Търся партньори

От: От: Търся партньори

... Тази година 100 нови, догодина 100 нови + старите 100. Третата година стават 300 души и т.н. Сами си вадете изводите.

Благодаря ти ops5, че отново прояви класа в отговорът си.

Не разбирам края на поста саркастичен ли е или някаква искрена благодарност. Аз ще продължа с добрия тон. Скептичен съм, че ще се вслушаш, но това е форум и трябва да си помагаме. Или поне да опитваме.

Плана ти е сбъркан с 300-те или 1000-те клиента (приемаме, че ще ги направиш). Всички тези клиенти ще искат съпорт, ще искат обслужване. Сам не можеш да огрееш. За това трябва екип. С 15,00лв годишна такса не можеш да плащаш на екип. А трудно ще качиш цената от 15,00 на 100,00.

А като знам как се правят 300 и 1000 клиента. Това е съвсем друга тема. Успех от мен с всичко. Не забравяй - дизайна и капитала са ти много важни.
 
От: Търся партньори

@ops5 - съвсем искрено ти благодарих. Ти си от хората с класа и не мога да си позволя да се държа оскърбително към теб. Остави какво си пишем тук, винаги съм благодарен на хора като теб защото това е стила на един зрял форум.

Ето какво ще кажа на теб и на сериозните, които са изчели всички простотии до тук.

Реших да пусна ENGINE ver. 2 rEVOLUTION в действие. Сега ще оправя админ панела и успоредно с това ще вържа и новата версия. Скоро системата на "Самоделка" ще бъде мултиезична и ще поддържа опциите които ще я изкарат от БГ класациите понеже няма да има друга подобна система.

Съжалявам, че толкова забавих този процес но все пак искам наистина да стане добре. Знайте, че каквото и да се получи проека няма да спре и на критиците ще отговаря с най=доброто на което съм способен.

Само ще спомена за тези от вас които са в час и за другите които неса. Как звучи всеки от вас да си прави сайтчето на Word и с един клик да го качва на хоста а от там да ви генерира страница в Android приложение? ( Само пример ) Имате ли представа къде ще е проекта като стигна до версия 4? Дори не подозирате какво съм в състояние да направя в моя свят. Сега ще започне да ви се изяснява. Нека ENGINE ver. 2 rEVOLUTION стартира сега.

С уважение към хората от форума, които го заслужават,
Алекс Видов - софтуерен маниак
 
От: От: Търся партньори

Намесвам се малко накрая на темата, когато автора не е получил отговорите, които очаква и е теглил майните, но ми правят 2 неща впечатление:
1.От 40 посетителя 1 те е питал за разработка на нещо, което няма общо с продукта ти? Това не би ме радвало мен. Ще разбереш защо след време

2. Тоя тиксо брояч като гледам от тия 40 19 са си от тоя форум, а след 1 седмица когато тая тема е в дъното?

Накрая искам да добавя, че независимо от идеята или продукта, представянето му е половин продажба, а твоя продукт изглежда несериозно, дори не си направих труда да разбера какво точно прави тая самоделка...

Помисли и недей с тия гръмки думи, че ще взимаш програмисти, щото с 1продажба от 15лв. няма да му платиш заплатата.
 
От: Търся партньори

Колега Видов, ако наистина искаш да направиш нещо с идеите си, то не бъди голословен както в момента си. Имам предвид, че сайтът, от който ще продаваш твоя продукт трябва да е ИЗПИПАН и като визия, и като функционалност, а в момента НЕ Е! Не искам да те нападам по никакъв начин, а по-малко да ти
"подрязвам крилата", но си прекалено самонадеян. Първо довърши проекта си до момент, в който ще бъде напълно функционална платформа, а после направи сайта, който ще ползваш за "шоурум" перфектен, пък тогава претендирай и чак после ще се опитваш да продаваш "самоделка" или сайтове правени на платформата ти! Никой няма да иска да има като сайта ти в момента, та как очакваш да направиш продажба, Видов?
Не бързай да се хвалиш, нека клиентите те хвалят, че в противен случай изглеждаш несериозен и дори - смешен! Не искам да те обиждам, а по-скоро искам да да съм ти полезен...
Успех! :)
 
От: Търся партньори

@Asen Popivanov
Много си прав. Извинявам се, че на ТИ, но нали сме в такава обстановка?!! Така е. Всичко, което прочетох, е точно така. Ето защо в момента оправям версия 2 на програмата и до края на идната седмица ще направя демо по случая. Знам, че от вас има такива, които ми желая успех и съм им много благодарен. Именно заради хора като вас продължавам напред. Това е чисто БГ продукт, който ще се наложи пред света и това е положението ;)
Самонадеян прочетох. Ми какво да "кажа"?!? До себе си имам хора, които ме нахъсват и не позволяват да ми падне духа дори за миг. Искам да благодаря на тях :| както и на хората тук.

ENGINE ver. 2 rEVOLUTION е на път да изкара платформата на "Самоделка" извън обхвата на досегашните БГ класации и да постави началото на една нова ера в технологичното ни развитие. Знаете ли? Много ме е яд като чета неща от сорта на: Това не става, зарежи всичко, къде ще се мериш с някой си и т.н. Имате ли представа, че огромна част от къдърния софтуер в СВЕТА се пише от българи и то от БГ? Що да бачкаме за другите? Що да сме некви скромни? Искам да двъхна кураж на всички, които не смеят да си покажат потенциала само заради хейтърите и критиците, които са навсякъде.

Хора! Майка България все още ражда българи. Ето Ви доказателствоп за това : The Best Website Builder - Multy.PRO :|

С най-топли чувства за всички готини,
Алекс Видов.
 
От: Търся партньори

Тоя яко е във филма.
Не знам нещо лекар ли да му предложим или да му спрем нета?
 
От: Търся партньори

Според мен си с абсолютно изкривена представа за нещата. Да твърдиш, че това което е Самоделка в момента е най-доброто налично в целия свят е не само смешно и абсурдно , но граничи с пълното безумие.
 
От: Търся партньори

Тоя яко е във филма.
Не знам нещо лекар ли да му предложим или да му спрем нета?

Само като ти видя сайтовете в подписа ти и ми е ясно :( Виж! Вместо да руптаех против мен, че хвани и започни да се действаш в посока на своята квалификация. И преди го писах и сега го казвам: хората като теб не са ми конкуренция. Тея WP и т.н., които предлагам са на % за мен. Аз искам да си продавам платформата без да ви вземам хляба. Не ме приемайте по този начин. От 6,000,000,000 население все ще има хляб за нас, които от 6,000,000 тези които се занимаваме с ИТ сме сигурно 20,000. А ако при тези цифри някои е останал в страни значи да си се замисли. В днешния свят никой никого не чака @uphero. Успех ти желая и на теб въпреки, че ето: Hugo. Познаваме се лично. Знаеш ли какво е намислил? НАЙ–ДОБРИЯ ХОСТИНГ В ЦЕЛИЯ СВЯТ. Ето това сме ние пич. Или се стягай или ще стягаме ние понеже няма да имаш възможността да се отпуснеш понеже ще изгориш. :p Толкова е простичко.

Айде, че имам работа.
 
От: Търся партньори

Здравейте, от скоро съм тук и досега само четох, но при тази тема не успях да се сдържа.
Първо искам да кажа, че единственото, което отговаря на амбициите на автора е домейна. Според мен е идеален за тази дейност. За съжаление всичко друго е пълна скръб. Ако автора не беше толкова заблуден вече щях да съм се свързал с него с предложение да инвестирам в проекта. Само факта, че той си хвали продукта повече от колкото самия продукт може да покаже, означава, че е супер заблуден. Все пак това не означава, че проекта му е обречен. Означава че ще трябва сам да се опари на котлона докато не осъзнае, какво му говорите. Може би след година ще стигне да същите изводи като вас и тогава няма да се изненадам ако успее да направи това което цели. Знаете ли, обикновено такива "ненормалници" (в добрия смисъл) като него успяват в живота. Така е защото най-важното качество за успех е да вярваш безрезервно в себе си. Ако не е така ти не предприемаш смели ходове, а само с тях можеш да успееш.
Пожелавам на автора да разбере, че има още много да учи и да анализира всеки един от съветите, които е получил. В противен случай ще се лута още дълго. Казвам го от личен опит. Като бях на 20 и аз си мислех че съм безгрешен, но след време научих една много важна поговорка: "Мъдрият се учи да може, умният се учи да знае .......... само на глупака всичко му е ясно".... Нека всеки сам си отговори кой от тримата е.......
 
От: Търся партньори

Без коментар съм... човек не изкарвам кой знае какви пари от интернет, нито се имам за някакъв ИТ специалист. Давам си мнението като потенциален клиент - дизайна на сайта е отвратителен, да не кажа дори и че липсва. Няма лошо да си вярваш, но изказвания от рода на "Аз искам да си продавам платформата без да ви вземам хляба." звучат смешно. Затова по-добре спри с тях и по-малко хора ще те хранят в темата (освен ако целта не ти е такава).

А ние дето дори не сме ти конкуренция, най-искрено ти пожелавам да ни удариш в земята с проекта си и да потръгне както го описваш!
 
От: Търся партньори

Уау, защо пък .бг сайт да продава хостинг в САЩ? И да наистина, доста бавно зарежда.
 
От: Търся партньори

Ачо, това време дето го хабиш за клипове и разяснения и оборване на всички скептици, можеше да го заделиш за не що по-полезно. Разпиши си идеята, направи си един пич върви при елевън или лаунч хъб и им поискай пари. Хората ти подаряват 25К+ да развиеш идеята си. Вземи тези пари, купи си качествен екип и действай.
 
От: Търся партньори

@stuklen
Много ти благодаря за съвета относно 11.

Търся сериозни люде с които да идем в 11 и да си вземем първоначалния капитал. Искате пари, ето пари. Който има някакъв интерес да ме намери. Това е! Оставям ви за известно време понеже сега имам изпити и професионални ангажименти. Пак ще си пишем.

:| Успех желая на всички :)

С уважение,
Алекс Видов
 
От: Търся партньори

cca5d506a592c1a5b48c125498e326195453a4281d85a.jpg



Ето до къде е стигнала дизайнерката. Явно на това момиче му се бачка. Принципа ще е като в WP. Тя ще прави и продава съвсем независимо от мен, което значи, че ще може да изкарва колкото я бива. Само, че аз ще направя така, че темите й ( както и на всеки друг ), да си ги прави от до, и самите потребители да ги редактират с лекота.

Viva "Самоделка" :|

За "11" ми трябва трябва изграден екип. Понеже единия вариант е през Октомври, което е ъпсурт, ще трябва да намеря хора и да ги стиковам до Февруари. Посъветваха ме да потърся препоръчани хора от колегите в ЮЗУ-то, където ще имаме възможността да сме по-дълго заедно. Надявам се да ми провърви вече.

I am happy today :clap::-o
 
Последно редактирано:
От: Търся партньори

Дай отново
Invalid Прикрепен файл specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
 

Горе