AdSense - проблем

NikolaAd

New Member
Здравейте.

Темата е говорена и съжалявам, че пак я започвам, но в крайна сметка не става ясно какво се случва при проблема с писмата за потвъждение на адреса от Гугъл, които понякога не пристигат.

Моят е точно такъв. Направихме сайт, натрупа се аудитория, с малко драма АдСенс ни одобри и започнахме да чакаме писмо за потвърждение на адрес. Месец след месец, вече 4 месеца, скоро ще поискаме пето писмо, а малко по-късно ще ни спрат рекламите и не е ясно после как се процедира.

Връзките със съпорта са малко, дори като варианти, и никакви като отговор. Има ли някой съвет как да се процедира?

Не малка сума се събра от рекламите и искаме да я пръснем също за реклама.

Тук сте ми последната надежда.
 
Преди имаше опция за лична карта, сега не знам. Щом не идва писмото проблема е в пощата. Пробвайте друг район/квартал/адрес.
 
Пробвах първо Стара Загора, после София. Нито от пощата са чували, нито писмо идва. Уж и изписването гледах да е точно.

Доста отчайващо е, да си призная.

В нета има подобни случаи, но са от държави като Суринам, Того и Судан, с цялото ми уважение към тях, но не съм предполагал, че и с нас ще има проблем.

Това с личната карта беше първа стъпка и тя си мина без проблем.

Не знам, хора...
 
От индийци и пакистанци това може да се очаква:)
Абе и БГ пощи са за таковане, ако ме питаш. Около мен все загубени писма, липсващи Револют карти, ужас. Но това е положението.

И аз бих пробвал с друг клон, както спомена Славчев.
 
Освен сега да пробвам с адрес директно до друг пощенски клон, така или иначе 3 писма не дойдоха на този, и ще ходя да питам дали е пристигнало.
То няма и номер за проследяване на писмото, въобще много несериозно ми изглежда всичко.
 
Здравейте, от близо година се боря със същия проблем. 5 картички пратени и нито една не пристига. Продължавам да тормозя съпорта, но засега са безполезни :) Ако някой има идея за алтернативно решение, нека сподели.
 

Горе