Лого Дизайнер !

Tqnata

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте Колеги и всички които четете темата ми,

Името ми е Стоян Класнаков. Работя в областта на реклама и дизайна от повече от 10 години. Учил съм графицен дйзаин и съм се специализирал в направата на лого, тайпо и корпорейт дизайн. Мога да създам цяла корпоративна Тотал дизайн линия за Вас и Вашия бизнес. Имам богато портфолио, но личното ми мнение е, че всичко започва с Логото на дадена фирма. Ето някой от логата който съм реализирал. При желание мога да изпратя и портфолио с печатна, аутдор и интернет реклама. Надяам се работата ми да Ви харесат и да съм Ви полезен за в бъдеще.

Линк към портфолио:
http://tqnata.carbonmade.com/

Контанти:
E-mail: Tqnata@gmail (dot) com
Skype: ekcmpuum

01.jpg 02.jpg 03.jpg 05.jpg 07.jpg

Поздрави!
Стоян Класнаков
 
Последно редактирано:
От: Лого Дизайнер !

Здрасти! Добре дошъл в този форум. Разгледах ти нещата и наистина ми харесват. Личи си, че с това се занимаваш отдавна, а не включваш тепърва Photoshop-a. Другото хубаво нещо при теб е, че се вижда, че имаш ясно изразен стил на работа. Пожелавам ти успех и да намериш клиенти във форумчето ни.

П.С.: Не се впрягай, обикновено друг прави посрещанията в този форум и затова останалите си мълчат. :)
 
От: Лого Дизайнер !

Здрасти,
и на мен ми харесаха творбите ти, не само откъм дизайн, но и откъм идеи.
Можеш ли да сложиш някакви примерни цени за лога, банери, сайт дизайн и т.н.
 
От: Лого Дизайнер !

Здравей и добре дошъл. Успех в професионалното развитие и много нови клиенти :)
 
От: Лого Дизайнер !

Благодаря ви за хубавите думи! Странно беше, че представяне с 160 вюта няма нито 1 отговор и се замислих "Да не съм направил нещо грешно?" :)

@Fozzy - в проектите ми няма и следа от Фотошоп. Всичко е вектор. Старая се нещата които правя да бъдат максимално изчистени, лесни за разпознаване и стилни. Залагам главно на предварителния ресърч, добрата концепция и нейната най-изчистена векторна визуализация.
@ThinkFast - Цени не мога да дам, всичко е строго индивидуално. Мога да изработя почти всичко свързано с рекламата (без медийна, имам няколко опита но не ми допада като занимание). Сигурно е обаче, че не съм от хората които биха правили лога за 10 лева и брошури за 15 лв. Дано не звъчи пресилено, но имам уменията, знанието и опита за да правя качествени и работещи продукти на разумна цена, но не и на никаква! :) Ако някой има въпрос за нещо конкретно, нека да е в личен разговор по скайп, мейл, телефон или каквото и да е друго средство за комуникация. Както се казва "Сега за пари няма да говорим!" :)

Поздрави и още веднъж Благодаря за думите и пожеланията!
 
От: Лого Дизайнер !

Здравей и добре дошъл.
... като видя заглавие "лого дизайнер" си мисля за конкурс или търся такъв и не влизам. Доста станаха такива теми ...
Добре, че наскачаха да пишат в темата ти, че да не изтърва и аз да видя колко про неща си показал. Наистина са добри и те поздравявам!

Все така!
 
От: Лого Дизайнер !

Здрасти,

Много качествена работа.
Погледнете и портфолиото, ако не сте - там има още по-интересни работи.

Само една дреболия не ми харесва - фонът на логата :(
Формата и цветовете (особено някои) не могат се откроят добре на него и като цяло изкуствено поевтинява иначе брилянтната работа.
 
От: Лого Дизайнер !

@Varlov - Благодаря! Признанието на колегите (естествено и на клиентите) е истинско удоволствие за всеки творец и аз се радвам, че нещата ми ви харесват от погледа на професионалисти, а не на потребители
@Noke - Изкючително уместна забележка! Във всяко едно от нещата си съм вложил много с разлика на 1 - портфолиото ми! Скалъпено за 15 минути с рандом подбор на някой от нещата които съм правил, универсален сив бекграунд и общо взето си личи от кимотери, че е направено "ей така". Причината е, че нямам намерение да остана с това фрий темплейт портфолио и за истинското представяне определено ще се постарая в пъти повече. Иначе обичам да правя нещата BW за да изчистя баланса и работите ми да изглеждат както се казва "на място". Критиката е нещо което ценя повече от хвалбата, а и всеки творец стремящ се към развитие трябва да го прави!
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Лого Дизайнер !

Здравей и поздравления за идейните лога.
Поне от половин час зяпам и се радвам на "Стоян", а и "Missing" много ме зарадва.
Усмихвам се истински и благодаря за приятното настроение!
 
От: Лого Дизайнер !

С теб се познаваме (е не лично, но сме работили) здрасти и тук,
мога да кажа няколко неща и те са:
- изключително коректен и добър спорен мен в работата си (не е хвалба а критика - тези хора трудно оцеляват!)
- наясно е с нещата и разбира за какво става въпрос относно дизайна - затова работя с теб :)
- бързо, качествено, не много евтино но и не много скъпо, всеки един лев си го заслужава който сам дал!
- може би най-важното ... не плагиатства (което много мразя), всичко е уникално

Пожелавам ти успех и много клиенти ;)
 
От: Лого Дизайнер !

Tqnata, това photoshop-a го казах по друга причина. Всмисъл, че не си новак в тази работа. Иначе аз съм куц в дизайн, така че прости ми за незнанието.
 
От: Лого Дизайнер !

@Fozzy - в проектите ми няма и следа от Фотошоп. Всичко е вектор. Старая се нещата които правя да бъдат максимално изчистени, лесни за разпознаване и стилни. Залагам главно на предварителния ресърч, добрата концепция и нейната най-изчистена векторна визуализация.
Ако си мислиш, че с Photoshop не може да се правят изцяло векторни лога и проекти си в голяма заблуда :)

Софтуера не е от чак такова значение, важно е какво стои зад него :D :D

Иначе наистина имаш идейни неща :)
 
От: Лого Дизайнер !

За моженето - може. Вярно със същия успех можеш да правиш ретуш на снимки в Илюстратор. Споровете обаче са абсолютно безмислени. Може би аз не съм се изразил правилно, а и лошото на писането е, че е лишено от емоция и нещата могат да се интерпретират всякак. Просто исках да кажа, че за лога конкретно предпочитам да ползвам софт за създаване на вектори, а не на пиксели :) Естествено всеки е свободен да използва каквото му е удобно, важното е продукта който създава да е качествен, клиента да е доволен, а автора с кеф да пие едно питие с парите които е изкарал от продукта си :)
 
От: Лого Дизайнер !

Здравейте отново. Ето нещичко от мен, веселко, като за добър ден! Специално за мъжката аудитория! :)

19.jpg

Поздрави!
Стоян Класнаков
 

Горе