yseo.org - Продава се.

Virosss

Active Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Продавам домейна, редистриран е преди 1 седмица за 1 година, ако има желаещи могат да отправят офертите си тук или в закрития търг на Dipal.Net
 
От: yseo.org - Продава се.

Давам ти 10.оо лева без да ходя по други сайтове да се регистрирам, че да наддавам и т.н.
 
От: yseo.org - Продава се.

Съжалявам, но не го продавам за толкова малко. Смешно е да ми предлагаш такава цена, при положение, че съм го регистрирал скоро и на всичкото отгоре след като знаеш, че в България, домейн имената върят около 20-тина лева...
 
От: yseo.org - Продава се.

хора спрете с този глобален копи пейст и тия блогове... ебахти модата е !!
неприятно е, най-малкото!

сички станаха оптимизатори с копи пейст блогове!
 
От: yseo.org - Продава се.

Продавам домейна, редистриран е преди 1 седмица за 1 година, ако има желаещи могат да отправят офертите си тук или в закрития търг на Dipal.Net

Virosss, имам един въпрос към теб: представи си, че имаш 1 000 000 долара и ти предлагат 2 домейна:

единият е yseo.org - регистриран е преди седмица и се продава за 1 000 000 долара

а другият е yahoo.com и се продава също за 1 000 000 долара.


Ти кой от двата би купил и защо?
 
От: yseo.org - Продава се.

Съжалявам, но не го продавам за толкова малко. Смешно е да ми предлагаш такава цена, при положение, че съм го регистрирал скоро и на всичкото отгоре след като знаеш, че в България, домейн имената върят около 20-тина лева...

Пич смешен си ти в случая. Аз може да изглупявам, че ти обръщам изобщо внимание, но идеята на това да продадеш един домейн не е да го купиш за 14.00 лева и след 5-10 дни да го продадеш за 140 лева - този филм не го прожектират в Българските кинозали.
Направи си труда да го задържиш поне година - две, направи сайт, който да хостнеш там и който да е стойностен, това качва цената на самия домейн. Името си е име, но ако няма нищо зад него - ползата от самото име не е много голяма.

Защо ти предложих 10.оо лева?! Защото ми беше съвестно да ти предложа по-малко, все пак си дал пари за домейна. Помисли малко преди да направиш нещо.

radev - е много прав в случая, но мисля че във форума модераторите трябва да наложат някакви критерии по които да се пускат домейни и сайтове за продажба.

voice - ти е посочил точно за какво иде реч.

Според мен, най-добре е да затвориш тази тема, да поразработиш домейна и след няколко месеца да му вземеш добра цена.
Домейн на 5 дни не струва нищо повече от цената си при регистратора.
Ако искаш да се отървеш от него - давам ти 10.оо лева (Десет лева).

Поздрави.
 
От: От: yseo.org - Продава се.

.... но мисля че във форума модераторите трябва да наложат някакви критерии по които да се пускат домейни и сайтове за продажба.
Поздрави.

Напълно подкрепям!
 
От: yseo.org - Продава се.

Хмз... интересни тези с които естествено не съм съгласен много много. Поради липсата на въпросните критерии за пускане на тема с приложена информация за продажба на домейн, мисля, че съм в пълното си право да пусна въпросната тема. Да прав си, искам да се оттърва от въпросният домейн, който регистрирах, не за да се занимавам с СЕО, все още не ми влиза в интересите, въпросната техника. Публикувани са статии, само защото реших, да не стои ей така празен сайта+това съм описал, че продавам домейна, а не блога нали!?

Не разбрах много намека с сравнението на yseo.org и yahoo.com ?!? Въобще даже не беше никак уместно, понеже не си спомням някъде в темата да съм писал, че искам 1 000 000 лв... Все пак мисля, че името е добро и заслужава поне парите които съм израсходвал да го купя, Мисля, че рядно се намират имета които да са с по-малко от 5 букви и да не са регистрирани, особено в областа на домейните .com , .net и .org

Май и аз скоро ще напусна този форум, прекалено много надути приказки чета тук, което никак не е добре според мен за форума. Не съм човека който ще съди политиката на форума, но определено ако продължавате в този дух, ще си останете една групичка от 50 човека и ще си правите лафчета из темите, докато ви писне. Не разбирам защо въобще все още има хора които решават да осерат положението като се изкажат неподготвени по темата. Има едно правило което според мен си заслужава да се въведе в форума, освен това за критериите при продажба - Ако не ти харесва офертата, просто я подмини, не е необходимо да създаваш излишни ядове и да коментираш колкото да си избиеш комплекса за малоценност( извинявам се ако някой се е обидил от тежките ми думи).

П.С> Имах добро мнение за сайта, но вече взе да се помръчава. Наскоро точно спорих с ваш потребител, който ми заяви, че вече не посещавал сайта на Предприемач. Попитах го защо? Познайте какво ми каза...

"Какво да правя в форум, в който всеки е голям разбирач, голям бизнесмен и пише теми от рода Как да спечеля 3000 лв за по-малко от месец, а след 1 ден да напише тема Може ли да ми даде някой 3 долара, че ми трябват спешно?"

Е ариведерчи, загубихте още един ваш потребител. Успех с съвместните изтъркани спорове, има и други сайтове от този ранг с доста по гоступриемни потребители...
 
От: yseo.org - Продава се.

Virosss, защо се предаваш така? Защо трябва да слушаш приказките на всички.
Смятам че си разумен човек и винаги ще успееш да отсеш ценните за теб коментари от спамерските.
Все пак това е форум и всеки се изказва, както му изнася...
Не смятам, че оттеглянето е правилният подход. Искам да знаеш, че тук има и много ценни хора, а не си струва заради единици, да пренебрегваш останалите.

Все пак решението си е твое!

Желая ти късмет!
 
От: От: yseo.org - Продава се.

...
"Какво да правя в форум, в който всеки е голям разбирач, голям бизнесмен и пише теми от рода Как да спечеля 3000 лв за по-малко от месец, а след 1 ден да напише тема Може ли да ми даде някой 3 долара, че ми трябват спешно?"
...

Така е, като цяло форума е голям ташак. Може и да има ценни хора ама сигурно се броят на пръсти. Преобладават мечтателите, а не предприемачите.
 
От: От: yseo.org - Продава се.

, но мисля че във форума модераторите трябва да наложат някакви критерии по които да се пускат домейни и сайтове за продажба.

Абсолютно против - да не сме в Китай или в България преди 1989-та?
Всеки е свободен да продава КАКВОТО си иска, КАКТО си иска и на КАКВАТО си ЦЕНА реши ( с изключение на противозаконните неща и нещата в разрез на форумните правила ), а на някой като не му харесва офертата - това не е проблем на продавача.
На мен домейна също не ми харесва, но това означава ли че човека няма право да му иска 1 000 000евро?
Всеки си избира коя оферта/на кой потребител да прегледа и дали да и обърне внимание. Нали така?

@Virosss успех с продажбата и не се врягай толкова.

Поздрави, Александър

ПП А и неразбирам какъв им е проблема на хората, на които не им харесва офертата?
 
Последно редактирано:
От: yseo.org - Продава се.

Александър,
Е на заради хора като тебе китайската икономика ще прогресира пич и ще си купуваш все повече и повече некачествени стоки.
Явно и ти си на дереджето на въпросното "сърдито" момченце. Като ви каже някои истината в очите и надувате тромбите. Хората са прави за форума - ще бягат. Всеки нормален форум трябва да има правила.

Имам малко празни бирени бутилки от снощи и се чудя дали да не оферирам тук некфа цена какво ще кажеш?

Ще акаме ли във форума или ще се опитваме да правим някакъв бизнес?

Проблема е, че наистина трябва да има някакви критерии по които да се търгуват домейните и сайтовете. Чета от много време форума и все попадам на недообмислени и смешни оферти.

На затова се изказвам така - направете нещо по въпроса иначе предприемачеството ще се обърне на битащина... а на битака знаете колко сериозни и какви хора ходят.
 
От: yseo.org - Продава се.

@xyz нещо се бъркаш...
Незнам свободата какво общо има с китайската икономика, а и на какво дередже съм най-вероятно незнаеш.
Това за бутилките го смятам за неуместно - просто трябва да погледнеш насочеността на форума. Предполагам, че се сещаш каква е идеята на икономиката - да регулира пазара, но аз не се сещам как човек/хора могат да го направят толкова фино колкото тя?
И още нещо - аз уважавам чуждото мнение независимо какво е, уважавай го и ти...

Поздрави, Александър
 
един въпрос какви правила да сложим наистина?

и аз си мисля трябва да е своботно а пазарлъка да става на място и никои не трябва да се оплаква нормално е купувача да иска повече а продавача по малко

иначе за да е справедлива цена определението се намира по тези формули Колко струва един уеб сайт
 
От: yseo.org - Продава се.

Правило 1: Не коментирай чужди оферти, освен ако не се пазариш
Правило 2: Не коментирай чуждо каквото и да е, освен ако не те питат.
Правило 3: няма нужда..

:)
 
От: yseo.org - Продава се.

Как така с един пост се нарушават и 3-те "правила" си остава загадка...
 
От: yseo.org - Продава се.

Бях решил да не пиша, но все пак ме дразни как разсъждават някой от вас. Знаете ли какво правите като приказвате такива глупости... правите се на продавачи... това е. Не мислите ли, че е малко неуместно например ти да продаваш колата си и аз да дойда и да ти кажа, цената и ще е 10 лв?!? Когато отидете в магазин и цената не ви харесва обикновено не спорите нали!? Обръщате се и отивате да търсите въпросната стока на друг щанд/магазин. Всеки си преценя сам каква цена ще даде на това което предлага. Да не говорим, че аз не съм казал извънземна цена... дори не съм казал никаква цена, просто изразих мнение, че въпросните 10 лв които ми предлагаше един от потребителите е адски неизгодна, след като домейна съм го закупил наскоро и някак си не върви да го купя за 20 лв и после да го продам на 10... Самият домейн го купих защото ми хареса и имах намерение да пробвам с чужд контент, но просто се отказах заради другите ми проекти и реших да го продам за да си избия парите, но не и на такава смешна цена. Предпочитам да стои 1 година и накрая да го подаря, отколкото да го дам на някой си неблагодарник дето гледа само той да има кяр от цялата работа. Мисля, че раздела сам си показва за какво иде реч. Пазар - на пазара се прави пазарлък, но не значи, че продавача ще се съгласи с пазарлъка, което не значи непременно да започнете с нападките. Вече се отказах да продавам домейна, така, че ако желаете може да затворите темата и точка по въпроса.

Относно правилата на форума, не мисля, че трябва да се измислят правила за критерии на пуснати теми, а по-скоро правила за държание на потребителите. Виждам, че има доста възпитани и начетени хора в форума, ще е жалко и на тях да им писне един ден... а това рано или късно ще стане с такива неуместни дразги.
 
От: yseo.org - Продава се.

Не обичам да се бутам в чужди разговори, но мисля, че въпросът е принципен наистина.
Има продавач, който предлага оферта. Може да има хиляди продавачи, които да използват този форум да си рекламират сайтовете ей-така - примерно обявявам мой сайт на цена един милион и си се кефя, че съм турил безнаказано линк на посещаван форум, нищо че никой няма да го купи за толкова - за това си струва да се помисли в правилата на Пазара. Обаче този продавач - Virosss, не е от този тип. Той казва предложението си и чака някаква оферта, която да му хареса.
Първият купувач му предлага някаква. Изобщо няма да навлизам в подробности дали е добра, дали е смешна и т.н., ако забелязвате нито продавачът, нито купувачът са навлизали в тях отначало - не им съвпада цената и това е, кво толкова? Следващият път може и да стане, това си е пазар тип борса. Обаче като се включим двайсетина сеирджии и всеки почва да налива акъл, то няма начин тази тема да не се окепази.
Човекът не е поискал един милион, той просто е казал, че десет лева са му малко. Разбирам го, аз самият плащам по 19.20 (с ДДС) за нов домейн и изобщо не ми дреме, че плащам някой лев повече от другите, при положение, че работя с този хостинг доставчик от десетина години и му имам доверие за далеч по-важни неща. Та защо да не каже, че са му малко 10 лева? При това домейнът му не е пеесе знака в период.

Добре, че поне не ставаше въпрос за пиене, футбол, политика или жени - специалистите и акълиите щяхме да сме доста повече :)
 
От: yseo.org - Продава се.

Е ако беше за футбол аз се изтяглям.
Има нещо такова, че някой може да си прави реклама извън моралните регламенти, но има и друго нещо - тук пак се намесва саморегулирането и пак невиждам смисъл от налагане на нови правила.
Някой си @user пуска обява, че продава googlebulgariawebsearchengine.hit.bg за 1 000лв., обаче аз следващия път като видя мнение от този @user изобщо няма да го отворя, както и сега непоглеждам на 3-ма 4-ма човека, защото са изгубили доверието по един или друг начин. Тези дошли да "извозят" някой или нещо мисля, че няма да се задържат дълго - както и навсякаде.

Поздрави, Александър
 

Горе