Вижте какво означава "професионалисти"!

Странникът

Well-Known Member
Заглавието говори достатъчно. А и сами може да се убедите от снимката за какво става въпрос. Реших да сложа снимка, а да не им давам линк, защото тези не заслужават линка. Но може да отворите сайта и сами да видите статията. Те петнят името "журналисти". Това са някакви измекяри. Обаче пък се смятат за "голямата работа" и цените им за реклама в сайта не са никак лоши! Та как да са лоши - та те вземат минимум 400 лв. за платена публикация, и такива пуликации не липсват, а тук колегите се сърдят като предложа платени статии по 3-10 евро?! Къде е истината и справедливостта!

Това са Смешници. Мача продължава, в момента е прекъснат, защото вали дъжд. И това са сайтове, които вземат много пари за реклама, а лъжат. А аз с моя новинарски сайт, който е стотици пъти по-добър от техния не мога да се уредя за реклама?

Но така е, кой ти гледа "малките", нищо, че са по-добри, гледа се "по-големите", нищо, че лъжат и нищо не струват!

Но пък какво означава "малък" или "голям". Просто аз съм по-добър от тях, мога и знам повече от тях, защото тук се гледат много фактори и крайния резултат, самия продукт, който излиза, а не това за какъв се смяташ, егото трябва да има покритие.
И ще дойде време, когато ще ги мина и те ще се равняват по мен, а не аз по тях!

attachment.php



12122121.jpg
 
Последно редактирано:
От: Вижте какво означава "професионалисти"!

Разбира се, това което казах: "...че съм по-добър от тях и ще се равняват по мен, а не аз по тях", важи за всички колеги от тук, които са добри и професионалисти, и правят нещата както трябва, останалите ще "дишат праха им", както се казва.
 
От: Вижте какво означава "професионалисти"!

Не е важно какво има на сайта, важно е кой е зад агенцията. Странно, че за тия не може да се намери задължителната информация коя е дефакто фирмата.
 
От: Вижте какво означава "професионалисти"!

Те повечето новинарски сайтове с големите кошници, претенции и цени са гола вода... На обикновения онлайн потребител не му дреме качеството, важното е да е чете там нещо, да браузва "яките" сайтове, въпреки неграмотността, взимането на страна в дадена ситуация, липсата на професионализъм... То и в останалите сфери е така. Пример: кварталната бакалия предлага много яко сирене, човека сам си го е правил, но клиентът бяга до Била, Кауфланд и т.н. да купува от "доказаните" марки. Няма спасение.
 
От: Вижте какво означава "професионалисти"!

вижте и тази новина flagman.bg/новини/49830/Извънредно-положение-във-Военноморската-база-Атия-България-в-гражданска-война

тези пък са направо за съд
 
От: Вижте какво означава "професионалисти"!

вижте и тази новина flagman.bg/новини/49830/Извънредно-положение-във-Военноморската-база-Атия-България-в-гражданска-война

тези пък са направо за съд

Така е, но за жалост, ще се размине просто така, без последтствия :(.

А ако прочетете коментарите, ще добиете представа кое какво е.

Ще копирам само 2 от коментарите:

Бургаската журналистка Катя Касабова е съпруга на Валентин Касабов, водещ в ТВ СКАТ и съпредседател на партията на тази телевизия, която също организира и участва в протести срещу правителството и срещу резултатите от изборите още от първия ден на Парламента. По тази телевизия една от редовните участнички в предавания на СКАТ, Силва Нешева, още преди случая Пеевски заяви, че с редовни протести на 3-4 хиляди души ще свалят правителството.

Хора, съществуват три вероятности, въпросната журналистка да напише тази глупост. 1) Журналистката си мисли, че София е държава, и едната и граница е Черно море- говори за териториално море и вътрешни морски води.. 2) Журналистката мисли, че фрегатите са и летящи военни машини- говори за особен режим за корабоплаване. 3) Това е хумористичен сайт, но толкова неуспешен, че трябва да ни казват на кое място трябва да се смеем.
 

Горе