topgunnn
Реакции
4

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Добре звучи. Естеството на самия продукт може да сформира (и го прави в повечето случаи) стила на самия текст. Не успях да разбера имаш ли върпос или просто искаш да знаеш какво мисля аз за това, което написа тук. Всичко казано е ОК, само датите малко не знам за какво ми говориш. Да си готов за новата година? Да нямаш предвид сезон? Съвета ми е - гледай като прочетеш текста за продукта, сам да искаш да го купиш, без да знаеш как изглежда
  Постигнеш ли този ефект, другото е лесно. ;)
  Еми надявам се скоро да започнеш...лека по лека и ще стигнещ до краен резултат. Важното е да знаеш каква е целта, другото е лесно. :wink:
  Винаги, само гледай успоредно с практиката да успяваш и да четеш тук във форума, защото ще стигнеш момента, в който маркетинга ти ще прави всичко, другото ще го имаш - сайт и онлайн бизнес, като цяло. Няма проблем, аз гледам и тук и там да го поствам съобщението, за да знаеш, че и аз ти пиша. ;) Но и тук, за да следят разговора другите, който имат сходни питания или са тръгнали по твойте стъпки. Женските продукти не са никак зле, въпроса е да стигнеш до потребителите си. Нататък е лесно, продуктите на практика сами си се продават, иначе нямаше да ги има до сега. Оставам на твое разположение ако има нещо. ;)
  Eeee Блинк , супер си. Мисля да се насоча към женските продукти...просто защото от реалната търговия опита ми показва че мнооо по-добре работя с жени . Да забелязах че дори и малко хапливи , сте доста отзивчиви тук. А до колко съм сериозен....незнам братле както каза ти това ми е за допълнителен доход. И смятам да пусна поне един сайт за да видя цялата машинка как работи пък ...живот и здраве по-нататък може и втори ..... Благодарско че се отзова така бързо.
  Отделно, ако държиш и знам, че си сериознен - ще помагаме тук с каквото можем. Не си първия, нитоп последния, на който ще му се окаже пощом, само и само да си докарваш допълн ителни приходи. За разлика от другите форуми, както си забелязал надявам се, тук най-голямото му богатство са потребителите и тяхата отзивчивост, когато трябва да се помогне на някой. Най-малкото, защото и те са били така преди. Нещо като "връщане на услугата" към все един друг, който ще минава през това. Ако имаш конкретни въпроси и предложения, моля - сподели. :wink:
  Здравей и на теб! Колкото и да не ти се вярва, но съм забелязал, че един сайт продава добре, когато е прост, красив и всичко по конверсията му е изчистено до последно. Така, че този колкото и да е дърво, толкова и по-продава от натрупан с глупсоти и излишни страници, в които потребителя се забива и загубва и в един момент тегли хикса, защото не е разбрал или не се е оправил. Това е типичен продуктов сайт. Отностно какво върви, нямам опит голям са тази програма, но всичко им върви добре, като най-силно са мъжките продукти и тези за гърди (при жените). Направи си едно проучване преди да почнеш с нещо. Все пак е хубаво, за да си сигурен после, че като си стартирал - това е било, което си искал. :wink:
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе