Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Не ми трябват опит и знания.. за да проумея че това е един страхотен бизнес, бизнес в който можеш да почнеш от 0-та без инвестиция.. който няма ограничение на доходите, но всичко си зависи от човека.. това мисля аз..момчета ;д
Този е безнадежден случай8)
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Ако искате прочетете книгите на Робърт Киосаки "Четирите потока на парите" , "Богат татко, беден татко" , "Бизнес школа" , един мулти милионер, инвеститор и оратор, който в прочем не се е занимавал с МЛМ, и точно поради тази причина има субективна гледна точка...
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Добре, когато забогатееш от тези пирамиди, пиши пак :)
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Здравей, чели сме ги тези браточка , още преди години, но незабравяй къде е живял този автор-инвеститор и все пак колко трудно е постигнал всичко. Минал е през 2 фалита и т.н.
Живял е там където пазара е необятен, а виж и годините които той е писал книгите. А ти искаш в България да правиш този бизнес, тук платежоспособни са едва няколко % от населението. Темата е необятна не случайно Р.Т.Кийосаки е отделил цял том за МЛМ за това не искам да се впускам в подробности. Само ти казвам че в България няма да стане, ако искаш си загуби малко време за да го разбереш, всички писали тук искаха от това да те предпазят: ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ пък ти дали ще се влееш в нашите редици си е твой проблем, просто искахме да ти помогнем!:(

А е остани си със здраве.:D
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Мултилевелния щях да кажа, че си чел книгите на Кийосаки, ама пак щяха ме "обвинят" за него :D

Купил съм всички книги на издателството Rich Dad и съм ги прочел, някой доста съм вникнал какво иска да каже и смея да твърдя, че намирам сериозни потвърждения от Метафизични принципи, които Кийосаки не може обясни, но съм сигурен че богатият баща ги знае, но това е друга тема.

Добре четеш ама леко селективно - вземи прочети пак книгите и вникни не само чети и първо сигнално действай. Работил е няколко години в Xerox докато се начуи да продава, промотира МЛМ не защото ти е нулева инвестицията, а просто защото както ти писах, но ти не четеш, там те учат да продаваш.

Предлгам ти да си купиш Наръчник по Инвестиране и този път доста сериозно да вникнеш в нещата, после ще проумееш какво ти се говори.

МЛМ в БГ трудно се котира понеже се правят аналогии с Финансовите Пирамиди през 90-те не те знам колко си голям, но по стила на изказване и начините на аргументация си личи се си малък. Проучи, как стои въпроса и защо хората се парят. В Бг подходите са различни, спрямо западните. Обърни се към отдела ви по обучение, че се сериозно ви куца, нека те обучат кое как е.

А до факта, че нищо не инвестираш е безсмислено. Ти инвестираш за мен най-скъпото нещо, ти инвестираш времето което имаш. И не на последно място едно е написаното на книга, друго е реалността. Като грешно интерпретираш теорията, неизбежно ти се променя реалността.

P.S. И аз съм доста добре запознат с бизнес-инвестиционни философии, осбенно на Бъфет, но тука тези неща не се реализират. Не бъркай УСА меката на предприемачеството с БГ!

P.S. 2 Без опит и знания да не го докараш само до просешка тояга нищо, че за теб МЛМ е невероятен бизнес :D
 
Последно редактирано:
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Добре, съгласен съм с вас.. само искам да попитам кои от вас пробваха и не успяха.. и човече.. говориш ми за инвестиране на време.. все едно ти не инвестираш време... все едно ако си ходиш на работа не заменяш време за пари.. ? За какъвто и да е начин за изкарване на пари е неизбежно да инвестираш време.. няма как да си лежиш и пари да ти падат.. поне не в началото.. всяко начало е трудно.
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

МултиЛевелния аз от много малък съм знаел какво искам и го правя, часове съм стоял пред кините и съм чел всичко и сега занимвам се с имнно с инвестиции. Едно е да инвестираш времето си в изучаване, опит и практика и после наученото да го вложиш в нещо продуктивно, което смяташ че е да започнеш нова инициатива. Съвсем друго е както ти правиш без опит без знания да влагаш време в нещо, което накрая се оказва непродуктивно.

Не е продуктивен подхода ти за промотиране, куца ти маркетинга идваш тук и промотираш МЛМ като повечето момчета правят пари от подобен бизнес, но много по-напреднал и по-преспективен оналайн. От начина ти на държание виждам колко си неподготвен и зелен. Ако не проумееш това времето го губиш, мислейки че го инявестираш. Правиш разликата нали?

Сестра ми е на 13 години и промотира козметиката на Авон, тя се учи на управлние на парите, учи се да обяснва и да продава, слуша кво и говорим, защото ние знаем кое е най-добре и тя попива. Миналата седмица ме пита бате, мисля че ще ударя добра печалба питам я защо ами защото имам еди си колко точки и ще купя парфюм за 1лв, дето стува 20 кинта. Аз супер и викам, а тя вика, едно момиче го иска и ще ги го продам, но не за 1 лв щото тя няма знае, а за 20 кинта както е в каталога. Тя е малка и влага времето си освен в знания а и в продажби.

Надявам се да зацепваш какво ти казвам, важно е в кво влгаш. Има добри и лоши инвестиции. Всичко зависи от теб
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

въобще не разбра какво иска да каже той :) точно това ти говори , че трябва да инвестираш времето си по-качествно , нямам познания относто МЛМ бизнеса и не го критикувам :)

но ако нямаш знания, значи няма да изкараш и пари .
отностно това от какво се вадят тук пари :)
аз се занимавам само с онлайн бизнес и давам работа на още хора които се занимват с онлйан бизнес
имам приятели които се заниват с сео и дават работа на още хора имам приятели които се заниват с affiliate и не знам дали дават заплата на други :) но знам , че единия кара по-хубава кола от моята и е обиколил света :) и може и да си е скъсал гъза от работа по сайтовете ма сега докато си пие кафето прави пари :) а някой трябва раобитм за да ги изкараме.

така че , преди да хвалиш или не хвалиш едно нещо е хубаво да се интересуваш млако и от двете гледни точки , повечето от Големите тук а няколко се изписаха в темата са се занимавали с това с което ти почваш да се занимаваш и ти дадоха много точни пример.

1. печели един на гърба на други
2. трябва да имаш знания за да печелиш
3. трябва да четеш и учиш още а не да зациклиш на едно место
4. никой няма да дойде във вас и да каже пич ей ти тоз бизнес план ходи ставай милионер ;) ( чаках няколко год ма нестана и си седнах на гъза )
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Приятелю аз сайтове не мога да правя... а и нямам желание да стоя пред компа по 12 часа на ден минимум...дайте няква алтернатива на МЛМ само че онлайн.. ако знаете ... и кажете какво е CEO и какво имаш точно в предвид.. онлайн бизнес ;)
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Не влизам у форума няколко седмица и пак се появяват кръчмари и подобни...
Какво да се каже "тийн период": мислиш се за безсмъртен, а си червей...
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Айде още един всезнайко.. който само знае да обижда...
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

МултиЛевелния видимо не разбираш какво ти се говори, знаеш на своето.

Кажи ми как искаш да направиш пари като нищо не знаеш, а си тръгнал се репчиш с хората, които вадят кинти от сайтовете си?! Начините за правене на пари са доста по-добри от МЛМ, затова и срещаш такова отношение и никой не го интерсува за МЛМ. По-добре си завърши обучението в училището и после мисли за бизнеси.
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

@MLMGuy колега като не си на ясно с нещо сядаш си на Д-то и почваш да четеш да се учиш бла бла ...

значи напомняш ми преди няколко дни идва един Индивид в офиса на интервю и почваме там говорим 1 час кое как кво , и му казвам ок кога може да почнеш нали да идваш и той ама това не мога ли да го работя от Нас и аз казвам ами ние държим на работа тук на место , и той съответно ми аз не мога да стоя 8 часа на едно място :) , съответно го питам добре във вас ква ще е разликата и отговора беше там щял да си опъне краката ??????????????????????????????????

бе работя с няколко фреелансери и мога да кажа , че съм много доволен от тях и си бачкат от тях , но не мога да приема да ходиш на интервю и да обесняваш на шеф ти как искаш си опъваш краката


а иначе като не може правиш сайтове, най-лесно е следното
правиш го на безплатна блог плаформа ;) и готово , но без бачкане не става , ако намериш къде става без бачкана звънни ми и на мен ще ти давам половината пари дето ще ги печеля без да трябва да работя все пак 50% от нещо е по-добре от 100% от нищо
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Миналото лято, който помни, тука беше станало детска градина:) От кандидат милионери не можеш да си пуснеш една тема като хората, кой от кой по-надъхани... Сега се почва пак, до септември месец ще сме така. После ще утихне:)
 
ще гледаме да ги държим изкъсо кандидат милионерите... доколкото можем... в случая не е нарушил никакви правила за да е за бан, а в темата има прекалено хуабви отговри от останалите за да иде в кофата...

освен че не му се слуша и не му се учи което означава че няма да стане милионер поне не сега докато не осъзнае грешката си ...

оферта от рода ще ви кажа нещо супер далаверско ама не публично въобще не изглежда готина...

колкото повече инофрмация пуснеш толкова по добра става оферата за мислещите хора иначе изглежда булшит
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Съгласен съм с теб coolice но има ли смисъл да се впускам в подробности да пиша за МЛМ при положение че из нет-а има много информация за него. За това написах "Ако се интересува да разгледа из нет-а" ... както и да е приятели.. мисля да спра до тук с тая тема щото много негативизъм много нещо... ;д
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Прави си МЛМто щом те кефи бре, твоя си работа :)
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

има ли смисъл да се впускам в подробности да пиша за МЛМ при положение че из нет-а има много информация за него

мислех да пиша :) но се отказах ти си супер прав ,ще прочета в нета и ако там никой не ме зариби ще дойда да почна с теб :)
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Мултилевелния просто си сбъркал мястото лошо проучване, тука ти най-малко ще научиш някого и то на МЛМ. Тук ако ти сече мозъка ще видиш какъв ресурс има и МЛМ някак си ще ти се изпари.

Завърши даскало остави се в ръцета на живота да те поучука малко, натрупай някакъв опит житейски, ако е може м/у личносттен толкова по-добре и чак тогава ще ти е по-ясно какво ти се говори, а и ти ще знаеш какво искаш - надявам се :D

Хайде приятна ваканция
 
От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.

Незнам пичове , аз съм супер доволен от МЛМ-а. Жена ми е към О......м и нема ви казвам че парфюми, афтършейф..никва козметика не купувам. Регистрирала ме е и мен все едно съм нейн реферал д`ге и е вчера .....бачи е с нови очила !!!! Така че , изчетох цялата тема , виждам че МултиЛевелния е няккъв упорит младок и викам да го оставите да си действа по МЛМ-а половин годинка и после ше дойде тука да каже "такаааа....МЛМ не стана , дайте да видим сега кво ше прайм" .Аз му пожелавам успех. Мисля че никой до сега не оцени желанието му да действа , да опита няккъв бизнес!!!
 

Горе