Украйна - Русия какво ви е мнението

23267ef99ce28474211a08b0f0c6da01.png
- подчовек




https://www.predpriemach.com/threads/Украйна-Русия-какво-ви-е-мнението.88802/page-3#post-1016444 На трета страница бая неща изписах като първо мнение - подигравки братче, от тея нещастници, чакайте да видим меметата и глупостите дето са плювали.

5cab610190f2c760179f1c1e7c85ff13.png



Щото сега тея го играят "ама ние сме притеснени" - притеснени сте - ама тогава не бяхте притеснени - що така? Като трепете и мислите, че ще трепете без проблеми - няма ядове май?

b84f9c6cb1e8f2d5445ef058bc7f923f.png



Сега ще видите колко е притеснено това същество дето обяснява ако не били другите да провокират. Четете!

7f050eee799098b57ce7a4662b9f41be.png



Ей го от 10-та страница си пуснете и разгледайте 5-6 странички.

Единствените притеснени и видимо разтревожени ПРЕДИ ВОЙНАТА - сме аз, chill, EGGRAPHICS, Leverage , Sky - всичката друга свлоч го раздава на мемета, САЩ , шотландия да се освобождавала, и разни подобни алабализми - ама сега като и напече на дупарата- притеснени бяхте -притеснена ли си "УДРИ ВОВА УДРИ!"



4d974e3d57a69d1fcb6731e5f5abd4fe.png


- ВЕРНО Е ЗАБАВНО ЧЕТИВО - ОСОБЕНО АКО ГО ЧЕТА 8 МЕСЕЦА - НА ТЕБЕ ЗАБАВНО ЛИ ТИ Е - ИМАЛ И УДРИ БАТЕ ВОВА! 2 месеца ме нямаше , връщах назад да чета - че ти всички тук ги наричаш лицемери - само че ние преди войната и след това, си имаме същите позиции и си защитаваме тезите - лицемерието е ей това - на слабака, като си от губещата страна - почват едни мисли да те свъртат - ама то май не сме ние виновни, ама другите ни го направиха, ама то такова, ама не е хубаво войната, ама що се трепят - САЩ са виновни.


САЩ ли ти писаха коментара УДРИ ВОВА, и следващите писаници, че УКРИТЕ трябва да бъдат избити заедно с жените и децата им, защото са една 'сган'? САЩ ли ти писаха тоя пост?

Още една порция - 'недвуличие' и загриженост да няма война.

4f6209b695fc4573db4be44d544a919b.png




Това трябва да бъде смачкано психически както германия е била смачкана, след като се вземат много насериозно от пропагандната им машина колко са велики. И в края на войната осъзнават грешка и вина. Руснаците са същите вмомента, само че като германия след първа световна - мисли си, че някой им е виновен да са велики и са супериор пред нациите. Не им ли се набие канчето на тая сган и свлоч - диктаторчетата се вземат насериозно и почват да си мислят, че са много велики.

Та изобщо тея тука не са били притеснени тея колхозници преди войната. Тая пък преди 2 месеца нещо си беше повярвала на пропагандата, беше казала, че не е "война да! специална операция и ще продължи докрая!" помня щото беше към ЕГрапхикса, и беше набутала емоджита със слънчеви очила - колко сме години. Ама сте мишки - като ви набият канчетата и притеснени били - и още по-притеснено ще ви става да знаете.
 
Последно редактирано:
Стига и ти пич неподготвен. И аз смятах като теб, щото кой да ни обяснява как стоят нещата, ако не търсим.
Хубаво е да се информира човек, това което пускаш е някаква базова информация, ок. Само че да си градиш мнение за ядрения потенциал и възможности от Ютуб и Гугъл е меко казано смешно. Има хиляди секретни неща за които не се знае, и които са ясни на много малък кръг от хора. Не може да казваш какво ще стане, като последна инстанция от 2 клипа в Ютуб и 4 статии. Аз предпочитам да не разбирам какво ще стане при ядрен конфликт. За това че са зле е ясно, но да бъдат подценявани е груба грешка.
 
Хубаво е да се информира човек, това което пускаш е някаква базова информация, ок. Само че да си градиш мнение за ядрения потенциал и възможности от Ютуб и Гугъл е меко казано смешно. Има хиляди секретни неща за които не се знае, и които са ясни на много малък кръг от хора. Не може да казваш какво ще стане, като последна инстанция от 2 клипа в Ютуб и 4 статии. Аз предпочитам да не разбирам какво ще стане при ядрен конфликт. За това че са зле е ясно, не да бъдат подценявани е груба грешка.

Точно пък при ЯА няма нищо секретно. Това свети за страх и на доплеров радар. И Русия и САЩ имат 24/7 сателити над ядрените и установки. Не е меко казано смешно, защото скрити работи при тези неща няма. А и не е като да изстреляш ракета и държавата да я няма. Няма ги тея неща с бомбите цар бомба и т.н.., дето не може го пренесеш сега до там, камо ли да започнеш в полет процеса и пренасянето и пускането на тея тулупи. Сега са малки, по 12 или 16 бойни глави малки ( Путин все се хвали с броя глави ядрени - ама то това е по закона - и САЩ имат по толкова minute man - не че голямо постижение! ) - няма такава концентрация като ВСВ бомбите в япония,.. Та и да има поразяване - за САЩ няма да ги отпише от играта, но Русия - ще ги думнат точно в режимчето, а знаем САЩ колко са точни - няма да се се скрие. Та падне ли режима на Путлер и свлоча му - войната ще свърши - никой руснак не иска да се бие с не само повече от всичко армия, ами 3 поколения нагоре техника.



Като гледам колко държави се уплашиха и насраха от "страшните последници" още на първия ден от нахлуването на Путин когато заплаши всички, че всяка държава ОПИТАЛА се да помогне на Украйна, я чакат такива последствия, които света не е виждал досега!!!!" - ядрена риторика ли е това, или хленчене на един луд - не знам - но е факт, че нито една държава не клекна на Капутин и ядрения шантаж е само мираж вече, защото е предупреден какво ще стане само да опита.


- Байдънчо по-ясно не може да го каже и да повтори повече, ама не вдяват нашите русороби. " DONT , JUST DONT DO IT, DONT" - сега се сетих, че точно така му казваха и за украйна, ония се подиграваше, че нямало такова нещо...

В това видео може да видиш от Северна Корея ICBM какви 'страшни' последици направи на САЩ , и какво се случва в първите минути на едно изстрелване на такава ракета.

Та никой не клекна от свободните държави пред шантажа. Преди дни и пентагона казаха, че имат ИЗРЯДЕН план точно какво и как ще се развият действията при удар с ЯО на Русия в Украйна, било то и с тактическо - щом го казват - това не са голи думи като на Капутчо - те и САЩ има от какво да ги е страх от луди като Путин - склонен съм на тях да вярвам, отколкото на мозъчните напъни на кремълската пропаганда.



Много малко хора например знаят, че имаш право да удариш ICBM с ядрено оръжие ( по някой от договорите за ЯО - всяка страна има право на ПВО система с ядрено оръжие , но 1 ) , но само една такава инсталация. Русия пази Москва - диктаторчетата са страхливи - според техния ум, - ако ги няма тях - няма и русия - диктаторско мислене + страх от всичко и всички.
. Ама много малко хора знаят кое пази САЩ :) - Миуохи , а не Вашингтон.

Цялата доктрина и военна теория и студената война - Русия напада първа, САЩ се защитава, не веднъж е казвано, че СССР ако са могли да ги унищожат, да са го направили.

Рейгън 92-ра му беше много странно в Русия как някой му казал, че САЩ щели да нападнат СССР-то - така ги учили колхозите... Та така за тея неща - гледал съм бая документалки и съм чел - пунта мара е всичко. Да кълват такива като тея от темата - дето сега били притеснени.

Та последно @EGraphix НАТО и САЩ не от 20 години тренират как да реагират точно от там на ядрена заплаха. Знаеш, че САЩ рядко се хвалят и говорят с какво разполагат, даже обичат да си трайкат за машинарийки и самолети - Б-117 9 години и 650 часа бойни - никой не знаеше, че го има. Щом казват, че плана е ясен и категоричен - подготвени са.


днес трябваше да кодя цял слетобед, уж... Ей бая изписах, на който му е интересно да чете, да гледа нещо в тубата - има достатъчно материали.
 
Последно редактирано:
Понеже се виждат противоречията само на едната страна.
За кой ли път ЦРУ и Пентагона дебънкват западната пропаганда. Аз нямам времето на Ремайнд, за да ровя назад из темата, но си спомням как ни пускаше тук колажите на Путин с одеялцето и потриваше ръчички, понеже МИ6 му вещаеха скорошна смърт.

Та на фона на цялата медийна истерия как Путин заплашвал с ядрено оръжие (не е!), ЦРУ отново опровергава пропагандния наратив.

 
Директорът на ЦРУ е също толкова достоверен, колкото и подставеното им лице - Зеля

 
Пак почва да ни пропагандира, ужас...

То май новите окупирани руски територии си го избраха - докато ги трепе 8 години а.

Ukraine_presidential_elections_1991.png


Я да видим пък след няколко години геноцид и убиване на 'жени' и 'деца' кво избират хората:

Fig%203%20Kud.jpg
 
Последно редактирано:
Пак почва да ни пропагандира, ужас...

То май новите окупирани руски територии си го избраха - докато ги трепе 8 години а.

Ukraine_presidential_elections_1991.png


Я да видим пък след няколко години геноцид и убиване на 'жени' и 'деца' кво избират хората:

Fig%203%20Kud.jpg
Избират го, защото обещава да спазва миските споразумения. Реално проучване ще покаже колко му е рейтига в момента и в западната част.
 
Избират го, защото обещава да спазва миските споразумения. Реално проучване ще покаже колко му е рейтига в момента и в западната част.

Викаш 4 години ги трепят - обещава да ги спазва - и гласуват за него и го избират. Почвам да се чудя средно образование дали имаш.
Първо такива споразумения бяха бутафория - МИНСК... БЕЛАРУС... Страхотно място за споразумения.

И аз съм ти ги давал няма да се повтарям, и @fast_and_the_curious го е правил поне веднъж по спомен.
Ми те са го избрали сега, какво ме интересува после какво ще се види - какви САЩ са го назначили. Колкото и Киро, дето ходи да гласуваш за него, после САЩ ти срали в гащите.


В началото на 2022 г. Русия официално признава Луганската и Донецката народна република на 21 февруари 2022 г.[6] След това решение на 22 февруари 2022 г. руският президент Владимир Путин обявява, че Минските споразумения „вече не съществуват“.


Тея споразумения трябваше още тогава да си ги завре в гъза и да не вкарва терористи и тежка техника за да трепят хора. САЩ и беше грешка, че санкциите бяха малко, Европа пък изобщо не и пукаше.


 
Последно редактирано:
@nandibandi , кога ще е това "утре" ? Руснаците успешно напредват... на обратно в Херсонска област.

President Zelensky confirmed liberation of Lyubymivka, Khreschenivka, Zolota Balka, Bilyaivka, Ukrainka, Velyka Oleksandrivka, Mala Oleksandrivka and Davydiv Brid in Kherson region

1664946551917.png

Forbes Russia is reporting that around 700,000 Russians have left the country since mobilization was announced.


Отиват към милион ама това е по-план, нема се плашите.
 
Първо такива споразумения бяха бутафория - МИНСК... БЕЛАРУС... Страхотно място за споразумения.
Друго си е в Ялта, нали?
 
Викаш 4 години ги трепят - обещава да ги спазва - и гласуват за него и го избират.
Неземна тъпота. Почвам да се чудя дали не си в будна кома.

Трепе ги Порошенко, затова хората гласуват за зелето, защото обещава да спре гражданската война. Много ли ти е трудно да разбереш нещо толкова елементарно? Явно да.

И аз съм ти ги давал няма да се повтарям, и @fast_and_the_curious го е правил поне веднъж по спомен.
Точно ти и фастито сте ми основен източник на достоверна информация - виж ми окото ;)

Вие и ''добър ден да ми кажете'', няма да го приема насериозно. Като цяло дори не ви чета. А и фастито няма никаква идея какви условия са залегнали в минските споразумения, така че хич не ми го тагвай. Стига сте се привиквали като кокошки. Или си излагай безумните тези, или си говорете двамата. Не ме занимавайте.

@nandibandi , кога ще е това "утре" ? Руснаците успешно напредват... на обратно в Херсонска област.
Не виждаш нищо притеснително в това странно бездействие на фронта и придвижването на ядрено оръжие? Що ли не се учудвам... Я дай ''на час по лъжичка'' пак оня руския готвач, дето признава за точка У и всички про-западни инсценировки срещу Русия. :)

Напрежението драстично ескалира, а вие си се фокусирате върху завземането на плевня, от която руснаците са се изтеглили преди това. Няма как да сте чули термина тактическо изтегляне. Не като да сте ходили в казарма. Войната е филм, в който наш'те винаги побеждават. Бла, бла, бла..

Само да ви кажа, че колкото и да се мислите за съюзници на сащ, на тях не им пука, че първи ще поемем ядрения взрив. Ние сме средство за постигане на техните цели да сринат Русия, а не някакъв фактор.

Пожелавам ви хубав ден. Може да ни е последен.
 
Та на фона на цялата медийна истерия как Путин заплашвал с ядрено оръжие (не е!), ЦРУ отново опровергава пропагандния наратив.
Не виждаш нищо притеснително в това странно бездействие на фронта и придвижването на ядрено оръжие? Що ли не се учудвам...
10/10
 
Тоест, не трябва да реагираме по никакъв начин на променящата се ситуация?

И за ЦРУ 10/10 тогава. ;)
 
Тоест, не трябва да реагираме по никакъв начин на променящата се ситуация?
Те новините са от един и същи ден.

До колкото разбрах настъпващата украинска армия в Херсонска област я чака погром, влезнали са баш в капана от който измъкване няма.
Утре ли ще хлопне капана ?
 
Те новините са от един и същи ден.
Тоест, денят е статичен. На една и съща дата може да се случи само едно нещо и то не се променя през деня??

Виж, егото ми е доста под стандартните нива, така че можеш да се бъзикаш с мен колкото искаш, без да ме засегнеш по никакъв начин. Въпросът е как изглеждаш ти, когато ми се подиграваш? :)
 
Тоест, денят е статичен. На една и съща дата може да се случи само едно нещо и то не се променя през деня??
Когато човек се овъртоли сам в глупостите си накрая се оправдава с подобни тъпизми.
 
Когато човек се овъртоли сам в глупостите си накрая се оправдава с подобни тъпизми.
За кои глупости се оправдаваш? За твърдението, че в един и същи ден не могат да се случат повече от едно неща? Да, глупост е... И шефа на ЦРУ не е подозирал, че след изказването му едни специални влакове ще започнат да се движат из Русия, ама на... ;)
 
Набивали са канчето на едно друго проблемно диктаторче https://www.reuters.com/world/asia-pacific/skorea-us-military-launch-4-surface-to-surface-missiles-response-nkorea-missile-2022-10-04

RG6WLEMUX5OCPDQDPOXCGNHV5Y.jpg




 
Последно редактирано:
Илончо е попрочел малко и е разбрал как реално стоят нещата в конфликта Русия-украйна. Сега се налага да се среща с платените тролове на нео-кон

310823112_460583566041051_6126066467797976699_n.jpg
 

Горе