Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
2YS67CS.png
 
Което идва да покаже, че корпоративните им боклуци не са имали за цел да ви пазят, както видяхме от 90% инокулирани нации. Имали са за цел да ви изпилят мозъчетата до блясък, и оттук нататук да минава всякаква фашимерия, вкл. актуалните напоследък скакалци на трапезата, цифрова идентичност, и тотално следене.
 
Американският проф. Джефри Сакс, който председателства комисията за разследване на произхода на Covid-19 към престижното медицинско списание The Lancet, твърди, че пандемичният вирус не идва от природата.
„Аз съм сигурен, че Covid 19 дойде от американска лабораторна биотехнология, а не от природата“, твърди световноизвестният икономист и автор Джефри Сакс. Той говори на конференция, организирана от мозъчния тръст GATE Center в Испания в средата на юни.
Проф. Сакс подчерта, че е запознат, тъй като председателства комисията за разследване на Covid-19 към престижното медицинско списание The Lancet.
„Така че това е резултат от грешка, според мен, на биотехнологиите, а не случайност от естествено разпространение от природата“, повтори той. Според него за последните 2 г. са събрани достатъчно доказателства, които да бъдат разследвани, но до момента тези доказателства не се разследват нито в САЩ, нито никъде другаде и има причина за това, защото „не искат да гледат под килима твърде много“, заяви проф. Сакс.
 
Някой скоро да си я обновявал айфонЯ ?

photo_2022-09-12_03-33-23.jpg
photo_2022-09-12_03-33-24.jpg

Face ID
• На iPhone 12 и по-нови можете да използвате Face ID, докато носите маска.
• В приложенията и Safari можете да използвате Face ID за Apple Pay и автоматично попълване на пароли, когато носите маска.

Емотикони
• Нови емотикони вече са налични на клавиатурата за емотикони, включително лица, жестове и предмети от бита.
• Когато използвате емотикони за ръкостискане, можете да изберете цвета на кожата за всяка ръка.

FaceTime
• SharePlay сесиите могат да се стартират директно от поддържаните приложения.

Siri
• На iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 и по-нови, Siri може да ви каже часа и датата, дори когато не сте свързани с интернет.

Карта за ваксинация
• Поддръжката за дигитални сертификати на ЕС за COVID в приложението Health ви позволява да качвате и съхранявате проверими ваксинации срещу COVID-19, резултати от тестове и записи за възстановяване.
• Картите за ваксинация срещу COVID‑19 на Apple Wallet вече поддържат формат на цифров сертификат за COVID на ЕС.

Тази актуализация също така съдържа следните подобрения за iPhone:

• Преводът на уеб страници в Safari вече поддържа италиански и китайски (традиционни) езици.
• В приложението Podcasts вече можете да филтрирате епизоди по сезон и да показвате само пуснати, непуснати, запазени или изтеглени епизоди.
• Можете да управлявате персонализирани iCloud имейл домейни в Настройки.
• Преките пътища вече поддържат добавяне и премахване на тагове, както и търсене на тагове в Напомняния.
• Настройките за функцията "Спешно повикване - SOS" са променени: сега всички потребители могат да извършват спешно повикване, като задържат бутоните. Обаждането с пет докосвания все още може да бъде избрано в настройките за функцията Emergency Call - SOS.
• Функцията Zoom в приложението Magnifier използва ултрашироката камера на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, за да ви помогне да виждате по-добре малки обекти.
• Вече можете да добавяте свои собствени бележки към запазените пароли в Настройки.

Тази актуализация също коригира грешки за телефон:

• Клавиатурата може да поставя точки между въведените числа.
• Снимките и видеоклиповете може да не се синхронизират с iCloud Photo Library.
• Достъпността на екрана на глас може да прекрати неочаквано, когато се използва в приложението Книги.
• Live Listen може да не се изключи, когато се опитате да го изключите от Центъра за управление.

Някои функции може да не са налични във всички региони или на всички устройства на Apple. Научете повече за актуализациите на защитата във версиите на софтуера на Apple: https://support.apple.com/kb/HT201222
 
photo_2022-09-12_08-32-03 (2).jpg

Великобритания. Писмо от 30 август 2022 г. от главния изпълнителен директор на Службата за национална статистика Сър Ian Diamond, в което се потвърждава, че след въвеждането на ваксините Covid от 8 декември 2020 г. до 5 август 2022 г. общият брой на хората, починали след поставянето на една или повече ваксини Covid, е 683 335.
 
photo_2022-09-12_09-23-29.jpg

Правителството на Обединеното кралство тихомълком е променило своите "насоки" / правила за ваксиниране на официалния правителствен уебсайт!

Ето препоръките за ваксинация с COVID-19 за бременни и кърмачки:
"Няма доказателства, че е безопасно."
А също и "жените, които кърмят, не трябва да се ваксинират".
 
Интересни комари :eek:

А нашите ''западняци'' още се хилят, че вирусите от укро-лабораториите се пренасят от представители на фауната - насекоми, птици...
 

otizvora.com​

28 юли ·
Във Великобритания миналата година искаха да наказват без съд и присъда „ония 5 милиона отказващи въхсините, защото излагат всички на риск“. Сега, няколко месеца по-късно, британските овластени паразити признаха, че 19 МИЛИОНА британци не са получили нито една доза. Това са близо 1/3 от населението на страната, а не някакво маргинално малцинство. 30 МИЛИОНА (почти половината британци) пък са отказали бустерите.
Ето кои са ПРЕСТЪПНИТЕ ЛЪЖЦИ, излагащи всичко живо на риск. Техни първи съучастници, с които ще си правят компания на скамейките за подсъдими в Нюрнберг 2.0, са медийните пропагандатори. Дотогава държавните и грантовите слугинчета ще трябва да помислят какво значи тази новина за образованието на британските ганьовци или по-скоро ще си мълчат, но не защото са засрамени.
Иван Стаменов / Подробности и източник в канала на От Извора
 

Иво Ватев​

22 юли ·
Добро утро, приятели! Със съгласието на адвокат Виктор Костов от " Свобода за всеки " ви качвам неговото становище което много добре показва , че заповедите на директорите на РЗИ са незаконни и не могат да ви карат да им изпълнявате незаконните и противоконституционни мерки. Мерките им могат да бъдат препоръчителни но не и задължителни. Благодаря от сърце на адвокат Костов за съдействието и отделеното време.
Официално становище на адвокат Виктор Костов - качвам го така както е пратено до мен.
Здравейте, д-р Ватев,
Видях тези заповеди. Принципното положение си остава същото -- те нарушават редица закони и Конституцията на България. Ето някои аргументи:
1. Заповедта на МЗ или на РЗИ не е нормативен акт, и оттук не поражда задължения за спазването ѝ. Подобни заповеди не могат да бъдат приравнени със закон или подзаконов нормативен акт, за да пораждат задължение за спазването им. В Закон за нормативните актове няма да намерите заповед на МЗ или РЗИ като нормативен акт.
2. Противоконституционният порок се явява делегирането на законодателна власт от страна на Народно събрание на по-низшестоящ орган, който дори не е законодателен (МС, МЗ и дори РЗИ). Има изрична забрана в законодателството вкл. КРБ, АПК, ЗНА и др. за делегиране на законотворчески функции на друг, особен по-низш в йерархията орган. В случая чл. 63 и измененията в ЗЗ противоконституционно делегират такива законодателни функции от НС на изброените чиновници от изпълнителната власт. МС приема че има "извънредна епидемична обстановка" и МЗ и РЗИ започват да законотворчестват от името на НС със заповеди. Кои правомощия на НС са отнети с това фриволно и незаконно "законотворчество" от страна на МЗ и РЗИ? Изискването на КРБ чл. 57, че военно положение или извънредно положение се въвежда и се допуска ограничаване на конституционните права на хората САМО СЪС ЗАКОН. Тоест само НС може да издава закони, съответно само НС може да въвежда извънредно положение, което, според редица конституционалисти е именно така наречената "извънредна епидемична обстановка". В резултат на тази незаконна делегация на функциите на НС на изпълнителната власт МС, последните и МЗ, въвеждат конкретни норми за поведение на всички, на определена територия, което е възможно само със закон. Така чрез профанизирането, опорочаването и корумпирането на законодателния и конституционен процес се въвежда нещо, което може да се нарече "медицински авторитаризъм" или "медицински фашизъм". Причината за такива сравенния е на практика безконтролната власт на бюрократите да ограничават правата на хората, налагайки тези ограничения под предлог, че са "мерки".
3. Заповедите биха били на място в рамките на ведомството, което ръководят съответните медицински бюрократи.
4. Самите заповеди не съдържат санкции, но препращането към МВР и областните управители сочи, че макар и ограничен в документа и действието на заповедта от КРБ и закона, издателят на заповедта разчита на нейното приложение с принудата на силовите органи на властта. Това е неприсъщо за една административна заповед, която би следвало да е индивидуален или общ административен акт. Тези актове обаче казахме, са прикрити нормативни админстративни актове, които дори подменят закони.
5. Положителната страна на липсата на санкции при неизпълнение е, че такива трудно могат да бъдат установени, особено за тези, които не са в системата на здравеопазването. Лошата страна е, че ако решат могат да търсят наказателна отговорност, ако приложат миналогодишни изменения в НК за неспазване на мерки.
6. Обжалването на тези заповеди е трудоемък процес, и неясно колко ефективен. Една възможност е подготовка на бланкетна жалба с някои принципни положения и допълването ѝ за всеки акт, който ще се обжалва. Това, което прилагат като стратегия към момента е раздробяването на мерките, и тяхното по-минимално приложение, за да се свикват хората с това, че няма начин, мерки ще има, за здравето на хората. В същото време един от аргументите при жалването е значителният обем проучвания, които сочат, че носенето на маски няма никакъв значим ефект за предотвратяване на заразата.
7. Последно, принципно положение е, че МЗ и РЗИ не могат да заповядват на хора, които не са под тяхната юрисдикция какви мерки да спазват. За целта гражданите не е нужно да спазват тези мерки
(като например носенето на маски в градския транспорт), докато те не бъдат въведени законно -- чрез нарочен закон, приет от НС, с който се въвежда извънредно положение, изброяват се правата, които се ограничават, и се указва времето, за което действа извънредното положение. Проблемът, разбира се, е че гражданите не са наясно че мерките на РЗИ са незаконни, и по-голямата част с готовност се отказват от конституционните си права.
Поздрави,
адв. В. Костов
 
Колко ваксинирани бременни жени родиха здрави деца, ех, мъка, ех...Партитайм, спри спама, моля те, излагаш се яко!
 
Колко ваксинирани бременни жени родиха здрави деца, ех, мъка, ех...Партитайм, спри спама, моля те, излагаш се яко!
Бе над 100 000 изпукаха официално, и още 2 пъти повече неофициално. Туй новото им оръжие се оказа по-мощно и от атомните над Япония.
Вероятно има и по някой оцелял от корпоративния експеримент. Не спорим.
Тия дето ни затваряха, биха и убиваха в наше добро, вече почват да им мътят нов Нюрнбергски процес. Надявам се да им присъдят не по-малко бавна и мъчителна смърт, като тая на жертвите им. Да им набодат всички инокулации по график, и после да ги гледаме в реално време и да наддаваме и залагаме кога ще пукнат.
 
Бе над 100 000 изпукаха официално, и още 2 пъти повече неофициално. Туй новото им оръжие се оказа по-мощно и от атомните над Япония.
Вероятно има и по някой оцелял от корпоративния експеримент. Не спорим.
Тия дето ни затваряха, биха и убиваха в наше добро, вече почват да им мътят нов Нюрнбергски процес. Надявам се да им присъдят не по-малко бавна и мъчителна смърт, като тая на жертвите им. Да им набодат всички инокулации по график, и после да ги гледаме в реално време и да наддаваме и залагаме кога ще пукнат.
Хахахахахаха, уникален!
 

Kiity Jekova​

Вчера в 11:32 ч. ·
Тази сутрин се събудих с новината, че певицата Заз е отменила поредица от концерти в Канада, заради това, че не е в@ксиниран@ и не я пускат в страната. Споделям думите й:
"Аз съм почтен човек, не мога да бъда това, което съм, и да пея това, което пея, ако правя обратното на това, което чувстват тялото, сърцето и душата ми.
Направих избора да не се в@ксинир@м.
Не мога да кажа "да", когато чувствам "не".
Би било да се подигравам с това, което съм, да не уважавам себе си..."
Не й позволяват да стъпи на сцената, правейки PCR тест преди всеки концерт. Мислим, че ковид@ е нещо преходно, а дискриминацията "неизбежна мярка за общото добро", но истината е, че тази криза бе само повод, а дискриминацията, тя никога няма да свърши. Наблюдаваме и ще продължаваме да сме свидетели и потърпевши от феномена "болни в@ксинирани с права и нев@ксинирани здрави без права". Докато отказваме да отстояваме правото си на свободен избор.
p.s. Не съм и не е нужно да съм нейн фен, но днес я уважавам силно и наравно с Джокович, който застана зад същия избор с цената на това, което обича, оставайки този, който Е.
 

Тихомир Валериев Василев​

Вчера в 13:10 ч. ·

‼️
С трепет очаквах "Доклада за бъдещето" на Урсула.......!
‼️
Оказа се, че той е просто едно изпускане, което даже не мирише....
‼️
Кухата генеколожка сричаше, кухи фрази, написани от други кухи хора взимащи огромни заплати, за да си отглеждат европейските хемороиди на меките столчета там.
‼️
По интересното е, че преди часове излезе доклад на европейската Сметна палата, в който се посочва, че именно тази неадекватна жена, която представлява целия ЕС е нарушител на правилата, и главен виновник за корупционна схема за 350 милиарда евро, пари на европейските данъкоплатци.
‼️
За този доклад обаче медиите мълчат и никъде няма да чуете дума за него, камо ли да бъде изваден в ефир и да бъде бистрен от видни евро-атлантици!
‼️
Те медиите е важно да папкат от хранилките....
‼️
Същите тези медии и нашите послушни евро-атлантици на хранилка отново ще замълчат угоднически и няма да кажат, че това е поредния шеф на ЕК, който е без авторитет, негоден да изпълнява тази отговорна длъжност и доказан некадърник от заеманите предишни постове, който с нищо не е допринесъл за развитието на ЕС, освен откритието че може да спре водата докато си търка ръцете със сапун.
‼️
За политическата и харизма, просто ще си замълча.....
‼️
Всъщност като се замисля до сега няма нито един председател на ЕК, който да не е знаково лице на корупцията, и който да не е блажил от парите на европейския данъкоплатец, докато ни обяснява какво светло, перспективно и зелено бъдеще ни чака....тоест ще пасем..
‼️
До сега за шефове на ЕК винаги са били олицетворение на корупцията и винаги са били лица със силни зависимости...
‼️
Явно, за да се случва това имама и съответните причини.
‼️
Видно е до тук, че по този начин, с тези хора, и този механизъм на управление, този европейски съюз върви към сигурно потъване, но за разлика от "Титаник" ще потъне без включено осветление....и също толкова трагично.






урсулаn.jpg
 
Нещо едитора не дава да изляза от полето на цитата.
Та, тая селска многодетна свиня майка, овъртолена до гуша с мега далавери, искаше да прави задължително за цял ЕС инокулациите, с тестов опасен смъртоносен експериментален препарат.
В родината на Фюрера дори плашеха със затвор, който откаже да си рискува живота с ментетата на мъжа на Урсула. Да, у фарма бизнеса е.
Тая пръчка дори на избори не е ходила, някой я натресе.

п.с. Ето защо искаше да ни задължават. Всяка закупена от нас доза я прави лично нея по-богата, не ѝ стигат 300 000 евро годишна заплата!
България е принудена от Урсула Лайнен да купува твърде много дози на Pfizer.
Договорът задължи ЕС с предварително закупуване на 900 милиона дози, с опция за поръчка на още 900 милиона, за доставка през 2022 и 2023 г.

ваксинация_n.jpg
 
Последно редактирано:

Горе