Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.

Ние всички дължим една смърт“ – Стивън Кинг​

Георги Тодоров​

29 юли ·

Ще публиувам 2 или 3 поста за директно пострадали от екперименталките, които някои са пуснали да стават , уж ваксини! Нищо подобно не са срещу КОВИД-19, неизолиран вирус , със създаден геном под математически модел и върху стара технология за генна терапия набедена за създател на имуннен отговор. Разработен и ПСР измамен , уж тест!
От страна на психическата реакция на тези, които се набодоха. Стават все по агресивни, защото ги е яд на тях самите, сега остава да им обясним че агресията следва да се насочи , към манипулаторите и чудовищата, които ги принудиха или "убедиха" да се набодат. Филмчето за една Бългрка, правено от...немци в София. Само преди 3 седмици!
 

Корона Бунтовник​

Додо Тяна · 26 август в 23:02 ч. ·

Следният текст обикаля социалните медии без да се споменава авторът му. Той е написан от испанския биолог Фернандо Лопес-Миронес и е преведен на няколко езика. Това е весело послание към неваксинираните, озаглавено:

HOMO SAPIENS INDOMITUS

„Дори и да бях напълно ваксиниран, бих се възхищавал на неваксинираните, че издържаха на най-големия натиск, който някога съм виждал, дори от партньори, родители, деца, приятели, колеги и лекари.

Хората, които са били способни да бъдат такава личност, смели и с критични способности, несъмнено са най-доброто от човечеството. Те са навсякъде, от всички възрасти, степени на образование, състояния и идеи. Те са от специален вид; те са войниците, които всяка армия на светлината иска да има в своите редици.

Те са родителите, които всяко дете иска да има и децата, които всеки родител мечтае да има. Те са същества над средното ниво на своите общества, те са същността на хората, които са изградили всички култури и са покорили хоризонти.

Те са там, до теб, изглеждат нормални, но са супергерои. Те направиха това, което другите не можаха, те бяха дървото, което устоя на урагана от обиди, дискриминация и социално изключване. И го направиха, защото си мислеха, че са сами и вярваха, че са единствените.

Забранени им бяха семейните трапези по Коледа, те никога не са виждали нещо толкова жестоко. Те загубиха работата си, пренебрегнаха кариерите си, нямаха пари ... но не им пукаше. Претърпяха неизмерима дискриминация, изобличение, предателство и унижение ... но продължиха.

Никога досега между човеците не е имало такъв "кастинг", сега знаем кои са най-добрите на планетата Земя. Жени, мъже, стари, млади, богати, бедни, от всички раси и религии, неваксинираните, избраните от невидимия ковчег, единствените, които успяха да устоят, когато всичко рухна.

Това сте вие, вие преминахте невъобразимо изпитание, което много от най-здравите морски пехотинци, командоси, зелени барети, астронавти и гении не можаха да издържат.

Ти си направен от материята на най-великите, живели някога, ти си от тези герои, родени сред обикновените хора, които светят в тъмното."
 
Последно редактирано:
Не се ваксинирайте. Съпругът ми след втората получи епилептичен припадък.На 72 години до този момент нищо такова. Повярвайте ми
Dany Delcheva
Гледах интервюто на проф. Монтание, премия НОБЕЛ по медицина, ОТКРИВАТЕЛ НА ХИВ ВИРУСА, когато гостува миналата година в Милано, та той каза, цитирам :
"Съветвам всеки поставил си ТРЕТА ДОЗА от мистериозната течност, която престъпно нарекоха в@ксина, да си направи изледване за спин."
Нищо повече, нищо по-малко..
Не говори нищо за предаване по полов път за вероятността на имунна недостатъчност при тринабодените. .
Аз лично съм категорично против такива експерименти над хората, в които третата част на експеримента се тества МАСОВО НАД ХОРАТА КАТО ЕДВА ЛИ НЕ ЛЕК, БЕЗ ДОРИ ДА ЗНАЯТ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ПРИ СРЕДЕН И ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ, КАКВИ ЩЕ СА..
Ще ги наблюдават върху боцнатите, на които искаха писмено съгласие, а ВСИЧКИ ЛИЦА, СВЪРЗАНИ С ТАЗИ ТЕЧНОСТ, вкл. поставящият я, са НАПЪЛНО ОСВОБОДЕНИ ОТ ВСЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ..
Казано на нашенски - дреме им дали ще получите алергия някаква, дали ще останете в инвалидна количка и цял живот ще имате нужда от някой да ви обслужва, без да можете да работите, или пък дали ще умрете...
Един лев за нанесена щета не можете да претендирате от никой.
Нито от тези "хора на науката", медицински лица и политици, наложили този медицински тер0ризъм.
И тази пропаганда за масово бодене я тикат напред, точно тези, които говорят открито за пренаселение и за желателно 12% ПОНЕ, съкращение на популацията ЧРЕЗ В@КСИНИ.
Какво значи това, всеки който е гледал Били Цайса в TED е чул и знае.
Ако това не е престъпление срещу човечеството , не знам тогава какво е..
Който му е смешно, да се смее на този коментар, но по принцип се смее най-добре, който се смее последен
1f609.png
..
Знам, трудно е човек да си признае, че сам се е прецакал, но се налага, ако искат да излязат живи от тази измамна реалност..

Лилия Костова​

9 февруари ·

Христиана Бацелова докторката, която твърди, че Янсен е лекичка ваксина и се понася добре от хората. А тогава защо вчера я спряха временно от производство явни има нещо гнило и е за да преработят дефектите и? Втори месец от нея влача нервни проблеми а тя ще ми вика, че ваксината не го причинявала такива неща. Защо тогава и други хора имат подобни оплаквания след нея и другата векторна АЗ? Явно за този тип ваксини срещу Ковид не е нещо необичайно. Същата тази лекарка преди месец набоде 8г.си дъщери с детски Файзер. За мен и тази жена и други като нея са за народен трибунал! Не е хубаво да си краен антиваксър, но не е хубаво и да си краен проваксър и да скачаш на бой на всеки, който казва че ваксините понякога дават по - дълги странични ефекти а те дават!
Asen Boyanov
Част от сигнала до прокуратурата.
"Заповедите на четирима поредни министри на здравеопазването от 13 март 2020 г. досега за затваряния на търговски, културни, спортни, административни и други обекти, блокади на градове и селища, носене на маски, принудителни ПСР и антигенни тестове, насилствено
инжектиране с отровни субстанции, за чието увреждащо действие никой не носи
отговорност, „зелени сертификати“, въвеждане на изолатори в училищата, домашни арести под формата на „карантини“ и принудителни затваряния по домовете, всякакви ограничения на личния живот, стопанската дейност, туризма, културата, спорта, възпрепятстването на свободното придвижване в рамките на страната и извън нея, доведоха до съсипване на цели сектори на икономиката, повишаване на безработицата, масово разоряване на предприемачи, увреждане психичното и физическото здраве на
децата и спад в образователното им ниво, създаване на разделение и вътрешни конфликти в българската нация. Доведоха до бум на смъртността поради лишаване на хората от медицинска помощ за обикновените заболявания, депресии, самоубийства, увеличаване на семейните конфликти и битовата престъпност, страх и хаос. Всичко това беше извършено в противоречие с Конституцията главно, но не само, на чл. чл. 4, 5, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 19, 23,
28, 29, 30, 32, 35, 37, 38, 40, 41, 48, 52, 53, 54, 56, 57, 117, 118, както и много закони и
международни конвенции като КЗПЧОС, Всеобщата декларация за правата на човека на ООН, Международния пакт за икономически социални и културни права, Конвенцията за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината и много други.
Уважаеми Господа,
Въз основата на гореизброените факти и аргументи и представените доказателства, от само себе си се оформя изводът, че всичко това не е случайно, няма никакви медицински причини да се случва, целите са определено политически и злонамерени, действа се под диктата на външни вражески сили във вреда на българската нация. Аз лично окачествявам всичко това, като национално предателство, държавна измяна, участие в противодържавен заговор, прокарване на
политика на геноцид, престъпление срещу човечеството, престъпно разхищаване на парите на данъкоплатците за справяне с измислени и дори създавани нарочно проблеми, незаконно облагодетелстване на лица и стопански субекти, престъпления срещу стопанството и ред други
състави на НК. Настоявам за пълно и обективно разследване и привличане под отговорност на виновните
лица. "
Пълният текст на сигнала с приложенията ще бъде публикуван в събота, 6 август, на

След обсъждане относно ваксините срещу Ковид-19 и протоколите за лечение, водено от сенатор Рон Джонсън, Томас Ренц обобщава резултатите от проучването на базата данни за медицинска епидемиология на отбраната (DMED). Ето какви са те:


  1. Спонтанните аборти са се увеличили с 300% през 2021 г. спрямо средната стойност за последните пет години.
  2. Ракът се е увеличил с 300% през 2021 г. спрямо средната стойност за последните пет години.
  3. Неврологичните нарушения са се увеличили със 1000% през 2021 г. спрямо средната стойност за последните пет години, като броят им скача от 82 000 на 863 000 за една година.
  4. Други:

  • Инфаркт на миокарда – 269% увеличение
  • Парализа на Бел – 291% увеличение
  • Вродени малформации (за деца на военен персонал) – 156% увеличение
  • Женско безплодие – 471% увеличение
  • Белодробна емболия – 467% увеличение
  • Остър перикардит – 175%
  • Остър миокардит – 285%
  • Мозъчен инсулт – 393%
  • Синдром на Гилен-Баре – 250%
  • Имунодефицити – 275%
  • Менструална нередност – 476%
  • Множествена склероза – 487%
  • ХИВ – 590%
  • Болка в гърдите – 1529%
  • Затруднено дишане – 905%

Всички тези числа са от диагнози на база амбулаторни посещения при военните. Въпреки това, увеличения са посочени и при хоспитализираните пациенти. А един от лекарите споделя, че е притеснен от внезапно появилите се метастатични ракови заболявания, автоимунни заболявания и нарушения на сърдечната дейност при млади войници.


В една от клетвените декларации на лекарите се казва следното за причините за тези стойности: „Професионалното ми мнение е, че големите увеличения на горепосочените обсъждани случаи на спонтанни аборти, ракови заболявания и болести се дължат на Ковид-19 ваксинацията“.
 
Последно редактирано:
Минавам да вдигна темата. Последно на Гришата от ваксината ли му стана лошо ?

И да си знаете:

IMG_20220904_191743_011.jpg


IMG_20220904_190550_641.jpg

Между другото, кампаниите за новото нормално за хранене с буболечки към тази тема ли да я включим ?

Благодаря за вниманието!
 
Последно редактирано:
Като ги набодат стават зомбита. У сураттефтера същата работа. Разправям им за официалните статистики на Америка и Европа. Данните са достъпни дори без регистрация, всеки може да види умрелите.
Оно си руча ли руча, хили се като пача, и ми вика антиваксър путинист. То май не е страничен ефект, отървали сме се от 300 000 чисти консумера, без грам принос за цивилизацията. Освен да генерират СО2, и да напълнят един нужник.
 
Ясно, аз съм зомби, ОК.
Точно като тебе се хилят, като им разправям баш за наука. Данните на ЕМА излизат в реално време, VAERS ги обновяват месечно. Пише си за десетките хиляди умрели, и оцелелите, разпределени по болести. Оня доклад на военните погледна ли го? Откак почнаха да ви инокулират като добитък - сериозните заболявания скочили 3-4 пъти. Само няколко поста нагоре е. И тия фашисти искаха да ни вкарват по затворите, ако им откажем менгелешките експерименти. Хем те самите си знаят че експериментът не е успешен. Най-инокулираните нации най-мощно ги удари поредната Ковид вълна, пък обещаваха като се набодем на 70% и ще се приключи.
 
Точно като тебе се хилят, като им разправям баш за наука. Данните на ЕМА излизат в реално време, VAERS ги обновяват месечно. Пише си за десетките хиляди умрели, и оцелелите, разпределени по болести. Оня доклад на военните погледна ли го? Откак почнаха да ви инокулират като добитък - сериозните заболявания скочили 3-4 пъти. Само няколко поста нагоре е. И тия фашисти искаха да ни вкарват по затворите, ако им откажем менгелешките експерименти. Хем те самите си знаят че експериментът не е успешен. Най-инокулираните нации най-мощно ги удари поредната Ковид вълна, пък обещаваха като се набодем на 70% и ще се приключи.
Да живее ваксата! Благодарение на нея Ковидът го минах на крак. А другите лежаха 3 седмици.
Давай, спами си, не пречиш. И да, аз си я сложих ДОБРОВОЛНО. Запомни го това най-после.
 
Да живее ваксата! Благодарение на нея Ковидът го минах на крак. А другите лежаха 3 седмици.
Давай, спами си, не пречиш. И да, аз си я сложих ДОБРОВОЛНО. Запомни го това най-после.
Запомни, че нямам против да си вярваш че си боледувал от Ковид, че те спасила ваксата, и че си мислиш, че нямаш увреждания от ваксата. Последното не ти го пожелавам щото съм великодушен.
Инак би трябвало - искахте в лагери да ни затваряте, па затвор, па дори за насилствени инокулации отворихте дума.
300 000 умряха от лековерието си, цифрата не си я измислям, някакъв екстраполирал по данните от Ваерс.
Няква буля разправя, че Асен ако дойде на власт пак ще почне със зелените сертификати. Да ни лишава от елементарни човешки права, че да може Файзър и компания да трупат милиарди.

Корона Бунтовник​

Теодора Присадашка · 3 ч ·

Смятам, че всеки може сам да си направи изводите. Прилагам цитат от г-жа Гергова - модератор на група Будител:
Здравейте будни хора! Искам да ви споделя нещо,като родител, като учител и като админ на групата. Вчера ПП бяха във Велинград, за да открият предизборната си кампания. След като разбрах, че Асен Василев е там, отидох лично да му задам няколко въпроса. Говорих лично с него, гледайки се очи в очи (като демон е). Попитах го дали пак и отново би тествал децата, тестовете и сертификатите според него правилни ли бяха, както и споменах, че министър Денков е най-слабия министър на МОН и че оставил 70 000 деца без образование за четири месеца (включително и моите, които бяха с мен и му ги показах).
От това което той ми отговори стана ясно, че той би тествал децата отново, както и вероятно би въвел сертификати. При евентуално тяхно правителство Денков отново би бил министър на образованието, тъй като според него учителите го харесвали. Попитах и за ЗВЧ, финансирано от Америка за България, според него това е една прекрасна организация от млади и усмихнати хора, която не вреди на българското образование разбира се.
Искам да сте наясно всички какво би се случило и какво ни очаква, ако те спечелят отново изборите. Нека да не допускаме Денков отново в министерството. Нека всички направим възможното да разпространим това, което ми бе казано от Асен Василев. И не на последно място да гласуваме разумно и по съвест на 2ри октомври.
П.С: Имам и запис от срещата ни, но той видя, че се записва и помоли да спрем записа. Ако имате въпроси ми пишете.
 
Последно редактирано:
Четах и гледах снимки днес за началото на ваксинация на животни и колко стотици хиляди животни измрели вече. Явно не с а издръжливи като хората :D
 
ПОСЛАНИЕ КЪМ НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПО СВЕТА ОТ ЕДНА ГЕРМАНКА
Дори да бях набодена и напълно ваксинирана, щях да се възхищавам на неваксинираните, че устояват на най-големия натиск, който някога съм виждала, дори от съпрузи и гаджета, родители, деца, приятели, колеги и лекари. Хората, които са били способни на такъв характер, смелост и критични способности, несъмнено са най-доброто от човечеството. Те са навсякъде, във всички възрасти и във всички образователни и социални степени. Те са от специален вид, те са войниците, които всяка армия на светлината иска в редиците си. Те са родителите, които всяко дете иска да има, и децата, които всеки родител мечтае да има.
Те са същества, които са над средното ниво на своите общества, те са същността на човечеството, които са изградили всички култури и са покорили хоризонти. Те са там, до вас, изглеждат нормално, но са супергерои. Те правеха това, което другите не можеха, те бяха дървото, което устоя на урагана от обиди, дискриминация и социално отхвърляне. И те го правеха, въпреки че мислеха, че са сами, и вярваха, че нямат съюзници.
Отритнати от трапезите на семействата си по Коледа, те никога не са виждали нещо толкова жестоко. Загубиха работата си, кариерата им потъна, нямаха повече пари... но не им пукаше. Те претърпяха безмерна дискриминация, разобличаване, предателство и унижение... но продължиха напред.
Никога досега в човечеството не е имало такъв „кастинг“, сега знаем кои са най-добрите хора на планетата Земя. Жени, мъже, стари и млади, богати и бедни, от всички раси и религии, неваксинираните, избраните за невидимия „Ноев ковчег“, единствените, които успяха да устоят, когато всичко се срина.
Това си ти, преминал си невъобразим подбор, на който не са издържали и най-силните морски пехотинци, командоси, зелени барети, астронавти и гении.
Ти си направен от субстанцията на най-великите, живели някога, от онези герои, родени сред обикновените хора, които светят в тъмното.
Превод от немски: Меги / От Извора
 
Последно редактирано:
Троленето продължава. Как намираш време за толкова фейкове...евала!
Кое е фейк, че Трюдо мачка майки с деца, с конна полиция ли? Че крадоха сметки от банки, налагаха напълно незаконни запори, само по подозрение, че си помагал на Конвоя на Свободата...
Кое точно е фейк? Махнаха един шеф на полицията, щото отказа буквално да гази жени и деца. Намериха някъв фашист, па го туриха него и почнаха.
И това само защото не всички приеха опасните за здравето и живота корпоративни експерименти. Статистиката отдавна показа, че "ваксината" е по-опасна от вируса.
Немците останаха без персонал по самолетите, щото който отказа да става корпоративно добиче го изгониха, който прие опита - стана негоден да лети! Те самИ си казаха - взехме най-глупавото решение в живота, по принуда.
 
Кое е фейк, че Трюдо мачка майки с деца, с конна полиция ли? Че крадоха сметки от банки, налагаха напълно незаконни запори, само по подозрение, че си помагал на Конвоя на Свободата...
Кое точно е фейк? Махнаха един шеф на полицията, щото отказа буквално да гази жени и деца. Намериха някъв фашист, па го туриха него и почнаха.
И това само защото не всички приеха опасните за здравето и живота корпоративни експерименти. Статистиката отдавна показа, че "ваксината" е по-опасна от вируса.
Немците останаха без персонал по самолетите, щото който отказа да става корпоративно добиче го изгониха, който прие опита - стана негоден да лети! Те самИ си казаха - взехме най-глупавото решение в живота, по принуда.
Спри се, че се смея с глас!
 
Спри се, че се смея с глас!
КОЕ е фейк, бе инокулирано зомби? Ей тъй се хилите, все едно че са ви ампутирали мозъка. Кое ти е смешно, дето газиха мирно население с коне? В Европа направо застреляха няколко протестиращи. Дето не вярваме на далаверите на ветеринаря еврей.
 
КОЕ е фейк, бе инокулирано зомби? Ей тъй се хилите, все едно че са ви ампутирали мозъка. Кое ти е смешно, дето газиха мирно население с коне? В Европа направо застреляха няколко протестиращи. Дето не вярваме на далаверите на ветеринаря еврей.
Хххаахахахаха
 

Горе