Какви са актуалните предложения за онлайн бизнес през 2016?

От: Какви са актуалните предложения за онлайн бизнес през 2016?

Здрасти, благодаря за доверието.
Темата малко испростя, та се чудя дали да не пусна нова тема. Обаче може и тук с няколко думи да защриховам идеята.

Всички много добре знаем схемата за дропшипинг от Amazon към Ebay нещо което много хора правят вече и незнам струва ли си да се хванеш на края на хорото. Сигурно си струва но аз си мисля че с новите възможности е по-добре и по- печелившо.

С няколко думи , избираш си микро ниша а може и да не е микро. Но идеята е нещо което ще има търсене голям период от време да речем фен стоки , Хари потър, игра на тронове, междузвездни войни етц. Може и друго "survivor gear" да речем, има адски много хора дето чакат dooms day, както и да е схвана идеята.

Регистрираш се като афилиейт в TinyDeal или aliexpress инсталираш един opencart на хубав домейн .com или .co.uk подбираш си стоки по евтини качваш си ги на сайта със твои си цени / на някои артикули наистина може да вдигнеш цената с 100%/ При поръчка поръчваш стоката през афф линка си и печелиш още някои % .

Плащаш с пейпал адрес за доставка адреса на клиента ти .

+ совете са че лесно може да се направи магазина , снимките им са качествени описанията с малко пипване стават супер, лесно се автоматизира процеса по качването на продуктите , ъпдейта на цени и количества.
- е доста бавния шипинг и че градиш бизнеса на пейпал / а пейпал са кофти фирма/

малко външни линкове:

https://forums.digitalpoint.com/threads/my-dropshipping-journey-with-aliexpress.2759773/

[video=youtube_share;W_yPVZsj62E]https://youtu.be/W_yPVZsj62E[/video]

[video=youtube_share;D2bBvqK3Vj4]https://youtu.be/D2bBvqK3Vj4[/video]

Хмм интересна идея въпроса ми е ти в момента печелиш ли от идеята ? Със сигурност според мен печелиш в момента ама да си питам.
 
От: Какви са актуалните предложения за онлайн бизнес през 2016?

Печеля разбира се, аз правя онлайн магазини ....

Супер хубаво е, че има хора като теб, които споделят реални начини за печелене на пари онлайн. Тези месеци като ми остане свободно време може да разгледам нещата и да потърся актуална и търсена нова ниша. Мерси за споделения опит и успех през новата 2016.
 
  • Like
Реакции: CTAH

Горе