ECONT се счупи за пореден път!

webstil

Well-Known Member
Не го бях очаквал днес и се наиграх и аз. Около 3 часа до момента вече няма система, доста пратки не можаха да се пратят. Не искат да чакат след 18 часа, въпреки че са виновни. С колко изгоряхте?
На сайта им се появи wordpress :D
 

Прикачени файлове

  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    95.5 KB · Преглеждания: 91
В момента работи.
 
Още навремето послушах съвета на Стан да не правя интеграция, въпреки че имах на разположение програмист. Пренасят се ръчно, да отнема време, но няма грешки.
 
Много път ми е от Пловдив, иначе и аз за това си помислих. Щото нали станаха много големи, махнаха отстъпка, с което вдигнаха цени, а сайта и системата все така утрепани.
 
Аз съм му казвал доста неща на Пенчев, по едно време си обменяхме мейли. Модулът трябва да е изпипан, а той не е, стария им беше много зле, имаше някакъв пропуск вече не си спомням май при банков път плащане и платец на услугата изпращача, слагаше доставка и за клиента в товарителницата. Новия дето е уж с чекаут на една страница, не съм го тествал, но им писах на разработчиците дали са взели предвид плащането през банка и не си спомням точно отговора ама май не бяха точно се погрижили и те.

Като сложим и факта, че се добавят и нови офиси и.т.н и трябват ъпдейти, абе ръчно и толкоз.
 
Е то нямаше как и ръчно вчера, просто всичко блокира, дори подготвените товарителници, които не бяха отпечатани не можеше да се отпечатат, просто никакъв достъп до системата и информацията. Естествено в 18 часа точно се оправи, но късно...
Загледах го това Екомерс, още тия дни, но от София до Русе не ми се пътува.
На Спиди онлайн офиса ок ли е? И като цяло доставките как са? Пак ли на следващия ден? Бях чувал, че има доста забавяния?
 
Е, не може всичко да се провежда „в България“, достатъчно събития има за тях през март-април, че и май някои. После септември/октомври/ноември. Бактън (flood). Трябва да има събития и за „Другата България“ (не, не, не Чикаго, тук, тук).

Speedy отзиви, които никой не чете, нито и си прави трудът да отговаря. Но навярно питаш откъм seller side.
 

Горе