Bitcoin / Биткойн

Това с Ecoin бе чиста голяма помпа.. :D :D :D Уговорена работа, но със сигурност доста хора не са успели да продадат на време и са с добра загуба. Това е риска в помпите.
E-coin пак нещо шава... 70$ е :D
 
от 1500+ валути тая E-coin е с най-голям скок и 100% има некъв голям шмекер в нея :D Най-вероятно собственика (некой пишман бизнесмен) купува яко, после продава, после пак купува и така докато не го дават по новините ще върже някой друг кухар да си набие парите там :D Иначе като падне на под 1$ ще взема и аз 100тина бройки да има ако реши да скача пак :D и ако има къде да се продава разбира се, че като гледам повечето крито не са ги чували никъде....
 
Хм.. сега гледам скоковете и се чудя какво да пазарувам... и случайно видях "Maker" 34 позиция 1030$ парчето доста интересни скокове е правило...
 
Колеги, извинявайте че пак налитам с въпросите, но се омешах яко с тия критовалути....

Сега въпроса ми е следния:
КЪДЕ и КАК да купувам/продавам в реално време и да има избор на валута не само BTC BTCCASH ethereum и тия най-известните...
Свалих приложението IQ option и си купих разни валути там, тъй като само него намерих за надеждно и да има повечко валути... но не мога да прехвърлям никъде само да купувам/продавам.
Искам също да мога да местя валутите по портфейли (за по-сигурно) ... Инсталирах и JAXX и още 2-3 уж по известни портфейли, но проблема е че поддържат само по няколко валути (най-известните)

Искам да мога примерно да купя 10 различни валути по ХХХХ бройки (слаби в момента валути) и един ден ако се вдигнат да мога да си ги преместя на друго място в личен портфейл от който ако реша да продавам да мога да го направя бързо и лесно!
Тъй като в момента с IQ виждам само опция купи/продай....

Дано съм успял да се изкажа.. и благодаря на всички които са помогнали с въпросите ми....
Поздрави!
 
@webmast367 теглил ли си от IQ ? и искат ли някакви по-специални вертификации ?

Не съм теглил, но изглежда лесно като депозирането. Иначе колеги от форума го препоръчваха и уж е окей. Иначе верификациите май са по-лесни от други сайтове.
Лична карта, телефон и някакъв документ (примерно договор от банка) потвърждаващ адреса но с него имам проблем, че не мога да го намеря трябва да ида до банката за копие.
 
Последно сигурен ли е този форк, че има противоречиви мнения? Да купуваме ли? :D

Безплатни койни ще има, ако ще създателя на Лайткойн да е недоволен. :)

Само внимавайте с прехв на ключовете.
 
Пуснаха Мъникойн, първите пичелят. Прайвет оферта.
 
Rublecoin идва през тази или следващата година :D :D :D
От ръблкоина много забогатях, пачките обаче някак не ме правят шастлиу, защо се получава това.
 

Горе