Украйна - Русия какво ви е мнението

Ето и още нещо, което не прочитаме в широко тиражираните официални изявления от руското ръководство, руските медии и голяма част от западните алтернативни медии (или може би - всички западни):

18 май 2022 г
ГЛУПОСТ ИЛИ САБОТАЖ? МИНЦИФРА НАСТОЯВА ДА ЗАКУПИ ЗАПАДНОТО ОБОРУДВАНЕ В ИМЕТО НА ПЪЛНАТА ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА РУСИЯ

Според Комерсант журналистите са имали на разположение писмо от Министерството на цифровата трансформация, адресирано до вицепремиера Дмитрий Григоренко, в което Шадаев и Ко поискали спешно да отпуснат средства на правителството за изкупуване на остатъците от вносни радиоелектронни и друго информационно и комуникационно оборудване. А също и да премахне от държавата поетите задължения за подкрепа на руските ИТ предприемачи. Предлага се и пряко нарушаване на законодателството в областта на обществените поръчки чрез сключване на държавни договори с един доставчик. И всичко това се дължи на заплахата от нарушаване на плановете на трансхуманистите да цифровизират системата на държавната администрация в Русия.

В писмо до Гордиенко Шадаев признава критичността на ситуацията с вноса на ИКТ и високите рискове от недостиг на ИТ стоки и услуги. Специални проблеми възникват със сървъри, системи за съхранение на данни, оборудване за центрове за обработка. Тоест, не говорим за критична инфраструктура за поддържане на живота, за някои основни продукти, които по някакъв начин подобряват живота ни - говорим за инструментите за изграждане на електронен концентрационен лагер и интегриране на Русия в системата на глобалната електронна сила (всички според модели на монографията на Клаус Шваб и Тиери Малере, „COVID-19: Голямото нулиране“. И точно за това сега той предлага да се разпредели и без това обедняващият бюджет на Русия, която е в състояние на военен и икономически конфликт със Запада.

Днес руските доставчици почти нямат чуждо желязо в руските складове. Усилено се разработват схеми за закупуване на оборудване чрез Турция и други посредници. Усилено се разработват схеми за закупуване на оборудване чрез Турция и други посредници. Но никой не се съмняваше, че нямаме собствен софтуер и хардуер за заместване на вноса на „партньори“ и суверенен технически прогрес (и говорихме за това повече от веднъж), тоест електронният концентрационен лагер в Русия е построен и е се изгражда не само на вражески учебни ръководства, но също така главно върху вражески софтуер и оборудване. И да се спре това строителство, въпреки цялата абсурдност и неяснота на случващото се, да се насочат приоритетни средства за възстановяване на инфраструктурата на разрушените градове от ЛДНР, които много скоро може да станат част от Русия, за същото преоборудване от нашата армия, както виждаме, трансхуманистичните слуги няма да го направят.

Нека добавим към това, че в началото на април т.г. Министерството на финансите на САЩ помисли и обмисли и премахна всички санкционни ограничения за операции, необходими за получаване или прехвърляне на телекомуникации с участието на Руската федерация, както и за „износ или реекспорт, продажба или доставка, пряко или косвено, от Съединените щати щати или от американски лица, където и да се намират“, услуги, софтуер, хардуер или технологии, свързани с комуникация чрез интернет, като незабавни съобщения, видеоконференции, чат и електронна поща, социални мрежи, споделяне на снимки, филми и документи, сърфиране в мрежата, поддържане на блогове, уеб хостинг и услуги за регистрация на имена на домейни, които са забранени от руските разпоредби за санкции за чуждестранна злонамерена дейност.

Защо се прави това, всеки непълен идиот може да отгатне без затруднения. Интернет е плод на идеята на Агенцията за напреднали изследователски проекти в областта на отбраната (DARPA). Всъщност това е многофункционален инструмент на хибридна война срещу Русия, защото САЩ контролират цялата мрежа, включително информацията, предавана в другите й сегменти. Въпреки че приоритет, разбира се, са западните социални мрежи, програми за чатове, видеоконференции и т.н., в които цялата важна информация се филтрира и бързо пристига „където трябва да бъде“.

Подобна щедрост към страната, която мечтаят да унищожат, изобщо не е в името на „свободата на словото и обмена на информация“. Директно ни е показано, че цялата световна мрежа е тяхното наследство и зона на военен контрол. И като цяло всичко това важи и за софтуер с хардуер, предназначен за уж „суверенна цифрова трансформация на държавния апарат на Русия“. Както вече разбрахме, за псевдосуверенна трансформация, всъщност за превръщане на страната в цифрова колония с цифрови роби. А отделът на Шадаев в разгара на войната поема твърде много и показва очевидни антируски приоритети. Време е да си припомним скорошното искане на патриотичната общественостза разпускането на Министерството на цифровото развитие и насочването на освободените средства, например за заплатите на селските учители, за които Шадаев по някаква причина „няма пари и никога няма да има“, или за снабдяването на всички пехотни части на въоръжените сили на РФ с модерни дронове. Освен това става много опасно да се храни този болнав отдел с не най-лошия лидер.
 
Преди малко обясних, че благата се движат от запад на изток но вие си знаете своето. Казах, че походите са следствие на 300 години терор над християнското население и са отговор, а не завоевания за пари. Либералната пропаганда добре се е погрижила да ни е срам дори от собствената ни цивилизационна история. Сигурно трябва да ни е срам и че заради религията сме се запазили, като държава. Не се учудвайте, че на Запад се бутат паметници и се подменя история.
Поне става ясно защо си заблуден относно събитията в последните 10 години. Не зная кой те е излъгал така зловещо, но все едно гледам новините от Ирак и Либия: Ние идваме да ви ОСВОБОДИМ, тъпи козоебачи.
 
И за руските деца, които ще бъдат опазени от злоувредата на либерализма, защото са бъдещето на нацията изкована в традиционните руски (може би и "славянски"?) ценности. Изглежда, че за тях се грижат:

18 май 2022 г
„СЕДМИЦА НА РОДИТЕЛСКАТА КОМПЕТЕНТНОСТ“ ОТ ТРАНСХУМАНИСТИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО: ДИГИТАЛНО И ЮНОШЕСКО ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ С ПРЕДВИДЛИВОСТ

Министерството на образованието нарича целта на провеждането на „седмицата на компетентността” „формирането на позитивно и отговорно бащинство и майчинство, нарастването на значението на родителското образование, укрепването на институцията на семейството и духовно-нравствените традиции на семейни отношения." Това е хитрост, защото именно духовно-нравствените традиции и институцията на семейството са основната цел на т.нар. "Институтът за отговорно родителство" - западен инструмент за унищожаване на кръвни семейства с деца, традиционно образование, промяна на парадигмата на родителското поведение. Още през 2018 г. публикувахме подробен анализ на ужасните ръководства с тази отрова от "Националната родителска асоциация" - псевдопублична структура под "петата колона" в руското правителство. Оттогава Министерството на образованието продължава упоритите опити да прикачи психолог към буквално всяко семейство. Всъщност отговорното родителство е юношески механизъм за дехуманизиране и унищожаване на семейството на прякото действие, инструмент за социално инженерство от цяла армия от фондове и структури, признати днес за нежелани в Руската федерация, като USAID, УНИЦЕФ, Фондацията на Карнеги, фондация Форд и др.

И не е случайно, че образователните служители сега пишат, че подобни събития се провеждат в пълно съответствие с новите федерални държавни образователни стандарти. Наскоро говорихме за обучения, организирани от Министерството на труда и социалната защита на Калужска област, където се въвеждат същите нагласи за „отговорно родителство” и „родителски компетенции” - и също така забелязаха, че образователният стандарт за първи път включва разпоредби за преподаване, възпитание и дори оценяване ... не на ученици, а на техните майки и бащи (!). Ето колко добре се подготвиха:

„Психологическо-педагогическите условия за изпълнение на програмата IEO трябва да осигурят ... формирането и развитието на психолого-педагогическата компетентност на служителите на Организацията и РОДИТЕЛИТЕ на учениците”;
„индивидуална психолого-педагогическа подкрепа за всички участници в образователните отношения, вкл. РОДИТЕЛИ“; „мониторинг и оценка на ефективността на психологическите програми за подпомагане на участниците в образователни отношения“.

Но да се върнем на събитието на Министерството на образованието. Посочва се, че родителите и всички включили се очакват „уебинари, майсторски класове по най-актуалните теми в областта на образованието, обучението, социализацията на деца и юноши, възможните трудности и кризисни ситуации, с които родителите трябва да се сблъскат“. Съорганизатор - Институт по корекционна педагогика на Руската академия на образованието. При бегъл преглед на програмата открихме много интересни неща.

Например, сред обявените теми на седмичната онлайн лекция: „Как да говорим с децата за секс?“, „Мами #в дигитално – Седмица на цифровата родителска компетентност“ (домакинът е публичен представител на ASI и федерален експерт от небезизвестната НАП, експерт от Центъра за оценяване на квалификациите по професията „Дигитален куратор). Не можем да не дадем анотация на тази лекция, тя е просто шедьовър:

„Бъдещето вече е днес. Съвременният свят е немислим без цифрови технологии. А качеството на образованието на децата зависи от дигиталната грамотност на родителите. Трябва да свикнете с него: образованието се променя фундаментално, онлайн е глобална тенденция, която премахва бариерите. Проектът #digital подготвя родителите за живот в дигиталния свят на техните деца. Всеки ден от 16 до 22 май ви каним на интерактивна лекция в стил TED."

Тоест на този „компетентно базиран” сайт под надзора на самото Министерство на образованието им се налива в ушите майки и татковци, че трябва да свикнат с дистанционно обучение и нетрадиционно „преподаване” на децата пред на монитори, без живи учители, без нормални уроци в училищния час (!!!). Какви „бариери“ премахва тази „глобална тенденция“ за глобалистите, всички отдавна се досещат.

Трябва да се отбележи, че програмата за „професионално“ образование на родителите е изготвена още през 2016 г. от най-голямата ковачница на либерални космополити в Руската федерация - Висшето училище по икономика. Експерт на Обществения комисар за защита на семейството, адвокат Анна Швабауер, написа информативна аналитична статия по този въпрос.

Освен това, според всички форсайт проекти, започвайки от Детство-2030, тестването за правото да станете баща или майка трябва да стане норма за всички бъдещи майки и бащи. Той изрично се позовава на „лиценз“ или „сертификат“ за родителство, със забрана на правото да имат деца за тези, които не са преминали курсове за придобиване на „родителска компетентност“.

Като доказателство цитираме статия от списание VAK: Радченко Алина, Попов Сергей "Детство-2030" - опитът от провеждането на форсайт проект в Русия // Образователна политика. 2010. No 5-6 (43)
62849387.jpg


Оказва се, че основното е да се изгради „система от съпътстващи услуги“ по такъв начин, че родителите да могат да раждат деца „без да се накърнява собствената им жизнена траектория“. И ако възникнат повреди, изобщо не ги стартирайте. А какво е „разнообразието от форми на отглеждане на децата“? Това е пряко унищожаване на традиционното кръвно семейство като най-добрата съдба за детето и основа на държавността. Освен това по-нататък се казва за „възпитанието на децата в образователните общности“ - всичко е строго според Хъксли и Оруел. Прозорците обаче имат и много по-драстични промени в плановете си, като например отглеждането на деца с дадени характеристики и способности.
6284938f.jpg


И не можем да не представим основния график на тяхната пътна карта. Публикувано, припомняме, в сп. ВАК само преди 12 години. Кое от изброените вече се сбъдна и към какво ни карат на пълни обороти трансхуманистите, преценете сами днес.
628493ff.jpg


Както виждате, плановете на методолозите (те са плановете на всички сериозни наднационални структури като ООН, ОИСР, Световната банка, Световния икономически форум и т.н.) се отнасят не само за детството, въпреки че предвидливостта уж е посветена само на него. Още през 2023 г. са ни подготвени „деца роботи“, до 2025 г. - премахване на частната собственост върху имуществото (жилища на заем от властите), а до 2030 г. - чипизиране и генетична модификация на човек. И това е рецензирано списание VAK, а не блог на някой злополучен теоретик на конспирацията.

Затова, скъпи родители, съграждани, които не са безразлични към бъдещето на Русия, време е да се обединим, да обменим ценна информация помежду си и да покажем волята си в отговор на подобни „седмици на компетентност“ и други проекти на слугите на глобалистите в Правителството на Руската федерация. Защото до 2030 г. – тяхната „точка на сингулярност“ – не е толкова далеч.
 
А пък аз колко съм наивен бил да не вярвам на чистия план и намерения славянски, тюх..:)
 
А пък аз колко съм наивен бил да не вярвам на чистия план и намерения славянски, тюх..:)

Джендър НПО тата оперират в Русия и са превзели част от руската образователна система, даже има учители с титла заслужил учител дето им говорят на децата, че руснаците са агресор в Украйна. Така че да не те учудва че има програми да си говорят учителите за секс и джендъри тайно от родителите с 5-7 годишните както в САЩ.

Хард-ланирети смятат образователната реформа за провалена.
 
Тва е хубаво - за опазването на славянския ген В НОЕВИЯ КОВЧЕГ на Путин:
---
13 май 2022 г

„На първо място, Сириус е призван да играе важна роля в укрепването на технологичния суверенитет на страната. Това винаги е важно, но особено сега - няма да казвам сега по какви причини. Ето защо е принципно важно да се изпълнят всички планирани планове за формиране на мощен иновационен център в долината на Имерети... Една от ключовите области на изследванията на Сириус е създаването на модерни решения, насочени към подобряване на качеството на живот на хората. И тук, на първо място, говорим, разбира се, за такива области като генетика, медицина, фармацевтика и опазване на околната среда. Една от лабораториите според мен е посветена на една от областите, а именно генетиката“, каза Путин в обръщението си към ръководителя на фондация „Талант и успех“ Елена Шмелева.

Генетиката е една от ключовите области на изследване на Сириус, подчерта самият президент. Тоест, освен че реално повишава нивото на знания на най-надарените деца, избрани от цялата страна, Сириус се превръща в изследователски център, а под него се появи и университет, който да обучава учители и да обучава студенти в съвременни „високи -технологични" реалности. В друга статия говирихме за участието в проекта за секвениране и потенциално редактиране на генома на руснаците от корпорацията "Роснефт" и, вероятно, дъщерята на Владимир Путин - ендокринолог Мария Воронцова, член на борда на Националната генетична технологична програма. Посоките на работа в Сириус в тази област бяха докладвани на президента малко по-късно на срещата, която анализираме.

„Необходимо е също да започнем да формираме тук международен център в областта на екологията и изменението на климата“, инструктира Путин.

Е, вече има чисто климатична програма – ООН, „устойчиво развитие“, четвъртата технологична революция, „нулеви емисии“, сътрудниците на Клаус Шваб и Антонио Гутиерес
– с всички последствия. И да отбележим, че Путин говори конкретно за международния център – в момент, когато идеолозите за намаляване на населението и индустрията поради уж предстоящото глобално затопляне са концентрирани в страни, открито враждебни на Русия. Оказва се, че в дългосрочен план президентът на Руската федерация очаква да си сътрудничи с привържениците на прекрояването на света по „зелени“ модели.

„Мисля, че Сириус също може да допринесе значително за подобряването на качеството на цялото руско образование и преди всичко основният въпрос, разбира се, е квалификацията на учителите. Създадохте цяла система за преквалификация на учители тук и то в най-различни области. И, доколкото знам, тази посока работи доста активно.

Също така считам за необходимо Сириус да се ангажира да координира създаването в Русия на мрежа от силни училища с усъвършенствани методи и в онези територии, където сега се формират почти от нулата мощни центрове на технологичен и индустриален растеж“, подчерта Путин.

Преквалификация на учители, координация на училища с "напреднали" методи в цялата страна - неправителствен фонд с уставен капитал от 10 хиляди рубли, както виждаме, все повече се интегрира в образователната система на страната, получава авторитета на куратор на образователния процес и го трансформира по познатите шаблони на глобалистите.

Тогава ръководителят на „Талант и успех“ взе думата. Писахме отделно за нея, ето цитат от статията:

„Шмелева по всякакъв начин приветства намесата в държавното общо образование на „високотехнологични предприятия“, които имат специфичен тесен интерес: обучение на собствен персонал „вече от училище“. С други думи, той директно продължава изпълнението на плановете на предвидителите, разработчиците на пътните карти „Образование-2030“ и „Образование-2035“ Павел Лукша и Дмитрий Песков. Този процес на приобщаване на бизнеса като инвеститор в образованието на хората от люлката е директно посочен от тях като „легализирано робство“. Сред инструментите за прилагането му са лични образователни траектории „по поръчка“ на ТНК, съдържанието на образованието също непрекъснато се променя в интерес на „личната капитализация“ на корпорациите. И разбира се, има също „паспорт за лична компетентност“ и „дигитално портфолио“(„цифров профил“, активно се прилага от Министерството на образованието ), което се провежда изобщо не за удобство на ученика, а за неговия контрол, насочване по дадена траектория и достъп на заинтересовани „трети страни” към личното му дело.
Концесията на Сбербанк и Mail.ru Group с Министерството на образованието в училищата е само началото. Шмелева, заедно с Греф и компанията, ни подготвят пълен преход към публично-частно партньорство, а впоследствие и пълно изтегляне на държавата от „пазара на образователни услуги“.


Шмелева започна речта си в защита на значението на Сириус с коз, както вероятно вярва:

„Например, ние разработваме Всеруската олимпиада за ученици по ваши инструкции от няколко години, много систематично, от поканата на училищния етап. Тази година имахме училищен етап по нашите шест предмета в 65 региона, а 2,5 милиона ученици завършиха четири милиона доклада. 130 експерти, които Сириус събра, ги разработиха. И ние проведохме тук, на федерална територия, имам предвид тази академична година, съвсем наскоро, последните три етапа на олимпиадата по компютърни науки, биология и физика. И както ни инструктирахте при създаването на Sirius, а сега го подчертахте (това, между другото, е отличителна черта на всички наши образователни програми), тяхното жури включва представители на най-големите компании.
Курсовете и всичко, което казах за възможността за провеждане на училищния етап на олимпиадите, беше направено на базата на тази онлайн среда.”

И всъщност Шмелева потвърди, че задачите за олимпиадата „нов тип“ са подготвени на базата на онлайн курсове, в електронен тестов формат, т.е. те са подобни на формата на VPR и Единния държавен изпит и по дефиниция са по-ниски от тези, които преди са били в основата на традиционната Всеруска олимпиада за ученици.

„Всички наши програми до голяма степен се превърнаха в модел за регионите и тук е много важно ние, както на федерална територия, така и във всеки предмет, да започваме все повече и повече да отговаряме за цялостното ниво на обучение. Тоест можем да работим с момчета, които все още не са се показали с никакви изключителни постижения, но хармоничният модел, който се разработва тук в Сириус, в съоръженията както на олимпийската инфраструктура, така и на нови, всъщност се състои в комбиниране на програми за допълнително образование , задълбочено обучение, всъщност вече професионално, и развитие на общо ниво, и дори започващо от предучилищно ниво. Тоест днес моделът Сириус е хармонични програми, започващи от предучилищно ниво, както и социални и хуманитарни предмети: без тях е невъзможно да се обучават онези деца, които сега виждаме като ръководители на проекти - и научни, и технологични, и педагогически – отбеляза Шмелева.

Сериозна заявка - образователните модели на "Сириус" по някаква причина трябва постепенно да станат основни за страната, и то от предучилищно ниво (?). И разбира се, ранно кариерно ориентиране – затова големите корпорации („притежатели на портфейли от човешки капитал“) седят в журито на училищните състезания – относно модното законодателство в образованието. Тоест малко повече - и руското образование ще се управлява не от държавата, представлявана от Министерството на образованието и Министерството на образованието и науката, а от едрия бизнес и фондация с 8 известни личности https://sochisirius.ru/o-siriuse/pravlenie-fonda-talant-i-uspeh , включително бивш хокеист, балерина от Болшой театър, виолончелист, двама математици, президент на федерацията по фигурно пързаляне, диригент и социолог.

Тогава Роман Иванов, зам.-ректор на университета Сириус, говори в онлайн платформата, зарадвайки ни с генетичните технологии:

„Охарактеризирана е генетичната структура на древните народи, населявали Руската равнина, нейната промяна в динамиката от древни времена до късната Средна. Охарактеризираха се възрасти. Получена е обширна генетична информация за онези националности, които формират основите на староруската общност.

Работи се и в областта на противодействието на нови биологични заплахи, борба с антибиотичната резистентност. Получени са микробни производители на нови антибиотици. Разработва се технологична платформа за РНК ваксини за профилактика на инфекциозни заболявания и лечение на онкологични заболявания. Създадена е нова технология за оценка на ефективността на ваксините.
Университетът е установил тесни партньорства с водещи руски технологични компании. Така, по поръчка на компанията Generium, служителите на университета разработиха производствени процеси и методи за контрол на качеството на иновативно лекарство за генна терапия за лечение на тежко наследствено заболяване - миодистрофия на Дюшен, което е разработено от руския стартъп Marlin Biotech,
- отбеляза Иванов.

РНК ваксини и генна терапия – тоест използването на експериментални биоагенти, които се интегрират в човешкия геном и правят промени в него – но наистина ли имаме нужда от това? Според базата данни на СЗО за противовъздушна отбрана VigiAccess (https://vigiaccess.org/), досега са регистрирани повече от 3,7 милиона различни усложнения от mRNA антиковидни ваксини - стотици пъти повече, отколкото от всички други ваксини в исторически наблюдения. Наистина ли руснаците искат да направят промени в генома си в името на превенцията на болестите? Както можете да видите, тези напреднали биотехнологии имат много клопки, да не говорим за технологията за редактиране на генома (методи за изрязване на „дефектни“ гени), която на 25 юли 2018 г. Европейският биологичен арбитражен съд в Люксембург единодушно приравни към вредни за хората и околната среда.

И накрая, дойде ред на кураторите на Сириус в правителството на Руската федерация да се изкажат: дигиталния вицепремиер, по-подобен в речите си от същия тип (в новоговора на глобалистите) на биоробота, успешно трансформиран от Schwab, контролиран от AI, Дмитрий Чернишенко и вицепремиера на covid-WHO Татяна Голикова, които не прилагат спокойно (благодарение на нашата дейност с вас!) QR-ausweiss и сегрегация с дискриминация за всеки гражданин на Русия.

„Имаме постоянен пълен контакт, аз контролирам федералната територия от правителството. Ние с Елена Владимировна работим в тясно сътрудничество по целия спектър от въпроси, имаме пълно разбиране. Ние разбираме мисията и беше невъзможно да измислим по-добър начин за трансформиране на наследството от игрите - за създаването на Sirius като създаване на определени стандарти, които след това се мащабират в цялата страна във всички посоки и ние работим върху тази писта, "честно разкри" пистата за мащабиране на цялата страна" Чернишенко.

„Сега вече има 44 такива „малки Сириус“, създадени в регионите, до края на годината ще бъдат 12, но, както казах, до 2024 г. - във всички региони на страната. Освен това самите региони активно участват в тази работа и сами създават такива центрове за привличане или центрове на компетентност, които възприемат и използват методите за обучение на Сириус“, каза Голикова.

Всичко е просто прекрасно, но нито един от тези герои на тази среща не можа ясно да обясни нито на Путин, нито на нас, грешниците - какви чудотворни пробиви в науката/образованието ни донесе Сириус днес? Между другото, друг глобалистки проект, популяризиран по-рано в подобен дух в Русия - фонд, бизнес инкубатор и Московското училище за мениджмънт "Сколково" - за 12 години не донесе НИ ЕДНО научно и техническо постижение на страната, но имаше много на скандали със съкращения на бюджета.


Защо „Талант и успех“ прихванат всеруските училищни олимпиади, защо той (и неговите партньори, корпорации) се нуждаят от дигитални досиета и база данни с талантливи руски ученици и като цяло – защо всичко това не може да бъде реализирано в рамките на образователната доктрина на Министерството на образованието? Каква е същността на тази доктрина за преформатиране на цялата страна от частен фонд в държавен. територия с отделна държавна власт, която се предлага да бъде засадена в цялата страна? Създава се пълното впечатление, че Sirius е създание под индиго на проекта от Центъра за четвъртата индустриална революция на WEF, който беше създаден миналата година от правителството на Руската федерация и ANO Цифровая икономика след споразумение със швабите , само с по-суверенна витрина.

Въпреки че съществуват същият трансхуманизъм и технокрация в целия му блясък и ако Владимир Путин вярва, че по този начин можем да изградим „суверенен трансхуманизъм“, тогава това е голяма грешка. Дехуманизацията (буквално от латински „трансхуманизъм” – преодоляване на човешкото, излизане отвъд човешкото) сама по себе си не предвещава нищо добро за нас, тази доктрина и философия априори предполага глобалност, космополитизъм, разпространени в целия свят, с унищожаване на границите и националните суверенитети. И докато държавата ни няма държавна идеология и собствен път на развитие (а де факто такъв за страната е либералният глобализъм и демокрацията по западен образец - така или иначе беше до 24 февруари 2022 г.), никакви нови технологии и трансплантирани от леглата на Шваб химери няма да ни спасят, напротив.
 
Аз спирам да пиша, че имам да правя сайт, може да поствам нещо в хардуерабг, brb 2-3 седмици

Пиши на тези от Хардуер да се прехвърлят тук. Не съм чел темата там (липса на време), то и тук не чета всичко, но да не са пък байдъновци там? Путинофилите са достатъчни откачалки... От десетилетие поне са казваше, че следващата война ще е за природни ресурси, а след това за питейна вода. Русия пак казвам е нужна на света силна икономически, но не с цирковете на клоуна Путин.
 
Джендър НПО тата оперират в Русия и са превзели част от руската образователна система, даже има учители с титла заслужил учител дето им говорят на децата, че руснаците са агресор в Украйна. Така че да не те учудва че има програми да си говорят учителите за секс и джендъри тайно от родителите с 5-7 годишните както в САЩ.

Хард-ланирети смятат образователната реформа за провалена.
Значи сега Путин и Ко би следвало да освободят Русия от коварните джендър НПО-та. Доверяваме се на плана.
 
Пиши на тези от Хардуер да се прехвърлят тук.
Да додат хардуерци!
но да не са пък байдъновци там?
Там са супер-хард байдъновци, бате, прегледах малко преди време. Там такъв като мене - неутрален (или поне за такъв се имам) - го изритват начаса + всеки, който не е супер пробайдъновец. При положение, че Ремайнда ти го казва, как мислиш - какви да са...
 
Повече от 100 заразени с маймунска шарка в Европа. :)
След два дни, на 22-ри почва срещата на върха за спецправомощията на СЗО, до 24-ти, мисля беше. Какво съвпадение.:)
И...ще видим реакцията на Русия във локдаунно, ваксинално, сертификатно и т.н. отношение. Ако са ВЪН, трябва и реакцията да е друга, може би. Или пък не.
 
Ноке, тоя сайт ти ли го държиш? Нещо странни новини виждам в него и Ети пак ще почне да хвърля къчове като види:


Подготвил съм матрялец да го дразна ама малко по-късно ше е.
 
Подготвил съм матрялец да го дразна ама малко по-късно ше е.
Вече виждам как пулсира вената на челото му. o_O

Ети, що не наемеш Васко, вместо да се сърдиш?

1653068091160.png
 
Последно редактирано:
Анонимните се оказаха от наште.


Ети да зема пример как се презентира инфо по любимата му тема.
 
Да додат хардуерци!

Там са супер-хард байдъновци, бате, прегледах малко преди време. Там такъв като мене - неутрален (или поне за такъв се имам) - го изритват начаса + всеки, който не е супер пробайдъновец. При положение, че Ремайнда ти го казва, как мислиш - какви да са...

А пък тук си шият Z на чантите. Откачалки...

Който одобрява действията на Путин според мен е за Карлуково. Обаче без силна Русия ни очаква нов световен ред. При ново разпределение на великите сили в днешно време това буквално е равнозначно на милиони трупове. Простичко и ясно.
 
Анонимните се оказаха от наште.


Ети да зема пример как се презентира инфо по любимата му тема.
''чичо му Евелин'' - и тука греда с превода.

Вероятно се произнася Ивлин, като Ивлин Уо - писателя.
 
''чичо му Евелин'' - и тука греда с превода.

Вероятно се произнася Ивлин, като Ивлин Уо - писателя.
Кака, то не мое сичките да ги разбират работите като тебе.

Направо ми убиваш мераците някой ден да вляза у медийния бизнес.
 
Кака, то не мое сичките да ги разбират работите като тебе.

Направо ми убиваш мераците някой ден да вляза у медийния бизнес.
Влез!

Това е градивна критика, кака. Апа, в случая не беше и към тебе.

Препоръчвам да дадеш една рубрика на Ети в медията. Има ляб в тва момче. ;)
 
А пък тук си шият Z на чантите. Откачалки...

Който одобрява действията на Путин според мен е за Карлуково. Обаче без силна Русия ни очаква нов световен ред. При ново разпределение на великите сили в днешно време това буквално е равнозначно на милиони трупове. Простичко и ясно.
Не знам защо такова мнение за Путин все едноче всичко което се казва за да го демонизира в западната преса е вярно.

Във видеото на английски може да чуеш колко е дал шанс да се разреши за 8 години по мирен път ситуацията в Украйна. Нагласено е на точния тайминг и ще ти отнеме по малко от 5 минути. Дори се споменава една среща между Джон Кери и Лавров в Лондон за която не бях чувал.


Болшинството от хората даже мисли на моменти че Путин е прекалено мек и либерален.
 
Пипнах EGraphix от къде черпи инфо за кръстоносните походи.

Изгледайте в внимателно речта на Нотингамския шериф:

 
Последно редактирано:

Горе