нагласили болярите от ГРУ - тея лоши джендъри.
 
Същия месец данните, публикувани от здравните власти на Аржентина, показват, че Sputnik V причинява много повече усложнения след ваксинацията, отколкото ваксината на AstraZeneca.*
Sputnik V: Какво не ви се казва
"Флагманската" ваксина на Русия заслужава повече внимание

26 декември 2021
Досега смайващите факти скрити зад „ваксините“ срещу COVID на Pfizer, Moderna и AstraZeneca бяха щателно подбрани и разкрити от най-уважаваните гласове в алтернативните медии.

Въпреки това, много от същите тези разказвачи на истината дават на Sputnik V безплатен пас — или дори гласно защитават изстрела на Русия. С няколко забележителни изключения, ние не приписваме това явление на злоба. По каквато и да е причина, същият контрол, приложен към снимките на Big Pharma, никога не е бил насочен към Sputnik V и в резултат на това кухи маркетингови лозунги и самохвалства с липса на факти се маскират като неоспорими истини.

Имаме проста теза: Ако сте подозрителни към „ваксините“ на Big Pharma, трябва да сте еднакво скептични и към много рекламираната експериментална инжекция на Русия. Долният (непълен) списък с червени знамена обяснява защо.

Sputnik V е генетична ваксина. Неговият собствен разработчик казва, че е почти идентичен с кадъра на AstraZeneca (силно заподозрян)
Според официалния му уебсайт, Sputnik V, създаден от центъра Gamaleya на руското министерство на здравеопазването, е ваксина на базата на аденовирус, който използва два различни типа аденовирусни вектори (Ad26 и Ad5) за транспортиране на "генетичен материал" до клетките.

Патент от 2012 г.за грипния изстрел на Гамалея описва лекарството като "генетична ваксина."Ваксината използва същия Ад5 аденовирусен вектор, който се съдържа във втория изстрел на Спутник в.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F3e3b103d-3aec-4b35-9213-14ceebce7b6e_1368x717.png

Патентът за тази" генетична ваксина " е посочен на официалния уебсайт на Спутник като доказателство за предполагаемата надеждност на лекарството. Въпреки това, грипната ваксина—Гамфлувак—никога не е била въведена на международния пазар и според докладите дори не е била регистрирана в Русия.

На пазара обаче има лекарства, сравними със Спутник.
Няма "значителни" разлики между "Спутник V" и "АстраЗенека", според директора на "Гамалея" Александър Гизбург.
(нещо е кютнат клипа май гледам, бре...)

Близките прилики между двете ваксини насърчават сътрудничеството и другарството. През декември 2020 г.руският фонд за преки инвестиции—правителственият фонд, който финансира "Спутник"—подписа "меморандум за сътрудничество" с британско-шведския фармацевтичен гигант.

Партньорите се договориха да започнат съвместни опити, използвайки комбинация от двете си лекарства, с надеждата да разработят коктейл Спутник/АстраЗенека, който може да бъде регистриран в Русия..
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F8a175f1b-28ea-4ab8-9ffb-54461b610aa1_753x706.png

Гинтсбърг заяви, че съвместните тестове няма да отнемат много време, защото "двете технологии, които са в основата на ваксината на АстраЗенека и Спутник V, са много сходни..”

Руският президент Владимир Путин приветства партньорството като "добър, убедителен пример за комбиниране на научни сили, технологии, инвестиции за обща цел", която ще "защити живота, здравето и безопасността на милиони хора на планетата като цяло".”

Такова сътрудничество, насочено към постигане на "обща цел", обаче не се ограничава само до руското правителство, обединяващо се с АстраЗенека..

Разработчиците на Спутник в открито и ентусиазирано си сътрудничат с Биг Фарма
Кирил Дмитриев, ръководител на РФИД, обяви през октомври, че Спутник V провежда съвместни изпитания с Пфайзер в две страни.


"Вече имаме съвместно проучване с модерна в Аржентина, А Аржентина в момента проучва комбинацията "Спутник" и "модерна"... Има и други две страни, които в момента проучват комбинацията "Пфайзер" и "Спутник" и вярваме, че това ще бъде много успешна комбинация", каза Дмитриев.

Месец по-късно Дмитрий Шчербаков, учен от Гамалея, който помогна за разработването на Спутник, заяви, че подкрепя внедряването на чуждестранни ваксини в Русия.

"Виждаме, че комбинираната комбинация от различни ваксини, направени с помощта на различни технологии, дава само предимство", твърди Шчебляков.

Тези партньорства между руското правителство и Биг Фарма са на открито—и Дмитриев никога не се е страхувал да ги защити.

Например, през август Аржентина започна да прилага АстраЗенека и модерна инжекции на хора, които са получили първата доза Спутник V Аржентинското правителство заяви, че смесва лекарствата поради недостиг на доставки, но Дмитриев настоя, че това е бил планът През цялото време.

"Ние го предложихме, винаги сме искали да направим комбо", каза изпълнителният директор на фонда. "Спутник е първата комбинирана ваксина, първата комбинация и мач, която се състои от две различни ваксини. От самото начало казахме, че два различни изстрела работят по-добре от два идентични.”

Платформата за ваксина на Гамалея е напълно недоказана.
Поддръжниците на ваксината многократно са твърдели, че Гамалея успешно е разработила ваксина срещу Ебола, базирана на същата технология, използвана за създаването на Спутник. Това не е вярно.

Преди изстрелването на Спутник в орбита, Институтът многократно не успява да изпрати одобрено лекарство извън границите на Русия.
Години преди изстрелът на Ебола да стигне до задънена улица, първият опит на Гамалея за ваксина срещу вектор аденовирус доведе до скандал за присвояване на милиони долари.

Бизнес сделките на института бяха подложени на проверка, отново през ноември, след като руски медиен репортаж-базиран на правителствени документи с отворен код—разкри, че Гамалея аутсорсва производството на собствената си "марка" Спутник V, която се предполага, че е произвеждала сама. Гамалея плаща на неназована трета страна в рубли и щатски долари за партиди от собственото си лекарство, които по-късно са препродадени и разпространени в Русия.

Според съобщения в руските медии парите, които се наливат в Гамалея, са отишли за луксозни автомобили за шефовете. Междувременно снимките на предполагаемата сграда "ваксина" на Института приличат на нещо от недофинансиран Обществен Колеж в Средния Запад.

Един доклад посочва "опустошението и мизерията" в една от сградите на Гамалея. Друго разследване подробно описва щети от пожар от десетилетия и други опасения за безопасността, които изглежда измъчват съоръженията на Гамалея до наши дни.

Ще са необходими "безкрайни" бустери, за да се поддържа "ефикасността" на Спутник V.
Руското правителство продължава да твърди, че Спутник V е много ефективен при предотвратяването на тежки случаи на коронавирус.

През април 2021 г.Гинсбърг заяви, че смята, че Спутник пети ще осигури неопределен имунитет.
Месец по-късно директорът на Гамалея коригира прогнозата си, обяснявайки, че Спутник в ще остане в сила в продължение на две години.

През юни Гинсбърг обяви, че руснаците ще се нуждаят от Спутник бустер инжекция шест месеца след ваксинацията.
На 19 декември той препоръчва да се реваксинират "безкраен" брой пъти на всеки шест месеца.

През октомври, Nakanune.ru публикува анализ, който показва, че " ваксинацията не е довела до нищо " девет месеца след като Русия започна своята все по-принудителна инокулация.
Според професора по вирусология Виталий Зверев наличните данни сочат тясна връзка между увеличаването на ваксинацията и увеличаването на заболеваемостта и смъртността от КОВИД в Русия.
image_big_201583.jpg


Дори и без да се разглеждат цифри и набори от данни, човек е принуден да попита: ако Спутник V предлага ниво на ефикасност, което не може да се получи от други ваксини, защо руското правителство е толкова нетърпеливо да комбинира собственото си лекарство с Биг Фарма шотове—които са изпитали спадаща ефикасност и са измъчвани от сериозни опасения за безопасността?

Дори и с нулева прозрачност, има все повече доказателства, че Спутник V не е безопасен
Според Путин "нито един сериозен случай на усложнения" не е регистриран от началото на въвеждането на ваксината в Русия преди близо година.

Това е технически вярно, но не защото Спутник Ви се радва на неопровержима безопасност.
В Русия няма VAERS и правителството продължава да задържа статистически данни за усложненията след ваксинацията.

Поради шокиращата липса на прозрачност, руснаците са били принудени да създадат Телеграм групи и неофициална база данни, където са документирани неблагоприятните ефекти—включително предполагаемите смъртни случаи, свързани с ваксините. Руското правителство сравни тези загрижени граждани с терористи.

Междувременно лекари и активисти, призоваващи за по-голяма прозрачност, бяха етикетирани от РТ като "врагове на народа".

Данни от други страни, използващи Спутник пети, показват, че макар лекарството да не е най-опасният изстрел на пазара, той все още далеч не е безвреден.

Неотдавнашна статия, която разглежда системите за проследяване на нежелани реакции от Аржентина, Мексико, Парагвай и Филипините, заключава, че по отношение на честотата на леки и тежки странични ефекти, Спутник е сравним с чуждестранните ваксини.

"Честотата на тези нежелани събития варира между четирите страни, но" Спутник "обикновено е в средата на сравнителната оценка за безопасност, с изключение на Аржентина, където "Спутник" има най-високата честота на нежелани събития от всички ваксини, използвани в страната, включително тези, при които очакваните странични ефекти са се появили по-често в другите три страни", съобщава Красная Весна на 18 декември.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F0390442e-605e-4b9c-b921-4b0458fb1b79_962x667.png

Спутник В води в незначителни и сериозни странични ефекти в Аржентина (източник: https://bancos.salud.gob.ar/recurso/14o-informe-de-vigilancia-de-seguridad-en-vacunas)

През октомври заместник-председателят на Държавната Дума Пьотр Толстой призна, че руското правителство напълно се е провалило в убеждаването на обществеността, че Спутник пети е безопасен и ефективен.

"Има малко отговори на въпросите защо ваксинираните са болни, защо ваксинираните умират, защо има проблеми и усложнения след самите ваксинации", каза високопоставеният депутат.


Спутник V има преки и очевидни връзки с глобалния дневен ред за рестартиране

Може да се направи убедителен заключение, че глобалното внедряване на ваксини поне отчасти има за цел да въведе цифрови идентификатори, които ще станат необходими за всички аспекти на нормалния живот.

Държавната Дума на Русия се готви да гласува законодателство, което би създало национална система за реанимация, която до голяма степен ще бъде обвързана със статута на ваксиниране. Многобройни проучвания показват, че около 90% от руснаците са против този закон. Путин призова за незабавното му приемане.

Каква е науката зад тази политика? Самият Гинзбург призна, че собствената му ваксина не спира предаването на вируса и казва, че тези, които са били напълно ваксинирани, трябва да носят маски, за да предотвратят заразяването на други хора. Удивително е, че директорът на Гамалея все още настоява, че са необходими национални кодове, за да се ограничи "взаимодействието между ваксинираните и неваксинираните.”

Може би това е чисто съвпадение, но един от основните играчи зад Спутник, Изпълнителният директор на Сбербанк Херман Греф, разработва биометрична технология за идентификация, платежни системи, криптовалута, както и набор от услуги, които изглежда се вписват безпроблемно в наръчника на Световния икономически форум през следващите десет години.

През септември 2020 г.най-големият кредитор на Русия обяви, че вече не е просто банка, а "вселена от услуги". Supermarket. SberHealth. SberID. SberFood. SberSound. SberAI -сред много други.

Съвпадението става още по-странно, когато се изследват собствените връзки на Кирил Дмитриев със Световния икономически форум. Всъщност, повечето от големите имена зад Спутник V изглежда са чести гости в Давос и в много приятелски отношения с Клаус Шваб.

Със сигурност, Спутник V заслужава малко повече внимание.
-----
--


Но пък няма да има гей:)
 
И излиза, че Тедката си е боцнал най-русофилската вакса.

(И да върнете по 300лв на Сашето, Нандибанди. Не се правете на интересни..)
 
Така е, той сам си е намерил Новичока, и е викнал агенти от ГРУ да се видят, да си разкажат за хубавите спомени от старото време навярно - невъзможно те да са го тровили - никакъв шанс - това са конспирации и заговор на ЦРУ да обвинят Путин. Баси малоумника съм , да си помисля такова нещо - ну лядна - очен харашо.
Ти си перфектен последовател на Маккартизма в това съм 100% убеден вече.
 
И излиза, че Тедката си е боцнал най-русофилската вакса.

(И да върнете по 300лв на Сашето, Нандибанди. Не се правете на интересни..)

Само хвърлих поглед през поста ти - видях минимум 5 линка на руска пропаганда - сега се очаква някой да изчете тоя бълвоч, и да повярва на това, което пише?
 
Само хвърлих поглед през поста ти - видях минимум 5 линка на руска пропаганда - сега се очаква някой да изчете тоя бълвоч, и да повярва на това, което пише?
CNN, BBC, ЦРУ, Беглинкат, всичко, което каже който и да е от щатските или евровърхове, вкл. Тони Блеър и МОСАД:):) последно:)...

Ходи си лепи бустер и дано улучиш от правилните тоя път. Неспасяем случай на дългосрочно мозъчно увреждане след дългогодишен майндконтрол с долен бълвоч.:)
 
Ти си сериозно болен (и не се съмнявам, че ваксунката ти е втвърдила състоянието).
Остава...ясно кое. Би било нормално за финал на тая знаменита форумна кариера.:)
 
Sputnik V: Какво не ви се казва
"Флагманската" ваксина на Русия заслужава повече внимание

26 декември 2021
Досега смайващите факти скрити зад „ваксините“ срещу COVID на Pfizer, Moderna и AstraZeneca бяха щателно подбрани и разкрити от най-уважаваните гласове в алтернативните медии.

Въпреки това, много от същите тези разказвачи на истината дават на Sputnik V безплатен пас — или дори гласно защитават изстрела на Русия. С няколко забележителни изключения, ние не приписваме това явление на злоба. По каквато и да е причина, същият контрол, приложен към снимките на Big Pharma, никога не е бил насочен към Sputnik V и в резултат на това кухи маркетингови лозунги и самохвалства с липса на факти се маскират като неоспорими истини.

Имаме проста теза: Ако сте подозрителни към „ваксините“ на Big Pharma, трябва да сте еднакво скептични и към много рекламираната експериментална инжекция на Русия. Долният (непълен) списък с червени знамена обяснява защо.

Sputnik V е генетична ваксина. Неговият собствен разработчик казва, че е почти идентичен с кадъра на AstraZeneca (силно заподозрян)
Според официалния му уебсайт, Sputnik V, създаден от центъра Gamaleya на руското министерство на здравеопазването, е ваксина на базата на аденовирус, който използва два различни типа аденовирусни вектори (Ad26 и Ad5) за транспортиране на "генетичен материал" до клетките.

Патент от 2012 г.за грипния изстрел на Гамалея описва лекарството като "генетична ваксина."Ваксината използва същия Ад5 аденовирусен вектор, който се съдържа във втория изстрел на Спутник в.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F3e3b103d-3aec-4b35-9213-14ceebce7b6e_1368x717.png

Патентът за тази" генетична ваксина " е посочен на официалния уебсайт на Спутник като доказателство за предполагаемата надеждност на лекарството. Въпреки това, грипната ваксина—Гамфлувак—никога не е била въведена на международния пазар и според докладите дори не е била регистрирана в Русия.

На пазара обаче има лекарства, сравними със Спутник.
Няма "значителни" разлики между "Спутник V" и "АстраЗенека", според директора на "Гамалея" Александър Гизбург.
(нещо е кютнат клипа май гледам, бре...)

Близките прилики между двете ваксини насърчават сътрудничеството и другарството. През декември 2020 г.руският фонд за преки инвестиции—правителственият фонд, който финансира "Спутник"—подписа "меморандум за сътрудничество" с британско-шведския фармацевтичен гигант.

Партньорите се договориха да започнат съвместни опити, използвайки комбинация от двете си лекарства, с надеждата да разработят коктейл Спутник/АстраЗенека, който може да бъде регистриран в Русия..
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F8a175f1b-28ea-4ab8-9ffb-54461b610aa1_753x706.png

Гинтсбърг заяви, че съвместните тестове няма да отнемат много време, защото "двете технологии, които са в основата на ваксината на АстраЗенека и Спутник V, са много сходни..”

Руският президент Владимир Путин приветства партньорството като "добър, убедителен пример за комбиниране на научни сили, технологии, инвестиции за обща цел", която ще "защити живота, здравето и безопасността на милиони хора на планетата като цяло".”

Такова сътрудничество, насочено към постигане на "обща цел", обаче не се ограничава само до руското правителство, обединяващо се с АстраЗенека..

Разработчиците на Спутник в открито и ентусиазирано си сътрудничат с Биг Фарма
Кирил Дмитриев, ръководител на РФИД, обяви през октомври, че Спутник V провежда съвместни изпитания с Пфайзер в две страни.


"Вече имаме съвместно проучване с модерна в Аржентина, А Аржентина в момента проучва комбинацията "Спутник" и "модерна"... Има и други две страни, които в момента проучват комбинацията "Пфайзер" и "Спутник" и вярваме, че това ще бъде много успешна комбинация", каза Дмитриев.

Месец по-късно Дмитрий Шчербаков, учен от Гамалея, който помогна за разработването на Спутник, заяви, че подкрепя внедряването на чуждестранни ваксини в Русия.

"Виждаме, че комбинираната комбинация от различни ваксини, направени с помощта на различни технологии, дава само предимство", твърди Шчебляков.

Тези партньорства между руското правителство и Биг Фарма са на открито—и Дмитриев никога не се е страхувал да ги защити.

Например, през август Аржентина започна да прилага АстраЗенека и модерна инжекции на хора, които са получили първата доза Спутник V Аржентинското правителство заяви, че смесва лекарствата поради недостиг на доставки, но Дмитриев настоя, че това е бил планът През цялото време.

"Ние го предложихме, винаги сме искали да направим комбо", каза изпълнителният директор на фонда. "Спутник е първата комбинирана ваксина, първата комбинация и мач, която се състои от две различни ваксини. От самото начало казахме, че два различни изстрела работят по-добре от два идентични.”

Платформата за ваксина на Гамалея е напълно недоказана.
Поддръжниците на ваксината многократно са твърдели, че Гамалея успешно е разработила ваксина срещу Ебола, базирана на същата технология, използвана за създаването на Спутник. Това не е вярно.

Преди изстрелването на Спутник в орбита, Институтът многократно не успява да изпрати одобрено лекарство извън границите на Русия.
Години преди изстрелът на Ебола да стигне до задънена улица, първият опит на Гамалея за ваксина срещу вектор аденовирус доведе до скандал за присвояване на милиони долари.

Бизнес сделките на института бяха подложени на проверка, отново през ноември, след като руски медиен репортаж-базиран на правителствени документи с отворен код—разкри, че Гамалея аутсорсва производството на собствената си "марка" Спутник V, която се предполага, че е произвеждала сама. Гамалея плаща на неназована трета страна в рубли и щатски долари за партиди от собственото си лекарство, които по-късно са препродадени и разпространени в Русия.

Според съобщения в руските медии парите, които се наливат в Гамалея, са отишли за луксозни автомобили за шефовете. Междувременно снимките на предполагаемата сграда "ваксина" на Института приличат на нещо от недофинансиран Обществен Колеж в Средния Запад.

Един доклад посочва "опустошението и мизерията" в една от сградите на Гамалея. Друго разследване подробно описва щети от пожар от десетилетия и други опасения за безопасността, които изглежда измъчват съоръженията на Гамалея до наши дни.

Ще са необходими "безкрайни" бустери, за да се поддържа "ефикасността" на Спутник V.
Руското правителство продължава да твърди, че Спутник V е много ефективен при предотвратяването на тежки случаи на коронавирус.

През април 2021 г.Гинсбърг заяви, че смята, че Спутник пети ще осигури неопределен имунитет.
Месец по-късно директорът на Гамалея коригира прогнозата си, обяснявайки, че Спутник в ще остане в сила в продължение на две години.

През юни Гинсбърг обяви, че руснаците ще се нуждаят от Спутник бустер инжекция шест месеца след ваксинацията.
На 19 декември той препоръчва да се реваксинират "безкраен" брой пъти на всеки шест месеца.

През октомври, Nakanune.ru публикува анализ, който показва, че " ваксинацията не е довела до нищо " девет месеца след като Русия започна своята все по-принудителна инокулация.
Според професора по вирусология Виталий Зверев наличните данни сочат тясна връзка между увеличаването на ваксинацията и увеличаването на заболеваемостта и смъртността от КОВИД в Русия.
image_big_201583.jpg


Дори и без да се разглеждат цифри и набори от данни, човек е принуден да попита: ако Спутник V предлага ниво на ефикасност, което не може да се получи от други ваксини, защо руското правителство е толкова нетърпеливо да комбинира собственото си лекарство с Биг Фарма шотове—които са изпитали спадаща ефикасност и са измъчвани от сериозни опасения за безопасността?

Дори и с нулева прозрачност, има все повече доказателства, че Спутник V не е безопасен
Според Путин "нито един сериозен случай на усложнения" не е регистриран от началото на въвеждането на ваксината в Русия преди близо година.

Това е технически вярно, но не защото Спутник Ви се радва на неопровержима безопасност.
В Русия няма VAERS и правителството продължава да задържа статистически данни за усложненията след ваксинацията.

Поради шокиращата липса на прозрачност, руснаците са били принудени да създадат Телеграм групи и неофициална база данни, където са документирани неблагоприятните ефекти—включително предполагаемите смъртни случаи, свързани с ваксините. Руското правителство сравни тези загрижени граждани с терористи.

Междувременно лекари и активисти, призоваващи за по-голяма прозрачност, бяха етикетирани от РТ като "врагове на народа".

Данни от други страни, използващи Спутник пети, показват, че макар лекарството да не е най-опасният изстрел на пазара, той все още далеч не е безвреден.

Неотдавнашна статия, която разглежда системите за проследяване на нежелани реакции от Аржентина, Мексико, Парагвай и Филипините, заключава, че по отношение на честотата на леки и тежки странични ефекти, Спутник е сравним с чуждестранните ваксини.

"Честотата на тези нежелани събития варира между четирите страни, но" Спутник "обикновено е в средата на сравнителната оценка за безопасност, с изключение на Аржентина, където "Спутник" има най-високата честота на нежелани събития от всички ваксини, използвани в страната, включително тези, при които очакваните странични ефекти са се появили по-често в другите три страни", съобщава Красная Весна на 18 декември.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F0390442e-605e-4b9c-b921-4b0458fb1b79_962x667.png

Спутник В води в незначителни и сериозни странични ефекти в Аржентина (източник: https://bancos.salud.gob.ar/recurso/14o-informe-de-vigilancia-de-seguridad-en-vacunas)

През октомври заместник-председателят на Държавната Дума Пьотр Толстой призна, че руското правителство напълно се е провалило в убеждаването на обществеността, че Спутник пети е безопасен и ефективен.

"Има малко отговори на въпросите защо ваксинираните са болни, защо ваксинираните умират, защо има проблеми и усложнения след самите ваксинации", каза високопоставеният депутат.


Спутник V има преки и очевидни връзки с глобалния дневен ред за рестартиране

Може да се направи убедителен заключение, че глобалното внедряване на ваксини поне отчасти има за цел да въведе цифрови идентификатори, които ще станат необходими за всички аспекти на нормалния живот.

Държавната Дума на Русия се готви да гласува законодателство, което би създало национална система за реанимация, която до голяма степен ще бъде обвързана със статута на ваксиниране. Многобройни проучвания показват, че около 90% от руснаците са против този закон. Путин призова за незабавното му приемане.

Каква е науката зад тази политика? Самият Гинзбург призна, че собствената му ваксина не спира предаването на вируса и казва, че тези, които са били напълно ваксинирани, трябва да носят маски, за да предотвратят заразяването на други хора. Удивително е, че директорът на Гамалея все още настоява, че са необходими национални кодове, за да се ограничи "взаимодействието между ваксинираните и неваксинираните.”

Може би това е чисто съвпадение, но един от основните играчи зад Спутник, Изпълнителният директор на Сбербанк Херман Греф, разработва биометрична технология за идентификация, платежни системи, криптовалута, както и набор от услуги, които изглежда се вписват безпроблемно в наръчника на Световния икономически форум през следващите десет години.

През септември 2020 г.най-големият кредитор на Русия обяви, че вече не е просто банка, а "вселена от услуги". Supermarket. SberHealth. SberID. SberFood. SberSound. SberAI -сред много други.

Съвпадението става още по-странно, когато се изследват собствените връзки на Кирил Дмитриев със Световния икономически форум. Всъщност, повечето от големите имена зад Спутник V изглежда са чести гости в Давос и в много приятелски отношения с Клаус Шваб.

Със сигурност, Спутник V заслужава малко повече внимание.
-----
--


Но пък няма да има гей:)
100% ваксинално покритие в Израел, с по 3-4-5 бустера.

Или викаш те и low-rank жутата подлежат на депопул.
 
Кви са тия изстрели.... като превеждате, поне превеждайте с малко старание, а не директен копо пейст в гугъл транслейта
 
100% ваксинално покритие в Израел, с по 3-4-5 бустера.

Или викаш те и low-rank жутата подлежат на депопул.
:):):) Контрата стана провакс, щом цар Путин ще замаже! Значи щом Израел, тогава е безопаснои. Боцкай се веднага тогава!
 
видях минимум 5 линка на руска пропаганда
Нищо не си видял. В тях се казва, че руската ваксина е също толкова опасна, колкото и останалите. :)
 
Кви са тия изстрели.... като превеждате, поне превеждайте с малко старание, а не директен копо пейст в гугъл транслейта
Ааа, на места ''shot'' беше преведено и като ''снимка''. :)
 
Кви са тия изстрели.... като превеждате, поне превеждайте с малко старание, а не директен копо пейст в гугъл транслейта
Плащаш ли ми, че и претенци имаш? Не стига че толкова количество ценен, не - СУПЕР ценен материал (особено на фона), а сега и грешчици при транслейта, запетайчици.. Ако искаш да се дупа цял ден за няма нищо, за да има поне нещо реално, в центъра на въпроса, тук, където има основно неотклонно вървене по официалната дума на САЩ/Запада, или Кремъл?

Веднага почвам старание, Барсе. Убеди ме:D
 
Ааа, на места ''shot'' беше преведено и като ''снимка''. :)
Ще го преведеш ли, да ти го пратя и после да го постна преведено?
Това ли ви направи най-силно впечатление в текстовете?:):):)

(Иначе мен ме разсмиват подобни дребнави забележки, издаващи същите характери, не се дразня нещо. Хич.:))
 

Горе