Bitcoin / Биткойн

Банката иска за такъв документ да отида до клон, не може онлайн. И е малко трудно като не съм в БГ в момента. Но сега пробвах с някаква сметка платена през онлайн банкирането , да видим дали ще го приемат.
 
За всички с рипъли - от няколко дни го наблюдавам след като дивергира тази седмица и също така направи зона на подкрепа, днес я проби, така не бързайте с покупките, врата за под 10 цента като следваща подкрепа е отоврена, ако има валиден пробив по подркепата:
1996ldY.png


Иначе койна падна над 20% още малко и ще мине 30% както казах онзи ден - така че ако не сте наясно с трйдингът то стойте далече. Да може се правят бързо пари, но и бързо се губят ако не знаете какво да правити.
 
Последно редактирано:
Очаквам поне 30% корекция на койна, а по-малките крипто и те ще го следват - от коя борса си ги взе рипълите?
Речено, сторено - 30%+ спад
 
то спря

глейте ся кво измислих - като пада продавате в etoro по принципа на форекс брокерите, като се качва купувате в полониекс-а
 
Последно редактирано:
Вкарах някакви минимални суми за тест (първо в Jaxx , след като разгледах Poloniex и там ) ... Нещо Poloniex ми се стори с доста повече въжможности и като гледам може да се обръща биткоина в други неща :) В Jaxx не намерих май такива екстри ... ама тепърва се сбълсквам с тези платформи .
 
Според вас до колко ще падне цената му ?
Предният път от 1200 слезе под 300$. Лайткойна падна от 40 и нещо на 1 долар и нещо. Стойността на тия измислени криптота са 100% емоция. Не сме стигнали момента да станат кът, и да не стига парична маса в обръщение, че да поскъпват.
 
Биткойн е много лесен за търгуване, като вдиш активна темата във форума значи е време за продаване,след това като изпадне надолу и спре да се говори и пише толкова е време да се купува :)
 

Горе