Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Новак Джокович не беше допуснат на Откритото първенство на САЩ, защото не е ваксиниран.
US open; спонсориран от moderna
Съвпадение?

IMG_20220827_214939_755.jpg
.
 
Хич не ти разбирам логиката. Тя ваксината не е направена, за да сме вечни, нали???
Направена е 100 000 да гушнат букета до 2 месеца след инокулацията.
Толкоз по официални данни.
Реално са 3 пъти повече.
 
Screenshot_2021-11-26_at_11.38.52.png
 
Поздрав за @етерИум. Броим дните и се надяваме да се завърне при нас.

Ети, избери хората, вместо да отдаваш прекалено голямо внимание на мишките. Паразити и дребни душици винаги ще има. Че как иначе ще изпъкнем ние, хората с големи сърца. :)

301339789_5754964817856294_5797099581414597909_n.jpg
 

Пламен Пасков: Българите, които ще се имунизират с ваксината на Pfizer, са опитни мишлета (ВИДЕО)​


Според ветеринарния лекар от ваксината процентно са умрели повече хора, отколкото от заболяването​

 
Пламен Пасков...ти сериозно ли? Хахаха!
Сериозно, като Смъртта! 6 цифрено число пукнаха от наивността си. Че фарма фашистите им мислят доброто, а не печалбите си.
Тоя Пасков се очертава много, като една много интересна политическа личност :D
Много ми се издигна в очите, като напусна Копейкин.
 
Пламен Пасков...ти сериозно ли? Хахаха!
- Вали.


- Ти метеоролог ли си?


- Не, но се вижда.


- В Гугъл ли го видя написано?


- Извинявай, но е достатъчно да видиш как дъждът капе от небето.


- Твоята теория потвърдена ли е от сериозно научно изследване?


- Ама каква "моя" теория? Дрехите ми са вече подгизнали.


- Добре, но това не значи задължително, че вали. На кои източници се базираш?


- Какви източници?!


- Един мой приятел работи в Националния институт по метеорология и хидрология и каза, че днес няма да вали.


- Е, значи е сбъркал.


- Да, бе, ти ли ще знаеш повече от него? Той 10 години е изучавал атмосферните явления. Говориш така, защото си Анти-прогнозист.


- Какви ги говориш? Не виждаш ли сивото небе и водата, която се стича от него?


- Ясно, ти си руска подлога! Четирихилядник!
 

Ванката, я виж процентът на нежеланите ефекти, тези хора са си живи, и сравни с процентът на умрелите от Ковид. Ама ти пак няма да се примириш...
 

Ванката, я виж процентът на нежеланите ефекти, тези хора са си живи, и сравни с процентът на умрелите от Ковид. Ама ти пак няма да се примириш...
Против съм да ме задължавате. Тия боклуци си ги ръгайте на 3 месеца. По-добре за нас.
 
Я, аз да се възползвам, че темата е повдигната, да призова @етерИум да се завърне при нас.

Липсата му се усеща болезнено. Нокето/ @contra дори спря да пише изобщо.

Ети, върни се. Ти си нашият дисидент. Ще ни поведеш срещу диктатурата на безхарактерните. На слугинажа, който обслужва едно смърдящо лайно.
 
Петър Георгиев
Днес научих случка,колежка на жена ми .Преди седмица свекърът и паднал на улицата,78 г.Граждани се обадили на 112,пристигнала линейка и го закарала до болницата да го прегледат.Там освен другото му направили тест и го изкарали положителен.Вкарали го го в инфекциозно да го лекуват.Сложили го на кислород,и днес им се обадили,че е починал.А човекът просто се спънал и паднал на улицата.
Теменужка Карафизиева
Петър Георгиев в момента мой чичо(75год.) по подобен начин е вкаран в инфекциозно. На базата на шибания тест. Иначе доктора каза "борим се"! С какво се бориш, като снимка чиста, изследвания ок, няма нищо освен един кромид тест, а втори тест не правиш?!? И гледам само възрастни хора в инфекциозно....

...
Plamen Kolev
Петър Георгиев а влезли за друго с отрицателен тест ги прекарват през няколко пътеки и след 2-3 седмична одисея им правят пак тест и оп - положителен. Айде тръбата и след 5 дена поредната бройка в статистиката за напусналите този свят.

...
Петър Георгиев
Теменужка Карафизиева Самия ПСР тест си е жива измама.Самият откривател на теста заявява,че той не може да се използва за откриване на вируси.При него се взема днк материал и понеже е недостатъчен,се увеличава многократно с цикли,наречени (амплификация).Др.Тодорив би могъл по добре да го обясни.Основното е,че в зависимост от броя на циклите се получава различен резултат.при 28 пъти увеличение може да е отрицателен,но ако циклите се направят 40 пъти,резултатът задължително е положителен.По този начин могат да докарат какъвто си искат резултат.Още по абсурден е бързия тест.Предтавлява лентичка лакмус,с която мерят РХ.Изхожда се от презумпция,че вирусите се размножават по добре в кисела среда.И щом средата е кисела,значи имате вирус,а вече грип,хрема,и каквото ви дойде наум,минава в графа ковид.

...
Elena Bogoeva
Петър Георгиев при нас се случи същото. Детето ми на 3 години имаше запек и 5 дена не беше ходило по голяма нужда, започна да вдига и много лека температура. Закарах го на преглед в болницата в Казанлък и лекарите започнаха увъртяния как дъщеричката ми била болна от Ковид. Искаха да я вкарат в отделението. Директно станах и си тръгнах с детето. Отидох при друг лекар, който ми изписа леки хлабителни и още на същия ден детето се оправи.

...

Георги Тодоров​

30 юли ·

Шведите продължават да са на страната на истината и показват и доказват, че т.нар. ваксинирани се разболяват от коронавирусни инфекции повече и умират по-често отколкото онези които повярваха на здравия разум и имунната си ситема.

Георги Тодоров​

30 юли ·

Както обещах вчера, продължаваме изобличаването на онези дето се правят на власти, при това здравни. В тях няма нищо здравно освен, че преобладават здравите сили и са лишени от здрав разум, но за сметка на това са маша в ръцете на група психопати повярвали си, че могат да владеят света. измислили Зелената сделка, Пландемията и мита за Въглеродния диоксид. Вижте тази статия, и внимателно изгледайте видето, на един насила лишен от права лекар, отказал да се ваксинира в Италия. презентацията му е е Сената!
 
Последно редактирано:

Горе