3 лева за литър дизел до седмици

От: 3 лева за литър дизел до седмици

но ако намериш и един ред някъде да пише че съм работил за БСП ела ми го покажи.

В прав текст може да не си казвал БСП, ама се знае за кого гласуваш и на кого симпатизираш - и едва ли е на конкуренцията :) Тъй че... поне като агитираш за БСП не го прави от позицията на страничен наблюдател, че не е хубаво :)

Моко точно за това си събрах багажа от БГ защото на президентските избори очаквах да видя поне някаква тенденция хората да са си взели някаква поука от две годишното управление на ГЕРБ

Ами явно щото поуката от 20 годишното управление на БСП още им държи влага :D
Затова и рейтинга на това правителство троши рекорди - и вътре в държавата и навънка. И всичко това на фона на приказките на БСП каква катастрофа правели.
 
Последно редактирано:
От: От: 3 лева за литър дизел до седмици

Вчера гледах мега Мола в Дубай, трябва ида го видя(малко оффтопик :D ) та цели орди от пакистан, индия, шриланка, с вид на мангали с каси на главите си бачкаха като замаени за 200-300 на месец

Те общи работници хамали бре, ти да не искаш милиони да им дадат. Отделно, че фирмата е чужда и предлага на чаршавосания една цена и на него му е изгодно и се съгласява. Какво да каже "ние тука сме мега богати толкова малко пари не можем да дадем"?:)
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Ами то моето беше малко риторично :D еми за големите ние сме хамали или некви прости консултанти и продавачи, как да ти дадът милиони като толкова си можеш, я иди в някой висок сектор, там вече нещата са различни, та затова се мрънка само, щото който за квото е учил:D, просто няма никаква защита за малките, няма защита на нищо и всичко е разпораденено на сергията , от всички предишни - трябва да се се подведат под отоговрност, но това е др тема - съдебната система само това ще ни спаси, всичко друго е от лево в десно и обратно, щото правителството винаги е работило срещи народа си, та аз съм за протестите, ама като знам че не са правилно адресирани - само се отчита дейност, по гражднаска отговорност наченки на гр. общество
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Спомням си няколко месеца преди Виденовата зима и онова злощастно правителство имаше висок рейтинг и тогава пак беше виновно международното положение и тогава пак едва ли не някакъв заговор че никой да не иска да си играе с нас и тн. исторята винаги се повтаря но в повечето случай като фарс.
Като му е толкова висок рейтинга на правителството защо:
- скача безработицата
- защо не ни искат в Шенген
- защо нямам спомен Боко скоро да е бил на гости на някой важен лидер в ЕУ или по света
Това последното е особено показателно - Евролидерите са особено внимателни при избора си с кой да се срещат и кой не - Ако си спомняш преди две години през месец ходеше на гости на Меркел на Браун и тн. Сега гледам се подвизава в Тунис.
Плевнелиев още не съм чул да е ходил някъде сигурно жена му го непуска.
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Може да си сигурен, че ако от ЕС можеха да гласуват, нямаше да вземете и 1% :) А това е най-показателния фактор за едно правителство, защото те, за разлика от голяма част от народа, не се влияят от манипулации и ПР.

И незнам какви критерии си измисляш, ама нямат нищо общо с реалността:
Бившият зам.-посланик на Германия: Борисов е хиляда пъти по-добър от Станишев
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Това, което каза against важи за всеки, който е бил на клона ;) manta, да, бях спечелил едно състезание, най-вероятно е било твоето, аз другаде не съм блесвал чак толкова.
Мисълта ми е друга сега - всеки казва "алтернатива има", но никой не казва нищо конкретно. Защо? Страх ли ви е? Да не урочасате избора си? Sux...
Алтернативата я има - аз съм алтернативата. Само дето на мен никой няма да ми даде власт. А и 15 минути след като си раздам заповедите и ще ми бъде запазено доживотно място в най-уединената стая на софийска психиатрична клиника. Ама такова е - no pain, no gain. В момента силните партии в България са :
ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, СДС & ДСБ (заедно като СК, поотделно са тру шит) и това е. Дори и РЗС не е фактор вече, тъй като взима по 1-2% от вота. Е, след като първите 4 са ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака, нека пак да ви попитам - къде е алтернативата, след като затриете първите и последните (по дефолт, тъй като Волен бил болен и т.н). Къде? В БСП или в ДПС? Не им ли духахме супата? Какво ще кажете? Ще отречете, че тогава светът вървеше напред? На много места можете да прочетете, че си добър, не когато световната икономика е във възход, а когато е в рецесия. И то не когато имаш натрупани милиони и милярди, 'щото тогава и баба знае. Изчислете го бе - ако имаш един милион лева, ще получаваш по 50 000 лева на година лихва от банка. Не ти трябва да работиш, не ти трябва да се занимаваш, нищо не ти трябва!! Само че тогава ставаш част от системата, така да се каже - малко blackhat са ти парите. Особено ако си по-запознат.
Аз не искам да ме управляват псевдо-социалисти :) Не искам да ми казват, че ще вдигат пенсиите и че плоският данък е най-доброто нещо за българина. Не искам да ми тръбят колко са успели, след като са влезли в ЕС, а сега не ни искат в Шенген. Не искам да казват колко ниска е безработицата, докато цифрите на заплатите прашасват, а всякакви такси растат главоломно и нови и нови данъци биват сътворявани. Не искам да ме управлява и някой, който не носи българско име и се бори да вкара някакъв смешен език за втори национален, както и чуждо вероучение и така нататък.

Ние нямаме ресурси за социално правителство. Нямаме ресурси и да подпомагаме чужди икономики, при положение, че нашата едва крета. Нямаме ресурси да храним циганчета и да НЕ ги образоваме, вместо да храним българчета и да ги образоваме. Единственото, което може да ни изстреля напред е да последваме финландския и холандския пример, да съберем националистическо правителство, да теглим путките майни на всички, на които не им харесва и това е!
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Агейнст ако погледнеш ще видиш че това е писано преди година - когато на запад още му даваха някакъв шанс на ББ сега вече е друг случая.
Оная вечер докато вечерах пак засичам новините - най важната - Премиерът ББ инспектира пистите на Банско - само като чуете тази новина и трябва да спрете да се чудите защо сме на този хал - Вие да сте видели Тачър, Блеър, Браун, Меркел или някой друг да ходи да инспектира писти - хората си имат работа и си я вършат а не безделничат - ама то като никъде вече те не канят какво друго да правиш освен да ходиш да инспектираш писти.
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

последваме финландския и холандския пример, да съберем националистическо правителство, да теглим путките майни на всички, на които не им харесва и това е!
И после те на нас да ни теглят, и изолират тогава хептен ще вържем, не че и аз не искам България да е над всичко, за разлика от севера, ние си нямаме никви ресурси - всичко като се приватизира.

Някои, говорят че при БСП е било, всичко при нея добре - е как няма да е нацелеха време световен бум, изсипване на пари и отичане на пари из няма си и къде и големи дефиците, пак не стимулираха потреблението - та в такива време на бум нищо, лошото хубаво идват на власт, ама вместо месии да не върнат Виденовата зима, щото нещата са ясни че точно това ще стане на 1001% или да не говорим щото те са били управляви по време на криза :D и да им се прости :D, а тогава БГ беше в пъти по-богата от колкото сме сега.

Още нещо реалния индекс за една икономика/жизнения стандрат, не е безработицата а БВП - за 4то тримесечие на 2011 сме били на 3% по ниско от пика 2008 - това кво говори? Да не стане така че в икономическо тежко време, почти да се се стигнат нивата на разтеж от преди кризата, без никакви външни сериозни субсидии каквито бяха фантастичните преди кризата? ааа не не не може го приемат левите, а да не би да се окаже че навремето са бачкали адски много хора, а сега бачкат по малко хора и почти същия БВП, да не би да се оказало че точно са върнали за кратко комунизма със мега раздаването на пари, всички са бачкали ама производството им е никво, или пък се оказва че сеганното правителство върви по моделите на капитализма - почти еднаква продукция е постигната с по-малко хора и по-добро разпределенеи на капитали/ресурс и негодните пиявици/паразите просто се разчистват и дават път на подейните и инициативните? Просто си говория и гледам факти, нищо друго ..... с тези пари 3ните да бяха направили поне една реформа и тя да бе в съедебнта система, ама как да го направи като си подписват смъртната присъда :D, или неква друга реформа да баха направили която и да е, с такива огормни количества пари, само си ги изпапкаха с техните кръгове, така е лесно се критиква - просто алтернатива сега е по още зле от реалността която се намира сега БГ
 
Последно редактирано:
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Агейнст ако погледнеш ще видиш че това е писано преди година - когато на запад още му даваха някакъв шанс на ББ сега вече е друг случая.
Оная вечер докато вечерах пак засичам новините - най важната - Премиерът ББ инспектира пистите на Банско - само като чуете тази новина и трябва да спрете да се чудите защо сме на този хал - Вие да сте видели Тачър, Блеър, Браун, Меркел или някой друг да ходи да инспектира писти - хората си имат работа и си я вършат а не безделничат - ама то като никъде вече те не канят какво друго да правиш освен да ходиш да инспектираш писти.

Офф мене почва да ми омръзва вече :) Ами статията е отпреди година и там критиките, дето са отправени за неизпълнени обещания - вече са изпълнени. Така че - още по-добре, само похвали остават.
Отделно - това, дето лъжеше за визитите - преди няколко седмици нали бяха при Меркел? А оня ден тука като идва Хилари Клинтън забрави ли? И то не като част от обиколка, ами специално долетя до тука, което много рядко се случва.

За пистите - как няма да ги инспектира, като сме домакин на световно първенство. Ти знаеш ли това каква чест е и колко мангизи изливат туристите там? Това е едно от малкото неща, дето може да се похвалим пред света и няма нищо странно, че са отишли на място.

Абе просто каквото и за кажеш са все лъжи и манипулации.
Немога да вдена защо още се пънеш да плюеш, след като всички тук знаем защо го правиш.
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

и кво общо има иран? тука нефта е уралс - който не се влияе от никакви неща, защото идва от русия, в която няма никакви проблеми нито с износа, нито с добива. обаче там нали има избори - путин обещал за 5 години да увеличи заплатите с 200% - познайте от къде пари, от газ и нефт. от кой ще ги вземат е ясно - няма вече братски работи, щом сме с глупавите американци и европейци - газ и бензин на световни цени като в украйна, където много лаеха и сега ядат дървото, пък в русия си карат под 1 долар А92! газта е 0,5 $
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

и кво общо има иран? тука нефта е уралс - който не се влияе от никакви неща, защото идва от русия, в която няма никакви проблеми нито с износа, нито с добива. обаче там нали има избори - путин обещал за 5 години да увеличи заплатите с 200% - познайте от къде пари, от газ и нефт. от кой ще ги вземат е ясно - няма вече братски работи, щом сме с глупавите американци и европейци - газ и бензин на световни цени като в украйна, където много лаеха и сега ядат дървото, пък в русия си карат под 1 долар А92! газта е 0,5 $

Е като стане фал с някой голяма износителка и се намалят квотите я чрез ембарго я чрез риск от война че няма да може да функционира, това директно влиея въхру търсенеото а то върху цената от момента в който казаха ЕС ще че правят ембарго петрола е близо 10 долара отгоре, а сладурите от Русия имат най-ниските производствни разходи за добива но определят всичко по пазарни цени и от там е големи марж, няма значение дори и от луната да е петрола като неговата цена се определя от световната борсата
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Като ви чета последните два коментара и се сещам за един виц - пациент на съмртно легло - около него се събрали светила на медицината - кардиохирурга вика сърцето му е яко като камбана - специалиста по белодробни - дробовете са му като тропическа гора - тоя по чернодробните вика - черният му дроб е като немска лаборатория - А пациента едвам вика - Добре бе мамка му като всичко ми е на ред що умирам.
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Е като стане фал с някой голяма износителка и се намалят квотите я чрез ембарго я чрез риск от война че няма да може да функционира, това директно влиея въхру търсенеото а то върху цената от момента в който казаха ЕС ще че правят ембарго петрола е близо 10 долара отгоре, а сладурите от Русия имат най-ниските производствни разходи за добива но определят всичко по пазарни цени и от там е големи марж, няма значение дори и от луната да е петрола като неговата цена се определя от световната борсата

аа в някакъв вестник видях, че на лукойл печалбата от продажната цена е 1% за бензина и 2% за дизела
работят за жълти стотинки бе! :D
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Ето малко да изплакнем очи - http://gasbuddy.com/
1 галон е 3,74 литра. Само за $3 :)))

Те за това повечето американци, кола/джип/SUV с двигател под 3000 кубика не признават. При тази цена на горивото и аз бих искал по голяма кола.
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Те за това повечето американци, кола/джип/SUV с двигател под 3000 кубика не признават. При тази цена на горивото и аз бих искал по голяма кола.

Не само за това, ами и заради доходите :) + евтиния бензин :)))
 
Re: От: 3 лева за литър дизел до седмици

Не само за това, ами и заради доходите :) + евтиния бензин :)))
А ако искате може да си поговорим и за цените на колите? Защо пък не. Така, Пасат 7, който излезна миналата година (във втората и половина) на американция пазар е $20 000, тук е 20 000 евро. Не сме ли гъзари, а? Ето едно линче: http://voices.yahoo.com/2012-volkswagen-passat-diesel-tdi-lets-ready-to-10386329.html - не се подлъгвайте от цената, все пак там никой не купува базови модели. Още с излизането си Yahoo! имаха големи банери, че почва от $20 000. А тук, на глупаците я шиткат по 20 000 евро нова.

Вие за бензина искате да си говорим. :)
 
От: 3 лева за литър дизел до седмици

Според мене българския народ заслужава да си мизерства ,как може да се организира протест което да касае всички и да е от голямо значение и да се включат едва 300 човека? Къде са другите? По кафетата или вкъщи пред телевизорите ,после ще се оплакват пак.. Имало е хора даже като видят за протестиращите да си кажат ,че тези се излагат и че са идиоти..
 
От: Re: От: 3 лева за литър дизел до седмици

А ако искате може да си поговорим и за цените на колите? Защо пък не. Така, Пасат 7, който излезна миналата година (във втората и половина) на американция пазар е $20 000, тук е 20 000 евро. Не сме ли гъзари, а? Ето едно линче: http://voices.yahoo.com/2012-volkswagen-passat-diesel-tdi-lets-ready-to-10386329.html - не се подлъгвайте от цената, все пак там никой не купува базови модели. Още с излизането си Yahoo! имаха големи банери, че почва от $20 000. А тук, на глупаците я шиткат по 20 000 евро нова.

Вие за бензина искате да си говорим. :)
То това се знае ... нищо ново под слънцето ...
 
Бате, така беше и с АСТА протеста. Но малко повече, абе бая повече души. На въпросът ми "защо не дойдеш с мен" чувах различни отговори, като най-честия бе "мен не ме засяга това". И от ей такива глупости сме все така. :) Но нека, като започне да си брои стотинките за храна или заключат за 2 свалени MP3-ки пак ще попитам дали наистина не го засяга.

Мда, много хора седят от страни и гледат. Точно както им се случва и в живота - седят си, мизерията ги залива, а те просто са част от живота си, определено не го живеят, просто присъстват. Факт. Даже се чудя за кой ли път го споменавам. И най-лошото е, че не е само с това. Аз мога да го наблюдавам и чрез форума това. Просто като гледам кой колко печеле и не е доволен и в същото време даже не тайпва в търсачката "изкарване на допълнителни доходи", просто вече спряха да будят съжалението ми.

Никога, ама никога не съм отказвал помощ. Ако ми видите личните, ще се хванете за главата. И все пак се надявам тенденцията да се промени. За това и ти бате не се хаби, знаем си стоката. :)

Ама и медиите нещо не трабят много много, явно на тях им е ОК да си карат на тези цени и защо не, нали това са освен всичко и рекламодателит, освен бизнес продаващ им суровина. :) Всичко е толкова навързано и систематизирано, че всички сме в една вече не мнгоо добре направена МАТРИЦА, от която измъкване явно има, но е първо трябва МАТРИЦАТА в главата да проработи.
 

Горе