Препоръка за хостинг

@Вискяр Градинаров - И аз не знаех за Hostbulgaria до преди няколко часа :) Ето тук по-надолу е написано - https://www.hostbulgaria.com/Hosting. Твоя форум е прилично бърз, но и доста обикновен в сравнение с Wordpress страница. То и Wordpress може да се направи бърз (по отношение на сървъра)... малко зависи де. Твоя сайт обаче на нищо не прилича, трябва му сериозен makeup. Защо не му инсталираш един Wordpress? :)
 
...Има и memcache, което на друг хост не съм срещал....

Суперхостинг също има Мемкеш.

То ако надхвърляш 55м/24ч нещо не е добре със сайта, от страна на този, който го поддържа.

Не е така, всичко си има своите лимити и когато трафика е голям, системата се претоварва и трябва да се вземе по-добър хостинг. Но разбира се, тук говорим за оптимизиран сайт.
 
Твоя сайт обаче на нищо не прилича, трябва му сериозен makeup. Защо не му инсталираш един Wordpress? :)

Еееех, какво всички сте се захванали със сайта на Вискяра? Вместо да се учите от него как се прави, вие намирате кусури. Напротив - сайта му е точно такъв, какъвто трябва да бъде и върши чудесна работа.
 
Еееех, какво всички сте се захванали със сайта на Вискяра?
Ами не знам кой друг се е хванал с неговия сайт, но ако са много критиките значи е крайно време нещо да се направи. Току виж почнал да му върши още по-чудесна работа :)
 
От толкова добри и евтини бг хостинги реших да мина на руски. Много съм доволен от скоростта и условията, които ми предоставят. Освен това са в пъти по-евтини от нашите обирджии. Който има желание може да опита също тук. Ето и един промо кол 10 % отстъпка. Още за достойнствата на хостинга съм писал тук.
Бонус кода: 62e5ee-10
 
Защо не му инсталираш един Wordpress?
Пази Боже! :eek:
Това никога няма да стане.
Дори не съм го тествал.
По много причини.
За останалите неща:
На времето написах сайта - основната част със снимките, за две седмици. До преди това знаех само, че HTML е някакъв език.
След някой месец разбрах, че писането на сайт е най-елементарната част от един сайт.
Към днешна дата:
Нещата са като при девствена стара мома - тоя не ми харесва, оня има кусур, третия е нисък, а четвъртия е глухоням.
Пробвал съм доста CMS-и, дори един е инсталиран - и зарязан. Нито един не ми харесва. Всички са правени от програмисти, с изкривени представи какво е сайт.
гошо напоследък напипва нещата с AMP, но има още доста път да извърви.
Принцип:
Всеки кадърен инжинер ще ти каже, че една машина работи ли, не се пипа. Сайта продава, а това му е основната цел. Не смятам да го предлагам в конкурса бг-сайт на годината. И не защото е с архаични таблици. ;)
И кръчмата се пълни с още хора с всеки изминат ден - а това е предназначението на един форум.
Успокоение:
Работи се по въпроса. Някои неща са видяли бял ден, на други им предстои, а трети със сигурност ще си останат на харддиска на компа.

Бележка:
Дали ще пиша име и парола, за да вляза в cPanel, или ще пиша име и парола, за да вляза в админ панел на система за управление на сайт, за мен е без разлика.
А и на практика няма кой знае каква разлика, за човек, който знае къде да си муши пръста и къде не.
 
Вискяр, според мен малко пресилваш нещата с това изказване. Има хора, които искат да имат нещо повече в сайта от едно меню. Да пишеш сайтове от нулата в днешно време е като да откриваш топлата вода самостоятелно, cms е удобство и за това го ползват даже тези, които знаят HTML и прочие...
Между другото зареди видеото на главната на твоя сайт трябваше да затворя сайта, защото стресна детето. Не видях от къде да намаля звука
 
Сайта продава, а това му е основната цел.
Да бе. По-скоро те знаят клиентите и те препоръчват от уста на уста. Вероятно името ти продава, все пак е Градинаров. Човек си казва "Ако ще е градина, нека е на Градинаров". Може да си някакво светило в сферата на градинарството :) Определено си активен в този форум, вероятно и във фермерските форуми също. След като и аз съм те запомнил, хем нямам интереси в градинарството. Всичко ти се получава извън сайта, а ти си мислиш "сайта продава". Продава той... чушки :D

Можеше поне да оправиш липсващите картинки. Да не говорим за разместванията, странната комбинация от цветове, объркващата навигация. Иначе най-отдолу в страницата за пчелите има линк "Дизайн" :) Представи си ако при това положение в сайта ти има живот, какъв неразвит потенциал има :)

Аз използвам VPS хостинг в USA дето ми струва 33 долара на месец и пак от време на време имам проблеми с него, та какво остава за тия евтинджос хостинги за по 5-10 лв :) Български, руски, арабски... все тая. Дори фейсбук се чупи по няколко пъти на година.
 
Последно редактирано:
Не видях от къде да намаля звука
Това и аз не успях да намеря как се регулира.
Скоро ще махна видеото, вече си изигра ролята. Подготвям нещо ново за индекс страницата.
Вероятно името ти продава
Няма спор. Кока кола се продава заради името.
Но 3-4 години продажбите ми бяха главно от органичен трафик. Сега вече докопах през фацето народа, дето не знае какво е това търсачка и търсене.
Някои хора все още живеят в по-миналия век, когато най-добрата реклама се е правела от пътуващи и тропащи по вратите рекламни агенти и търговци:
- Калайджиятааааа!
- Зеляраааа! Зеле-зелееее!
 
@Kiril има и Joomla хостинги. Докато има ползватели на тези системи ще има и такива "специализирани" места за тях.
Няма значение как се настройват - те просто са зле, защото "могат" да правят всичко.

Не разбирам само защо ползвате услуги с които имат проблеми.


@AseasRoa аз пък ползвам VPS за 5$ на месец и нямам проблеми.

 
@AseasRoa има нещо наречено тестов период при всички сериозни фирми ;).

Е това казвам и азхората от hostq предлагат тестов период и ако не ти допада чао и това е...
 
Тая тема е редно да се изтрие, сума ти и грешни съвети се дадоха в нея.
 
Блинки още ли не ще да те направи модератор?
 
Тестов период ли. Аз навремето като станах клиент на Superhosting всичко си работеше чудесно повече от 6 месеца. Един вид, тестовия ми период мина без грешка. После изведнъж се сговни и така 2 месеца мъки, докато не реших че е крайно време да се чупя. Така че дори да работи всичко перфектно за няколко месеца, пак рано или късно ще възникне проблем. Чак тогава достигаме до отговора - в състояние ли е хостинга бързо да оправи проблема или ще те остави да се мъчиш? Мен ме оставиха, понеже бях на Windows сървър, което се оказа че не им е по специалността.
 

Горе