Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
Здрасти, говорихме основно за нещата с Adwords, разни програми за payed downloads и като цяло за индексиране на сайтове (общо взето такива неща). По време на разгова той спомена, че е гледал БГ сайт, който добре е било описано това, но не се сети за името. Впоследствие се чухме и ми го каза и така попаднах и аз тук.
Дано е полезен feedback за Вас, има защо :)
 
Здравейте и от мен, следя форума от доста време, но никога не съм писал. Просто разглеждах и попивах различна информация от темите. Не помня как го открих, най-вероятно съм търсил нещо в Гугъл, но отсега нататък ще гледам да съм по-активен. :D
 
От приятел преди няколко години!
Здравей. И добре дошъл при нас. Мерси много за мнението ти. А как стана тогава на въпрос форума? От някакви разговори за онлайн бизнес или? Ще се радвам да прочета мнението ти. Успехи. ;)
 
Попаднах на сайта чрез Google. От няколко месеца чета форума и наскоро си направих регистрация.
 
Търсих информация за плащане на осигуровки и данъци като самоосигуряващо се лице; за разни счетоводни въпроси при доходи от продажба на софтуер по интернет на клиенти в ЕС и извън ЕС (има разлика при начисляването на данъци); бизнес акаунти в PayPal и други платежни оператори.
Точно с какви ключови думи съм попаднал на форума не помня.
След няколко месеца ще трябва да купувам доста реклама и затова продължавам да посещавам форума, като главно следя какво се предлага за продаване на линкове в сайтове и постове в социални мрежи.
 
От гугъл попаднах на форума преди доста години, но се регистрирах съвсем наскоро. Мисля, че търсих повече информация за ppc сайтове.
 
Здравейте,
За форума зная отдавна от хора с които съм работила, но едва днес се реших да се регистрирам.
Поздрави.
 
Здравейте,
За форума зная отдавна от хора с които съм работила, но едва днес се реших да се регистрирам.
Поздрави.
Здравей и добре дошъл при нас. Радвам се, че си се престрашил. А как стана дума за форума, ако може да споделиш. :)
 
Здравей и добре дошъл при нас. Радвам се, че си се престрашил. А как стана дума за форума, ако може да споделиш. :)
Благодаря! Една корекция-добре дошла съм:)
Просто ме посъветва да предложа услугите си тук.
 
Сори, моя грешка. Добра дошла. Да малко трудно преценявам с такива никове. И карам по дефолт на той. :)

Добре те е посъветвала. Поразгледай, почети и си пусни предложението. Гледам, че ника ти подсказва добре какво ще предлагаш тук. :)
 
от препоръка
тези дни почвам да чета и разглеждам темите
Може ли повече инфо да дадеш? В смисъл как е станало на въпрос, как се е стигнало до препоръката и от някой от тук ли е...в смисъл познат ник? :) Мерси много за коментарите и успехи тук. :)
 
Попаднах на форума, докато сърчвах нещо друго. По принцип не обичам да пиша във форуми, тъй като обичам искреността, а някои злоупотребяват с нея и я обръщат в свой съюзник. После искат близките им да са честни и откровени... Според мен, първо трябва да се довериш; да направиш първата крачка и да разбереш с какъв човек си имаш работа - искрен, лицемерен или лицемерен в дългосрочен план. :D Не се заяждам, просто казвам "Имам ви доверие". Това е :)
 
Мерси много за инфото. Но честно казано форумите останаха така истински, а не социалните мрежи, където всякакви неща се изливат всеки ден и рядко се задържат стойностните неща. Добре дошла при нас и ти пожелавам приятно изкарване тук и има какво да те задържи и забавлява. И още нещо. Какво си търсила точно? Успехи.
 
Добре заварили :)
Търсех си работа от дома. Сега, като не мога да излизам често, препоръчаха ми да стана копирайтър. Идеята ми допадна, защото мога да си чета книги, колкото си искам.
Колкото до социалните мрежи, изгубих респект към тях. Драсвам по едно "Къде си? Искаш ли да излезем?" и това е. Преди хората повече следяха какво качват. Сега всичко е една машина за харесвания и "реакции". Скоро сигурно ще измислят и какво да получаваме срещу 100 лайка - чаша кафе може би?
Както и да е - благодаря за пожеланията :)
 
Моля, моля. Да, копирайтинга не е никак лошо начало на каквото и да е фрилансване в областта на дигиталните услуги. :) Честно казано покрай него много вероятно е да започнеш да правиш статии и съдържание за собствения си сайт или блог на тематика, която те вълнува. Успехи и до нови срещи. :)
 

Горе