Кой ще ходи на WebIt?

От: Кой ще ходи на WebIt?

ходил ли си?
Аз бях миналата година...раздаваха се награди на спонсорите на събитието, много музика и светлина. Ако трябва да съм честен, не бих повторил пак. Щом има хора да се кефят, да ходят. Но аз лично бих ги насочил към нещо по-креативно, като събитие.
 
От: Кой ще ходи на WebIt?

Аз миналата го пропуснах, но тази ще ходя. Според мен това е web събитие, на което ходят хора извън IT бранша и това е ценно, по-различно.
 
От: Кой ще ходи на WebIt?

Еее, изчакай, все някой ще ходи...аз бих отишъл, но имам ангажимент тогава. Бях на миналото, но колкото за познатите там, не толкова за самото събитие. И тази година ще споменат сигурно ел. правителство. Често е тема. Интересни са хората, които ходят там.
 
От: Кой ще ходи на WebIt?

С предъвкването на това електронно правителство вече стават смешни, дано не слушам за него, че само като чуя и се ядосвам. Все едно да живеем на село и 15 години да се радваме, че ще ни пускат ток.
 
От: Кой ще ходи на WebIt?

Нещо такова. Даже като президента (той говори на миналото събитие за ел. правителството) започна да говори за него се усети нотка несериозност, а посетителите усетиха и малко сърказъм в речта му. Но това беше зябавно. :)

Но купона е отвън, пред вратите и сградата. Събитието е организирано на ниво, тук няма какво да кажа, но съдържанието не ми допадна. Ако трябва да направя обща равносметка, бих отишъл, за да видя познати лица. ;)
 
От: Кой ще ходи на WebIt?

Сещам се за това....голем смех с това правителство. На мен ми звучеше като базик по-скоро, отколкото като сериозна реч. Но и тази година ще слушаме същата тъпотия. Нещо като не върви, просто не върви, за какво ни занимават с това. Све едно да ми изнасят реч за ръста на пенсиите. Какво занимават хората с неща, които не се движат. Като ерекцията на стогодишен, и следващата година няма да има. Голяма новина. То тази държава с нищо технологично не може да се похвали. Докато хората измислят социални мрежи, ос, софтуери за бизнеса, тук нашоте гледат как да го убият бизнеса в зародиш. Та и това ел. правителство....смех баце. Като не можете поне оставете частния сектор да прогресира в технологично отношение...И тази година ще са ташаци на рояци....Ще се раздадат награди на кихналите пари за събитието и некви случайни ще обясняват тъпотии. Красиво ще е отново, но красиво, а не добро.
 

Горе