Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
А, всъщност ковид продължава да бъде проблем именно заради ваксините. Доста проблеми се създадоха на нормалните хора и процесът не е приключил. Просто е поставен на пауза до есента.
 
Те не признават за проблем това с ограничаването на свободата, камо ли да погледнат какво причиняват препаратите им. Вкараха им в мозъците тая идея, че трябва да наложат вярата си над всички останали, и вече действат при команда. Сега в момента в който медиите започнат да им изпращат отново заповеди под формата на страховити новини, ще настръхнаи и ще започнат отново великия си Джихад. Ще ни наричат конспиратори, анти-ваксъри, а може би и някой нов термин ще измислят за разнообразие, макар че всички тия думи са просто синоними на "неверници".
Аз ви дадох един от четирите клипа, дето Пасков дискутира с един адвокат. Кокорчо се мъчеше да вкара закон само по нарочване от зам министър да ти блокират сметките и имотите. Както и на роднините ти. Без съд без присъда без обжалване.
Туй дойде от СЗО, буквално като врагове ще ни гонят, докат кандисаме да ни бодат на 4 месеца с квото решат. Вече и тия с трите дози са антиваксъри, бегом за четвърта!
В Канада баш туй направиха. Или се бодеш или фалираш, тия камионджиите. И блокиране на сметки на всички дето са им помагали.
Фашистите не са правили чак такива неща с електората си.
 
Ковид вече не е проблем, защото има ваксини.
Таман вчера ти пуснах репорта от здравното ни министерство. Почти 1600 човека изпукаха набодени, и колко десетки хиляди боледуваха.
Само рисковете от тромб поемаш, пък файда никаква.
 
Статистиките са верни, но смъртността е в рамките на нормалното на глава от населението по тези причини. 30% са ваксинираните хора в държавата и не са станали безсмъртни. Продължават да умират от нещата, от които се умира обичайно. В държавите с 90% ваксинирани може да извадиш всякакви статистики, още по-разнообразни. По тази логика водата е най-смъртоносната субстанция. 100% от починалите хора са пили вода. И то многократно.
 
В държавите с 90% ваксинирани може да извадиш всякакви статистики, още по-разнообразни.
Например тази:

daily-new-confirmed-covid-19-cases-per-million-people.jpg


И сега ще се почне: ама те леко го карат, хъката-мъката от 9 кладенеца вода, ма имаче решихме проблема, благодрение на ваксите..
 
Статистиките са верни, но смъртността е в рамките на нормалното на глава от населението по тези причини. 30% са ваксинираните хора в държавата и не са станали безсмъртни. Продължават да умират от нещата, от които се умира обичайно. В държавите с 90% ваксинирани може да извадиш всякакви статистики, още по-разнообразни. По тази логика водата е най-смъртоносната субстанция. 100% от починалите хора са пили вода. И то многократно.
Няма нужда да ми навираш измислените ви статистики.
Има нужда да прочетеш закона и всички да го спазваме. Подзаконовата министерска разпоредба е твърдо незаконна, зеления сертификат.
Счупихте ми 3 изконни Конституционни права. Спряхте ми достъпа до обществени заведения, някои останаха без право на труд, и без право да си решават кви експерименти да си бодат.
Вие си вярвайте на СМРАД-овете, пак ще кажа, смъртоносно е да си глупав.
 
Статистиките са верни, но смъртността е в рамките на нормалното на глава от населението по тези причини. 30% са ваксинираните хора в държавата и не са станали безсмъртни. Продължават да умират от нещата, от които се умира обичайно. В държавите с 90% ваксинирани може да извадиш всякакви статистики, още по-разнообразни. По тази логика водата е най-смъртоносната субстанция. 100% от починалите хора са пили вода. И то многократно.
Това Славчев няма как да го осъзнае, то да беше само той...
 
Това Славчев няма как да го осъзнае, то да беше само той...
Грам не ме интири-митнири, измислените ви статистики. Нямам против да се бодете с квото щете.
Имам против да ми го налагате насила.
Може да погледнеш едни от най-опасните медикаменти. С под 1000 репорта, за 10 години.
Измислените ви инокулации за 2 г. навъртяха 4 милиона оплаквания и избиха един голям град.
За пребито агресивно псе опищявате фейсбука. За жертви сравними с атомни бомбардировки - издавате ми незаконни разпоредби да ме бутате зорлем в тоя риск.
 
Имаше такъв виц за един фотограф на китайска сватба. Видял, че всички с еднакви фейсове, ризи и сака и си викал "А бе що не спестя някой лев аз, ще направя 3 снимки и ще им ги раздавам на всички". Така и направил. Идва първия, поглежда снимката, не се разпознава, но си мисли че е той, плаща и заминава. Станала работата. И така минали и другите. По едно време обаче един се връща и му казва "Има грешка, това не аз". Фотографа викал "Е как да не си ти де, виж...черно сако, дръпнати очи, черна коса...същото лице...ти си". Оня му викал "лицето същото, но ризата е различна". :D
Бях на тая сватба аз, в Илиянци. Саке пихме много и вермут "Панда" (от бамбук).
По ено време свекъра вика: пУ цАй кУ мЕ!

 
Ковид вече не е проблем, защото има ваксини.
Ти май вече си забравил какво стана. Не бяха ваксините, а Ковид се самоуби - от зла Делта се превърна в мил Омикрон и просто спря да убива хората, без значение дали са ваксинирани или неваксинирани. И това не го казвам аз, така го представиха по любимите ти медии.
 
Сега в момента в който медиите започнат да им изпращат отново заповеди под формата на страховити новини, ще настръхнаи и ще започнат отново великия си Джихад. Ще ни наричат конспиратори, анти-ваксъри, а може би и някой нов термин ще измислят за разнообразие
Пепел ти на устата, братко!
--

„Губим битката срещу маймунската шарка“… очевидно

Според New York Times САЩ в момента „губят битката с маймунската шарка“ . Това вероятно е новина за вас.

В края на краищата, предвид факта, че в САЩ има около 700 случая на маймунска шарка (около 0,0002% от населението), че целият свят има само 8000 „случая“ (около 0,0001%) и че има само 3 докладвани смъртни случая … добре, ще ви бъде простено, че изобщо не сте разбрали, че е имало битка, да не говорим, че губим.

Това е – разбира се – ако приемем, че изобщо има „избухване“ на маймунска шарка , нещо, което никога не трябва да вярваме, особено в света след ковид.

Въпреки това NYT е сигурен...
Вероятно ще има много повече инфекции, преди епидемията да бъде овладяна, ако в този момент изобщо може да бъде овладяна.

САЩ не са единственото място, което получава нова порция порно със страх от маймунска шарка тази седмица.

Преди пет дни беше съобщено, че Австралия е регистрирала първия си „случай“, със заглавие:
ВИРУС УБИЕЦ ВНЕЗАПНО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА В АВСТРАЛИЯ
… явно това отиде твърде далеч, дори за основните медии, които тихо преформулираха заглавието няколко часа по-късно в далеч по-умереното:
Ново предупреждение, тъй като маймунската шарка внезапно се разпространява в Австралия

Два дни по-късно Нова Зеландия обяви, че първият им случай на маймунска шарка е в изолация у дома .

И само преди 15 минути, към момента на писане, The Guardian публикува новина със заглавие:
Усилията за ограничаване на епидемията от маймунска шарка в Обединеното кралство са неадекватни, предупреждават експерти

И така, каква е причината за неизбежната загуба на човечеството от опасността от маймунската шарка? Е, те наистина не могат да бъдат по-ясни за това – ние не тестваме достатъчно.

NYT продължава по този въпрос надълго и нашироко:
реакцията в Съединените щати е мудна и плаха, напомняйки за първите дни на пандемията от Covid, казват експерти, повдигайки тревожни въпроси относно готовността на нацията за заплахи от пандемия.
[…] Първите случаи на маймунска шарка бяха съобщени през май, но тестовете няма да бъдат лесно достъпни до някъде този месец.
[…] Първите погрешни стъпки в реакцията на САЩ срещу маймунската шарка бяха при тестване. Както в първите дни на пандемията от коронавирус, проби от пациенти с маймунска шарка се изпращат в CDC за окончателна диагноза, процес, който може да отнеме дни.

Slate се съгласява, озаглавявайки „Трябва да следим по-добре маймунската шарка“ и цитирайки „експерт“:
Тестването е ключовата част от получаването на отговори на тези въпроси и в момента просто не го правим достатъчно.“

Гледали сме този филм преди, знаем как върви оттук нататък.

Тъй като, както посочва NYT, тестовете за Monkeypox ще бъдат „лесно достъпни някъде този месец“ , можем да очакваме ГОЛЯМ скок в предстоящите случаи.

Далеч от това да бъде признато за това, което е – огромен брой фалшиви положителни резултати, причинени от PCR тестове – това увеличение на случаите ще бъде продадено като „истинския размер на огнището“ след седмици на наричане на текущия брой „случаи“ „вероятно подценени“ .

Знаем, че решението ще бъде „увеличаване на обхвата на ваксините“ или „помощ за имунизиране на най-уязвимите“ или някаква нашумяла фраза като тази.

Но о, не! Нямаме достатъчно ваксини!

Поне според New York Times , и LA Times , и CBS , и Science и New York Magazine , и NPR , и NBC , и New York Post и...

...това е преобладаващото послание, това се опитвам да кажа.

Не се притеснявайте обаче, МНОГО познат герой е на път да язди хоризонта на бял кон:
Moderna проучва потенциални ваксини срещу маймунска шарка на предклинично ниво, използвайки своята mRNA платформа,”

Да, Moderna започна да работи върху нова иРНК ваксина срещу маймунска шарка още през май … така че според правилата на Covid те вероятно вече са почти готови.

Просто инжектирайте точно в един човек и ако той не умре веднага на място, значи е безопасно.

…и ако го НАПРАВЯТ, значи вече са били болни и данните от изпитването са компрометирани, а маймунската шарка е такава спешна ситуация, че така или иначе трябва да я одобрим. Можете да прочетете данните от изпитанието през 2097 г.

Ние знаем как работи това.

Тестове за създаване на „проблема“, ваксини за „решаване“ на „проблема“. И двете водят до изчезване на огромни количества обществени пари в бездънни частни джобове.

Има много мъгла около маймунската шарка – ние не знаем, по много начини, накъде отива или за какво изобщо служи . Разказът е само наполовина оформен. Първо нараства, след това се свива, след това отново расте.

Имаше промяна на името, която така и не се осъществи, и решението да се съсредоточи върху предаването по полов път – особено сред „мъже, които правят секс с мъже“ (не знам защо ВСИЧКИ използват тази фраза, а не „гей мъже“).

Но въпреки че все още не е избран окончателно размер, посока или скорост, той придобива много позната форма: тестове и ваксини.

Винаги са тестове и ваксини.
 
Наистина ли са достатъчни само 4 дози за да бъдете считан за напълно ваксиниран? Звучи като теория на конспирацията, и австралийските власти (оторизираните) мислят така.

 
Тестове за създаване на „проблема“, ваксини за „решаване“ на „проблема“. И двете водят до изчезване на огромни количества обществени пари в бездънни частни джобове.
За тях милиардите за нас рисковете. Аз като ви разправях, че ще се мъчат да ни инокулират докато мърдаме. Ни пета доза ще ги спре, ни петдесета. Докато има лекета да ми викат путиноид и да ме докладват и доносничат - ще ни третират като добитък.
Копейкин разправя, че канадския конвой на свободата бил вдъхновен от българите. Дето се вдигнахме да набодем задника на който искаше да боде нашия.
Ще ми се да беше вярно. Робско племе сме, добитък. Аз му пускам видео с инвалидизиран на легло след инокулация. Он се хили и ме доносничи. Какъв да му викам на такъв, как да съм равнодушен? В Щатите мислят закон верно да тръгнат от врата на врата да инокулират, като дете помня тъй ходеха да ваксинират кокошките на село. Не се майтапя.
 
като дете помня тъй ходеха да ваксинират кокошките на село.
И аз го помня. Помня също, че ги ваксинираха с изпитани препарати и нито една от кокошките на баба ми не се парализира и не умря.
 
И аз го помня. Помня също, че ги ваксинираха с изпитани препарати и нито една от кокошките на баба ми не се парализира и не умря.
Пасков е червендалест бетонен чукундур, с портрет на бай Тошо зад гърба. Обаче е прав за едно. Ветеринарната медицина в момента е по-адекватна от (анти) хуманната.
Стопанинът има материален интерес животните му да са здрави до деня на скотобойната.
Корпоративната фашимерия съвсем открито говори за депопулация чрез ваксини. И мачка половината законодателство, за да си притика пъкления план.
Да си сменя пола мога, дори някои държави плащат прескъпата операция.
Да им откажа откровено опасните експерименти - не мога.
В Канада газиха с коне мирно протестиращи, в Стокхолм направо застреляха няколко. Щото отказали да се инокулират на 4 месеца. Онуй доносническо нищожество ми се хилеше, че ще ни натискат да се бодем докат пукнем. Ето, факт.
п.с. То и на тия дето пукнаха и на тях се хили. Не знам кво им правят с мозъчетата, като ги набодат стават като зомбита.
 
Не знам кво им правят с мозъчетата, като ги набодат стават като зомбита.
Тук грешиш - обратен е процесът. От мозъчетата им идва силното желание да се включат безплатно в клинично изпитване на доказано опасен медикамент - неколкократно. :)

п.с. При мен пак започнаха бъговете. При теб как е? :D
 
Тук грешиш - обратен е процесът. От мозъчетата им идва силното желание да се включат безплатно в клинично изпитване на доказано опасен медикамент - неколкократно. :)

п.с. При мен пак започнаха бъговете. При теб как е
В момента е добре.

Има една приказка "един път стомна за вода, два пъти, на третия се чупи". Вече за пети опит на руската рулетка се говори, рискът се вдига 5 пъти. За да може да ги пущат у тъпите им молове в замяна ще им обърнат гъза на игленик.
 
Аз ще се бодна доброволно. Ванката, ще ме псуваш ли при това положение?
 
Ванката, ще ме псуваш ли при това положение?
Разбира се, че не! Дори го насърчавам.
уважавам правото ти да рискуваш с корпоративни препарати. Ти защо не уважаваш моето право да НЕ рискувам?
Тъп антиваксър, резултат от еякулация, путиноид, още какви ни наричахте? Конспиратор, престъпник, какво още? Ето затуй ви псувам, не щото сте се наболи.
 

Горе