Търся си работа!Непълнолетен съм!

Sloosme

New Member
Здравейте,бих искал да изкарвам пари от интернет,понеже джобните от мама и тати не ми стигат!След много кратните ми опити за търсене на работа в града ми,за съжаление без никакъв успех!Казвам се Ивайло от Варна на 15г.Разбирам от доста неща.Например от компютри и през цялото ми свободно време се занимавам главно с това!Английският ми е достатъчно добър за да си намеря доходоносна работа!Мога да превеждам статии от(Английски на Български) и обратното.Ще се радвам,ако имате някакви предложения за работа!Всеки лев е златен за мен.
SKYPE за връзка-Ivo-2002
Email за връзка [email protected]
 
Ти имаш ли някакво умение?И ако да какво е то?

Важно е ти какви умения имаш. Сподели повече какво друго умееш освен да превеждаш? Колкото повече информация предоставиш, толкова по-лесно ще може някой да ти предложи нещо.
 
С един пост - "Превеждам статии от английски на български" или "Създавам уникални статии на английски" щеше да привлечеш много по-голямо внимание. Успех в начинанието все пак, но дай възможност на предприемачите да се запознаят с възможностите ти и уменията, които притежаваш.
 
Уважавам критиките,ще са ми обица на ухото

Ако ще се занимаваш с преводи, то по-добре се научи да ползваш интервали след пунктуационните знаци :)
 
Малко си зелен, но все ще си намериш нещо... може би не точно тук и сега. Проучвай, учи се и само напред и нагоре.

От преводи не разбирам, ама ако си тоя мераклия просто си направи сайтче в което да сложиш няколко превода за да ги показваш насам-натам. Това всъщност се отнася за всяка дейност в интернет - ако искаш някой да те вземе да му работиш, тогава покажи му нагледно какви са способностите ти и ако те хареса ще те наеме завчас ;)
 
Още си малък и ми е ясно, че ти е трудно да сформираш смислен словоред, ама, за да предлагаш нещо, то първо трябва да го научиш. Не знам на какво ниво ти е английския, ама българския ще трябва да го коригираш - пунктуационни знаци; смисловите изречения; къде да слагаш точка, запетайка и т.н. Поне такова впечатление придобих аз от поста ти. Другото - "Разбирам от компютри" - какво по-точно разбираш? Знаеш от къде се пуска или как да си инсталираш фифата?

И последно - такива обяви от типа на - ТЪРСЯ РАБОТА, ЗАЩОТО НЯМАМ ПАРИ; СПЕШНО! ТЪРСЯ РАБОТА... защо си мислите, че ще ви помогне? Един вид се молите-просите да ви наемат.. Не се продава така стока (в случая твоите услуги). Покажи какво можеш, туй-онуй..накарай ги да те наемат. Освен това си нов, пишлегар дет се вика на жаргон и никой няма да те приеме на сериозно. Не е и по този начин....

Успех!

ПС: Пусни им безплатни ревюта на авантаджиите във форума и може някой да клъвне впоследствие :)
 
Добър вариант е да направиш блог или фейсбук страница свързани с нещо от което се интересуваш. Няма значение какво е, със сигурност ще има и други хора, които се интересуват от това. След това започваш да пишеш статии, постове по темата и да събираш аудитория. Не казвам, че ще стане бързо, но в един момент, ако материалите са качествени, сайтът/страницата ще станат доста популярни. И тогава идва момента да започнеш да печелиш. А за това начините са много:
1. от реклами
2. афилиейт маркетинг
3. дори можеш да продаваш свой собствен продукт

Начините за монетизиране са безброй. Но това ще стана чак след като си събрал достатъчно аудитория на която да продаваш.

Успех!

За повече полезни съвети >тук<
 
Собствен продукт е най-добре. Ако е пък интелект още по-добре , защото не влагаш в нищо материално освен реклама , но пък тя си е задължителна.
 

Горе