Facebook - промени и новости

Провери какво значи да си гоустнат в тубата - това същото се случва с фейсбук постове вече.
 
Колеги, имате ли страници, които имат 0 рийч... При нас ту оправят рийча на едни, спрат го на други...
 
FB спира рекламата на страници с фалшиви новини. Вероятно голяма част от проблемите които имате се дължи на тези действия. А както по всичко изглежда, проблемите ще продължават да се задълбочават.
Кво общо има забрана за реклама с рийч само ти си знаеш....
 
Ако пишеш с нормален шрифт ще е по-малка мъка. Какво е общото между Фейсбук и Тубата?
Той ме може да пише с нормален шрифт, защото се смята повече от нас на този етап
 
Как е възможно? Посетих 1 страница за тениски във ФБ, цъкнах им на сайта и само добавих тениската в кошницата да видя колко ще струва и дали ще ми изпише доставка. После излезнах от сайта, нито ще не съм разрешавал и одобрявал. Сега всеки ден ми излиза чат прозорец във Фейсбук с някакви реклами от страницата им.

Получи се следното:
Имам 2 отворени браузъра с 2 ФБ акаунта на всеки. От втория браузър и фб профил влезнах във въпросния сайт, разгледах и накрая копирах линка към ФБ страницата им.
Заредих линка на първия браузър, където съм логнат с друг ФБ потребител и си го запаметих в любими на браузъра. Сега ми идват рекламни съобщения на първия профил, без да съм ровил с него изобщо/само 1 зареждане/. Само съм я заредил, за да мога да я добавя в любими отметки на браузъра.
 
Последно редактирано:
Сега погледнах страницата на брадва. Ако фейсбук си спазва правилата като при нас, тия няма да видят скоро линк. Ама за едни сватба, за други - брадва...
 
Как разбра, че са с 0 рийч? Само админите знаят това :D

Нямат почти никакви лайкове и споделяния на публикациите


Макар че днес погледнах има и такива доста лайкове странно но яко спамят по 10-12 линка на час, вчера от 50 публикации нямаха нито един лайк
 
"Аларма! Става страшно! Смразяваща кръвта новина шокира България!" Ей такова е положението в момента в блиц и брадва. Егати джънк статиите, време беше да си го получат.
 
Като скролвам пак виждам някакви лайкове, не са съвсем на нула?
Новина отпреди 3 часа в брадва:

9173585i.jpg
 
Последно редактирано:
Tова според мен са лайкове от някакви, които влизат в страницата им, а не чакат да им се появи във фийда. Но гадая. Гледам, че и пик.бг , едни други властелини на коректните новини, са го закъсали откъм лайкове. :)
 

Горе