Украйна - Русия какво ви е мнението

Петър едно от АлиЕкспрес успешно възстановява славата на СССР :D

Къде е онзи пич, където в началото на темата беше обменил рубли и ни обясняваше колко сме зле и как ще направи много пари? Нека да позная? Всичко върви по план и курса е такъв, защото така го искат?
 
Петър едно от АлиЕкспрес успешно възстановява славата на СССР :D

Къде е онзи пич, където в началото на темата беше обменил рубли и ни обясняваше колко сме зле и как ще направи много пари? Нека да позная? Всичко върви по план и курса е такъв, защото така го искат?
когато не разбораш от икономика и обменен курс по добре си трай , че всички те мислят за олигофрен
 
Казах ти да прочетеш в EU за ESG и после ще говорим. Иска да посочиш закон или някакъв нормативен документ, които засяга Social частта и на практика. Не говоря да ми дадеш "ESG е насърчаване на отговорни политики и подсилване на здравната система". Искам закон който казва, този които не спазва "нещо си" ще има глоба, висок данък и т.н. Не общи приказки и не защита на джендърски права
-
Не съм социален работник. Не се занимавам и с ESG. Чета от интерес.
И точно това ще бъде както каза по-горе с въглеродните отпечатъци. Аз не виждам никъде Social частта, а за government да не говорим.
Къде е тва "в EU за ESG", дай адреса да го видим дали има или няма задължаваща Сошъл част.
Не съм го гледал, не знам кво има.

Ма как да няма, Димитър7, то за кво изобщо става дума и за кво е тва ЕСГ, ако няма? Препоръчително, и който иска - да спазва? Ич не ми се вярва тая, да не кажа - изобщо.:)

Тва нали е (официално, на "експертно ниво") с цел да се спре/намали/сведе до минимум "изменението на климата", предизвикано от антропогенното... и дрън-дрън. "Да се спре вредното и разрушително въздействие върху природата..." и алабала.

->За да се спре "изменението..." трябва да се намали/сведе до минимум "човешкият въглероден отпечатък" като цяло - на индустриите и хората.

->За да се намалят/сведат до минимум отпечатъците, трябва да се регистрират и регулират "в границите на допустимото" своевременно. (А не примерно Партито да ми потребява и консумира високоотпечатъчни продукти и услуги, а Нандибанди да пуска къбо след кълбо дим в изпосталялата атмосфера, и да щракат с пръсти докато майката Земя загива пред очите на всички ни!!....... :( )

И като няма "закон който казва, този които не спазва "нещо си" ще има глоба, висок данък", за кво изобщо е тва? Как ще работи?
Обаче: закон няма (ако не е писано, както казваш) КЪМ момента, първо, и второ: а не може ли да работи и без закон?
Сигурно не пише и в закон, че "цифровото евро ще бъде използвано като ефективен инструмент за намаляване на въглеродните отпечатъци". Само за "борба с корупцията и дезинформацията", "антитероризъм" и лошо порно.

Тогава всеки ш'си прай квот си иска и тия ЕСГ-та са некви бледи препоръки, дето никой няма да ги спазва.


Амаа... то тва по принцип няма как да проработи, освен в "извънредна ситуация", "климатична". Нали видяхме как работят нещата в извънредна, "високозастрашаваща общественото здраве" и алабала, ситуация? Съвсем бързо и лесно почват да се прилагат извънредни мерки, издават се извънредни наредби, подописват се закончета така, и за голяма част от населенията "проработиха". Солидна част даже сами, "проявявайки гражданско самосъзнание и чувство за дълг" и алабала, не само се подчиняваха, но и самоинициативно спазваха (че даже се понабоцнаха).

А като се има предвид, че, който и "експерт" или "експертен/мозъчен тръст" да отвориш, там "климатичната криза" е предпоставка за "извънредна ситуация" от по-високо ниво, отколкото "пандемичната"..

И всяка година "е най-лошата за изменението на климата". Миналата беше най-лошата, а тази, чета, че е още по-най-лоша. Другата още (тя тая не е преполовена още де, чекай да видим..).
_____

Така че тука въпросът е: искат ли да постигнат "наляване на отпечатъците", и другото е вече как да го направят.
Може би са само некви бледи опити на "климатични активистки центрове", без чак толкоз голямо и решително влияние върху властимащите фактори, че да се стигне чак до тия работи от климатичните "конспираторски предсказания"? (ЦУР на ООН, примерно, който цур - официално - е пряко производно от "Границите на растежа" на Римскиьот клубь.) Дали са бледи?

Ето, ЗАКЛЕТАТА ПУТИНИСТКА, ФЕНКА НОМЕР ЕДНО НА ЗАХАРОВА, постнала гледам Мишо Ковалчук (шефа на Курчатовски институт - топа на Русия). За тенджерата постнала. (Той Олег Сафари друго няма да ни обади от Мишо, ма естествено.)
Не, че Мишо не бара яко тенджерите и половината ми тенджери не са от негово производство, даже всички са ми от него (а пристройката за лятната кухня ми я правИ Шойгу, той нали първата му професия била строител. Та си готвя там летни манджички в на Мишо тенджерите.)

И ето извадки от две от последните му интервюта (говори неща, които постоянно говори, но има и градация - в синхрон с бълнуванията на "световната научна общност").

държавите са в енергийна криза, тъй като потреблението на енергия расте по-бързо от нейното производство
-
Дигитализацията е рязко увеличение на разходите за енергия
-
Днес сме изградили машини, които унищожават огромен брой ресурси, замърсяват околната среда
-
през последните 80 години обемът на производството на електроенергия в света се е увеличил с три милиона пъти, но страните все още са в енергийна криза, тъй като потреблението на енергия расте по-бързо от производството
--

Днес можем да преминем към производството на устройства възпроизвеждащи начините на функциониране на дивата природа и по този начин да създадем системи, машини, устройства, които ще бъдат интегрирани в природния ресурсооборот
-
човешкият мозък консумира само 30 вата по време на пикови натоварвания, докато суперкомпютрите използват десетки мегавати
-
трансформация на икономиката към нов технологичен ред
-
последната фаза на Кибернетичната революция (която наричаме фаза на саморегулиращи се системи)

Виж как като на филм съм ги избарал. А? Яката:)
Проблемът и кризата какви са? Има такива. Обаче не тия, дето ги раздуват.
- Няма да има достатъчно енергия, но не щото се изчерпва и ше свърши, а няма да има достатъчно енергия за поддръжката на функционирането на тоя свят, който искат да направят. Да кажем до 2030 (може и по-натам, но там са вече усъвършенстваните модели - 2045, ...

Тва е проблема и тва е "енергийната криза" - енергията, колкото може повече от нея, трябва да се пренасочи. Демек първо да се намали колкото може използването на енергия. За тва трябва да се трансформират обществото и системите (и за тва е Четвъртата индустриална революция).
Отваряш който искаш важен, официален, значителен, сериозен играч - авторитет, властимащ - и четеш ква му/кви са им е прогнозата/прогнозите за бъдещето поне към 2030. Няма големи разлики и никакви съществени.

(Между другото Били Бой като излезе с лудия план за намаляване на градусите чрез "закриване на Слънцето" тъй да са каже, а той не е само той, а има и други големи организации с такива, ич не е да не му се верва. Като прочетох малко за проблемите с охлаждането на суперкомпютрите, и кат прочетох - все от най-реномирани експертни авторитети - за "проблема", че в бъдещето щели да бъдат много повече, а и като сложиш всички джаджи от умния свят на Интернет на Всичко-то... има некъв смисъл.)

_______
Аз съм го разбил шифъра, Мите!

Баси, имам чувството, че съм единствения, дето е разбил целия шифър.. :(

1115_728.jpg
 
Ето, ЗАКЛЕТАТА ПУТИНИСТКА, ФЕНКА НОМЕР ЕДНО НА ЗАХАРОВА, постнала гледам ...

Моля да си имаме уважението - по-голям фен на Марчето Захарова от мене няма!

 
А не примерно Партито да ми потребява и консумира високоотпечатъчни продукти и услуги
Ама не може така да се изказвате бе господине, аз мисля за природата и климата ! Ще ти кажа нещо, само да не чуе Наня.
Ето неделя е, печем и унищожаваме, високоотпечатъчни местни продукти на жарава от изгорял дървен материал, консумирайки напитки от ферментирали- преварени продукти.

Даже да пестя енергия за да има повече за вас, си зареждам телефона от соларна "power bank". И не харча ток от гадните, замърсяващи въздуха електроцентрали!

Всички тези жертви заради вас ги правя !
 
Слухове за замразяване и принудително преобразуване. Защо руснаците бягат от дългосрочните депозити
03.04.2023 г.

"Червена линия". Анализаторът обясни какъв курс ще накара властите да реагират
05.04.2023 г.

Рублата поставя антирекорди, руснаците отиват в далечни страни.
06.04.2023

Русия е в списъка. Посочена е страната с най-висока инфлация през февруари
09.04.2023 г.
В резултат на февруари Ливан е лидер в антирейтинга на най-високата инфлация в света, където тя възлиза на 190%. Русия също се появи в списъка и зае 50-то място с показател от 10,99%, пише РИА Новости.

Дали да изчакаме девалвацията на рублата и срива на пазара на недвижими имоти. Акценти от седмицата
Най-четените новини за седмицата от Banki.ru.
НОВИНАРСКА ЛИНИЯ
09.04.2023 г

_____________
Мойто предположение за "справяне със ситуацията" - без никви аргументи - е:
- преминаване изцяло към цифровата рубла.
- Също: преминаване изцяло към цифровите паспорти, които В.В. ония ден подписа да се въведат.
- Също въвеждане на лични въглеродни рейтинги, които експерта на Сбер вече обяви, че имат за корпоративни клиенти и за в бъдеще "можело" да се "използват много по-масово за по-ефективно решаване на енергийни въпроси, за справяне с изменението на климата..."
- ДНК паспортизация (законово нещата са готови).
И - право в умните, 15-минутни градове, които вече се изграждат активно в Русия (и се наричат точно по същият начин), където масово да се въведе (още повече отсега) ИИ "във всяка сфера на обществото" (както нареди - и нарежданията са на кремлин.ру - В.В.)
(И малко по-напред: преминаване към ниско въглеводородна зелена икономика, което е в топ 3 на руските национални цели за бъдещето (близко-далечно), толкова закончета се подписаха, па се разработват, па експертите се насраха, не млъкват..)

Така ще спасят държавата от кризата (за населението вече не знам, ама ени 145 млн. души - тва са вече подробности...)

Не знам що така предполагам, но тва ми е прогнозата.:)
 
Що така нареди Митко, Парти.. Много неприятно ми стана (а виж, аз като нареждам някой, ми си е много хубаво).
Аз видях дето се карахте в няква друга тема... И той ли те беше наредил нещо? Забравих.
Ми хубаво де, нареждайте се, то е за здраве.:)

Ма ако инвалидите останат на милостта на бизнеса - ше ги фърлят на кучетата директно (освен ако не могат да ги продадат).
Ма тои не че ся реално нещо се прави и пак не са на кучетата..
То ква държава, кво и туй, па камоли отделно от бизнеса. Сички са партии-бизнес(сериозен) ръка за ръка и си провеждат изгодните политики, като за по-големите неща, нали, се козирува навън.
Па другото - как трябвало да бъдело най-добре - ше го четем по форумите. Реално е и нема изгледи да не бъде жив ташак.

Ма не знам де, вий сте по-така наясно - закони, наредби, стратегии. Може да са бъркам:)
Лаф-моабед да става.

--
Кажете за войната, кво става?:)
 
Моля да си имаме уважението - по-голям фен на Марчето Захарова от мене няма!

Гледал съм го тва, даже на едни западняци им го пусках като част от руски муз. клипчета, ама.. беше в един по-особен форум и нещо не го оцениха.

Онова с черешките нещо го няма, "клипът вече е недостъпен във вашата държава", алабала. Санкциите удариха.


Абе, Владо дали я е ебнал Марчето, а? На онва хубавото бюро в Кремъл.. С едната ръка избутва всички графици за срещи и стратегии за енергоразвитие, с другата я фърля отгоре и къса дрешките.
В тоя момент влиза Лавров. Става страшно....
 
Нандибанди, кажи си еротични блянове с ВВ. (Ама с повечко подробности така.)
 
Гледал съм го тва, даже на едни западняци им го пусках като част от руски муз. клипчета, ама.. беше в един по-особен форум и нещо не го оцениха.

Онова с черешките нещо го няма, "клипът вече е недостъпен във вашата държава", алабала. Санкциите удариха.


Абе, Владо дали я е ебнал Марчето, а? На онва хубавото бюро в Кремъл.. С едната ръка избутва всички графици за срещи и стратегии за енергоразвитие, с другата я фърля отгоре и къса дрешките.
В тоя момент влиза Лавров. Става страшно....

Изтръпнах като видех че си ме куотнал... викам леле тоя пак нещо нЕхубаво ми е написал!

Какви са тия черешки - някаква по-твърда еротика с Марчето ли?

Ами не знам - тя си е нелошо вдъхновение за всички любители на жените тип "строга учителка" и не можеш ги вини всичките там в Кремъл дето евентуално са й посегнали.
 
Абе, Владо дали я е ебнал Марчето, а?

Според мен е Сергей Викторович. Дядя Вова няма да позволи негова жена да си вее байрака в политиката. Според мен е див пакистанец в интимния си живот.

Нандибанди, кажи си еротични блянове с ВВ. (Ама с повечко подробности така.)
Най-хард фантазията ми е как побеждава злите сили и им прецаква всички планове за грейт ресет, трансуманизъм, депопулация и т.н. Даже може да каже и на другаря Си да стъпи на спирачката и да остави китайчетата на мира. Фантазии... :rolleyes:
 
Ма ако инвалидите останат на милостта на бизнеса - ше ги фърлят на кучетата директно (освен ако не могат да ги продадат).
Ма тои не че ся реално нещо се прави и пак не са на кучетата..
То ква държава, кво и туй, па камоли отделно от бизнеса. Сички са партии-бизнес(сериозен) ръка за ръка и си провеждат изгодните политики, като за по-големите неща, нали, се козирува навън.
Само дето според Партито държавата трябва да я няма, защото не си върши работата.
Според мен пък трябва просто да си върши работата.
Така и не разбрахме, ако я няма държавата и е само бизнеса как ще станат нещата от пазарна саморегулация, ама той човека не разбира от икономика.
 
Къде е тва "в EU за ESG", дай адреса да го видим дали има или няма задължаваща Сошъл част.
Не съм го гледал, не знам кво има.

Ма как да няма, Димитър7, то за кво изобщо става дума и за кво е тва ЕСГ, ако няма? Препоръчително, и който иска - да спазва? Ич не ми се вярва тая, да не кажа - изобщо.:)

Тва нали е (официално, на "експертно ниво") с цел да се спре/намали/сведе до минимум "изменението на климата", предизвикано от антропогенното... и дрън-дрън. "Да се спре вредното и разрушително въздействие върху природата..." и алабала.

->За да се спре "изменението..." трябва да се намали/сведе до минимум "човешкият въглероден отпечатък" като цяло - на индустриите и хората.

->За да се намалят/сведат до минимум отпечатъците, трябва да се регистрират и регулират "в границите на допустимото" своевременно. (А не примерно Партито да ми потребява и консумира високоотпечатъчни продукти и услуги, а Нандибанди да пуска къбо след кълбо дим в изпосталялата атмосфера, и да щракат с пръсти докато майката Земя загива пред очите на всички ни!!....... :( )

И като няма "закон който казва, този които не спазва "нещо си" ще има глоба, висок данък", за кво изобщо е тва? Как ще работи?
Обаче: закон няма (ако не е писано, както казваш) КЪМ момента, първо, и второ: а не може ли да работи и без закон?
Сигурно не пише и в закон, че "цифровото евро ще бъде използвано като ефективен инструмент за намаляване на въглеродните отпечатъци". Само за "борба с корупцията и дезинформацията", "антитероризъм" и лошо порно.

Тогава всеки ш'си прай квот си иска и тия ЕСГ-та са некви бледи препоръки, дето никой няма да ги спазва.


Амаа... то тва по принцип няма как да проработи, освен в "извънредна ситуация", "климатична". Нали видяхме как работят нещата в извънредна, "високозастрашаваща общественото здраве" и алабала, ситуация? Съвсем бързо и лесно почват да се прилагат извънредни мерки, издават се извънредни наредби, подописват се закончета така, и за голяма част от населенията "проработиха". Солидна част даже сами, "проявявайки гражданско самосъзнание и чувство за дълг" и алабала, не само се подчиняваха, но и самоинициативно спазваха (че даже се понабоцнаха).

А като се има предвид, че, който и "експерт" или "експертен/мозъчен тръст" да отвориш, там "климатичната криза" е предпоставка за "извънредна ситуация" от по-високо ниво, отколкото "пандемичната"..

И всяка година "е най-лошата за изменението на климата". Миналата беше най-лошата, а тази, чета, че е още по-най-лоша. Другата още (тя тая не е преполовена още де, чекай да видим..).
_____

Така че тука въпросът е: искат ли да постигнат "наляване на отпечатъците", и другото е вече как да го направят.
Може би са само некви бледи опити на "климатични активистки центрове", без чак толкоз голямо и решително влияние върху властимащите фактори, че да се стигне чак до тия работи от климатичните "конспираторски предсказания"? (ЦУР на ООН, примерно, който цур - официално - е пряко производно от "Границите на растежа" на Римскиьот клубь.) Дали са бледи?

Ето, ЗАКЛЕТАТА ПУТИНИСТКА, ФЕНКА НОМЕР ЕДНО НА ЗАХАРОВА, постнала гледам Мишо Ковалчук (шефа на Курчатовски институт - топа на Русия). За тенджерата постнала. (Той Олег Сафари друго няма да ни обади от Мишо, ма естествено.)
Не, че Мишо не бара яко тенджерите и половината ми тенджери не са от негово производство, даже всички са ми от него (а пристройката за лятната кухня ми я правИ Шойгу, той нали първата му професия била строител. Та си готвя там летни манджички в на Мишо тенджерите.)

И ето извадки от две от последните му интервюта (говори неща, които постоянно говори, но има и градация - в синхрон с бълнуванията на "световната научна общност").



Виж как като на филм съм ги избарал. А? Яката:)
Проблемът и кризата какви са? Има такива. Обаче не тия, дето ги раздуват.
- Няма да има достатъчно енергия, но не щото се изчерпва и ше свърши, а няма да има достатъчно енергия за поддръжката на функционирането на тоя свят, който искат да направят. Да кажем до 2030 (може и по-натам, но там са вече усъвършенстваните модели - 2045, ...

Тва е проблема и тва е "енергийната криза" - енергията, колкото може повече от нея, трябва да се пренасочи. Демек първо да се намали колкото може използването на енергия. За тва трябва да се трансформират обществото и системите (и за тва е Четвъртата индустриална революция).
Отваряш който искаш важен, официален, значителен, сериозен играч - авторитет, властимащ - и четеш ква му/кви са им е прогнозата/прогнозите за бъдещето поне към 2030. Няма големи разлики и никакви съществени.

(Между другото Били Бой като излезе с лудия план за намаляване на градусите чрез "закриване на Слънцето" тъй да са каже, а той не е само той, а има и други големи организации с такива, ич не е да не му се верва. Като прочетох малко за проблемите с охлаждането на суперкомпютрите, и кат прочетох - все от най-реномирани експертни авторитети - за "проблема", че в бъдещето щели да бъдат много повече, а и като сложиш всички джаджи от умния свят на Интернет на Всичко-то... има некъв смисъл.)

_______
Аз съм го разбил шифъра, Мите!

Баси, имам чувството, че съм единствения, дето е разбил целия шифър.. :(

1115_728.jpg

Къде е тва "в EU за ESG", дай адреса да го видим дали има или няма задължаваща Сошъл част.
Не съм го гледал, не знам кво има.

Ма как да няма, Димитър7, то за кво изобщо става дума и за кво е тва ЕСГ, ако няма? Препоръчително, и който иска - да спазва? Ич не ми се вярва тая, да не кажа - изобщо.:)

Тва нали е (официално, на "експертно ниво") с цел да се спре/намали/сведе до минимум "изменението на климата", предизвикано от антропогенното... и дрън-дрън. "Да се спре вредното и разрушително въздействие върху природата..." и алабала.

->За да се спре "изменението..." трябва да се намали/сведе до минимум "човешкият въглероден отпечатък" като цяло - на индустриите и хората.

->За да се намалят/сведат до минимум отпечатъците, трябва да се регистрират и регулират "в границите на допустимото" своевременно. (А не примерно Партито да ми потребява и консумира високоотпечатъчни продукти и услуги, а Нандибанди да пуска къбо след кълбо дим в изпосталялата атмосфера, и да щракат с пръсти докато майката Земя загива пред очите на всички ни!!....... :( )

И като няма "закон който казва, този които не спазва "нещо си" ще има глоба, висок данък", за кво изобщо е тва? Как ще работи?
Обаче: закон няма (ако не е писано, както казваш) КЪМ момента, първо, и второ: а не може ли да работи и без закон?
Сигурно не пише и в закон, че "цифровото евро ще бъде използвано като ефективен инструмент за намаляване на въглеродните отпечатъци". Само за "борба с корупцията и дезинформацията", "антитероризъм" и лошо порно.

Тогава всеки ш'си прай квот си иска и тия ЕСГ-та са некви бледи препоръки, дето никой няма да ги спазва.


Амаа... то тва по принцип няма как да проработи, освен в "извънредна ситуация", "климатична". Нали видяхме как работят нещата в извънредна, "високозастрашаваща общественото здраве" и алабала, ситуация? Съвсем бързо и лесно почват да се прилагат извънредни мерки, издават се извънредни наредби, подописват се закончета така, и за голяма част от населенията "проработиха". Солидна част даже сами, "проявявайки гражданско самосъзнание и чувство за дълг" и алабала, не само се подчиняваха, но и самоинициативно спазваха (че даже се понабоцнаха).

А като се има предвид, че, който и "експерт" или "експертен/мозъчен тръст" да отвориш, там "климатичната криза" е предпоставка за "извънредна ситуация" от по-високо ниво, отколкото "пандемичната"..

И всяка година "е най-лошата за изменението на климата". Миналата беше най-лошата, а тази, чета, че е още по-най-лоша. Другата още (тя тая не е преполовена още де, чекай да видим..).
_____

Така че тука въпросът е: искат ли да постигнат "наляване на отпечатъците", и другото е вече как да го направят.
Може би са само некви бледи опити на "климатични активистки центрове", без чак толкоз голямо и решително влияние върху властимащите фактори, че да се стигне чак до тия работи от климатичните "конспираторски предсказания"? (ЦУР на ООН, примерно, който цур - официално - е пряко производно от "Границите на растежа" на Римскиьот клубь.) Дали са бледи?

Ето, ЗАКЛЕТАТА ПУТИНИСТКА, ФЕНКА НОМЕР ЕДНО НА ЗАХАРОВА, постнала гледам Мишо Ковалчук (шефа на Курчатовски институт - топа на Русия). За тенджерата постнала. (Той Олег Сафари друго няма да ни обади от Мишо, ма естествено.)
Не, че Мишо не бара яко тенджерите и половината ми тенджери не са от негово производство, даже всички са ми от него (а пристройката за лятната кухня ми я правИ Шойгу, той нали първата му професия била строител. Та си готвя там летни манджички в на Мишо тенджерите.)

И ето извадки от две от последните му интервюта (говори неща, които постоянно говори, но има и градация - в синхрон с бълнуванията на "световната научна общност").



Виж как като на филм съм ги избарал. А? Яката:)
Проблемът и кризата какви са? Има такива. Обаче не тия, дето ги раздуват.
- Няма да има достатъчно енергия, но не щото се изчерпва и ше свърши, а няма да има достатъчно енергия за поддръжката на функционирането на тоя свят, който искат да направят. Да кажем до 2030 (може и по-натам, но там са вече усъвършенстваните модели - 2045, ...

Тва е проблема и тва е "енергийната криза" - енергията, колкото може повече от нея, трябва да се пренасочи. Демек първо да се намали колкото може използването на енергия. За тва трябва да се трансформират обществото и системите (и за тва е Четвъртата индустриална революция).
Отваряш който искаш важен, официален, значителен, сериозен играч - авторитет, властимащ - и четеш ква му/кви са им е прогнозата/прогнозите за бъдещето поне към 2030. Няма големи разлики и никакви съществени.

(Между другото Били Бой като излезе с лудия план за намаляване на градусите чрез "закриване на Слънцето" тъй да са каже, а той не е само той, а има и други големи организации с такива, ич не е да не му се верва. Като прочетох малко за проблемите с охлаждането на суперкомпютрите, и кат прочетох - все от най-реномирани експертни авторитети - за "проблема", че в бъдещето щели да бъдат много повече, а и като сложиш всички джаджи от умния свят на Интернет на Всичко-то... има некъв смисъл.)

_______
Аз съм го разбил шифъра, Мите!

Баси, имам чувството, че съм единствения, дето е разбил целия шифър.. :(

1115_728.jpg
Ето тук има, но не е само това:
Обръщам вснимание!!!
  • diversity on company boards (in terms of age, gender, educational and professional background)

Дано да греша, понеже законите не са малко. Очаквам партито да намери нещо по въпроса
Тук има част, в която се говори за социалната част, но виждам само за деклариране https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/PDF/?uri=CELEX:32022L2464&from=EN.
Не така стоят/ ще стоят нещата обаче с Environemntal. Аз търся глоби както казах или някаква мярка
 
Още една промивка за/от СЪНчовците

ТОВА е странният момент, в който Владимир Путин говори с посланиците от 60 фута разстояние.
Това идва на фона на твърдения, че параноичният тиранин, на 70 години, се бори с рак и болестта на Паркинсон.
Видео от СЪН, където наблягат на собствените си фантазии, вместо на по-важната част, къде се обърна към посланика на САЩ. То всъщност тази част изцяло липсва в тяхното видео:
Липсващата част:

Ето и видео от по-стар прием (2016), където новите посланици също не са много близко до параночния тиранин, който тогава е бил на ~63 и неем идея с кво се е борил тогава - оставям тва на вашите фантазии, знаем, че тука има гурута по тва направление.
 
Га запада не беа войнолюбци и удължители на войни, га братушките собственоръчно на освободиа от фашизъма и за туй вечно ще сме им благодарни, дрогаре. Га ядоха кифтетата, не реваха.

Можайск, август 1944 г. Около 400 000 камиони, различни видове са доставени на СССР по време на войната по ленд-лиз.

1681103766221.png

Виена, април 1945 г. Dodge WC-51, следван от Studebaker US6x4 U-7, тегли 120-мм минохвъргачки.

1681103832781.png

Катюша BM-13, монтирана на GMC CCKW-352, август 1943 г.

1681103896149.png

Ford G8T

1681103942214.png

Ford GPA се премества през Одер, началото на 1945 г. До 3500 са доставени по договора за наем.

1681104021744.png

Танкове M3A1 Stuart в действие, Донски фронт, ноември 1942 г.

1681104126736.png

Торпедоносец Boston A-20G на съветска служба. По време на войната на СССР са доставени общо 3066 Boston във всички варианти.

1681104213651.png

P-40E Kittyhawk в Арктика, 1942 г. СССР получава 2425 P-40 между 1941 и 1944 г.

1681104293399.png

PBN-1 Catalina в Далечния изток, август 1945 г. 138 такива летящи лодки са доставени на СССР по време на войната заедно с 48 PBY-6A съгласно Закона за ленд-лизинг.

1681104365133.png

В СССР са доставени 1 331 Spitfire. През 1943 г. 143 от тях (Mk.V) участват във въздушните боеве над Украйна и Кубан. 1 186 Mk.IX са били използвани предимно от Балтийския и Черноморския флот.

1681104428315.png

B-25 Mitchell от 13-ти гвардейски бомбардировъчен далекобойен полк, зимата на 1943/44 г. Американците доставят 862 B-25 на Съветския съюз по Lend-Lease по време на война.

106987060_168907828006608_6092816415031969710_n.jpg


Около половината от съветските най-резултатни асове летяха на Airacobras. 4952 Bell P-39 Airacobras (приблизително половината от общото производство) са изпратени в СССР.

106780597_168907864673271_6070697846916981223_n.jpg


M4A2 (75) от 7-ми гвардейски кавалерийски корпус по време на учения, юли-август 1944 г. 2007 такива танка, оборудвани с оригиналното 75 mm основно оръдие, са изпратени в СССР.

106775471_168907944673263_612184254386059110_n.jpg


M3A1 Scout Car във Виена, април 1945 г. 3310 такива коли са доставени на Съветския съюз по ленд-лизинг. Те бързо се превърнаха в ценен актив на всички разузнавателни отряди.

106720107_168908368006554_9089735738601264689_n.jpg


Съветски кораб, оборудван с картечници Vickers AA.

106792006_168908448006546_7750843056156610647_n.jpg


Четири американски разрушителя от клас "Таун" на съветска служба, Мурманск, 9 май 1945 г.

106909681_168908578006533_3930043376425947690_n.jpg



Съветска артилерийска част, оборудвана със Studebaker на кораб Liberty, който също е доставен по ленд-лиз, Владивосток, август 1945 г.

106772966_168908728006518_6423916273910380463_n.jpg
 
не са много близко до параночния тиранин

А, от каква ли параноя страда другарят Си?

13333923500493264786
 
  • Haha
Реакции: Vbb
Другарят Си надскочи Ердоган в унижаването на Урсула Девил.

@етерИум, знам, кучета сме, но понякога е по-приятно да си гледаш в краката, докато вървиш, отколкото да виждаш целта, към която си се отправил. ;)

1681140973015.png

1681141028859.png
 
Ако беше дошла в България сигурно някакъв орден щяха да и дадат или поне една улица на нея да кръстят :p
Тя беше тук миналата година. Облизаха ѝ подметките подобаващо.

 

Горе