Печели от ТоТо !!!

може ли да видя числата ти Може и на лс
Без предварително споразумение за конфиденциалност не давам и люпени семки вуйчо ваньо.
 
Дай ми на мен 8 числа за 5 от 35 и четвъртък ще пробвам, че видях късно темата :)
защо ти са 8 при положение че са нужни 5
за 5 от 35 нямам подготовка мисля че не си струва да се играе
 
Без предварително споразумение за конфиденциалност не давам и люпени семки вуйчо ваньо.
шегаджия :D
 
По-голяма е вероятността да те удари гръм, отколкото да удариш 6-ца от тотото :D
 
По-голяма е вероятността да те удари гръм, отколкото да удариш 6-ца от тотото :D
Аз като малък спечелих 5-ца от тотото :D Сещам се тогава ми изплатиха 500 лв. Което в онова време преди 10+ години значеха повече, отколкото сега...
 
защо ти са 8 при положение че са нужни 5
за 5 от 35 нямам подготовка мисля че не си струва да се играе

Защото играя система с 8 числа и почти всяка седмица имам печалба от по 150-200 лв, което си е доволно. За джакпоти не играя, те са нереални и се манипулират. Предпочитам по-чести, сигурни и редовни печалби. Дай 8 числа, па ако ударя 5-ца имаш 30%
 
не съм се занимавал с 5 от 35 ще трябва да отделя един два дни и за това надявам се тази седмица
 
Аз пък продавам изгодно карти за скрити съкровища. Мога да се похваля с милиони доволни клиенти и няколко разпродажби, които станаха вайръл навремето - говоря за Ел Дорадо и Клондайк. Сега подготвяме нова кампания специално за България - който иска да пише, докато картите са още горещи от принтера. :)
 
Аз също съм мислел да си направя някакъв експеримент - да вкарам в една база данни всички изтеглени числа и после да се определят на някакъв принцип кои са се падали най-малко или пък най-често и да се съставя някаква комбинация. Не е толкова заради парите колкото от любопитство, даже може да не се играе с истински пари, а само да се гледа статистиката и дали има някакъв ефект. Работата е там, че тези наистина са мошеници и въобще им нямам доверие. Те може също да си имат подобна система и спрямо играните вече числа да определят какво да изтеглят, за дя сведат печалбите до минимум. Преди малко отворих сайта на тотото и видях долу в "Нашите партьори" - Лафка, това ме обезкуражи още повече :D
 
Всъщност логиката не трябва ли да е: Първо се изчисляват всички комбинации - което е 1 към много милиарди, след което се набиват вече изтеглените числа и реално след това е чистата бройка на комбинациите, което уж следват да се паднат в следващите тегления. Но реално се вкарва и изчисления, ако случайно комбинацията реши да се повтори, което е 1 към няколко милиона на еди коя си степен. Изчисляването като цяло не е много сложен алгоритъм, но е доста въртене на комбинации, като цифрите не са много оптимистични за пускащите ТОТО. Само ми е чудно логиката, която следва и машината, ако случайно да внедрили такава, защото по принцип не би трябвало. Идеята е да се разчита на случайно падащи се числа. :)
 
По-малко са комбинациите, гледам че в сайта ги пише - за 6/49 са 13 983 816. Според теорията на вероятностите, колкото повече време минава, толкова повече ще се изравняват числата, докато накрая не са с приблизително равен брой, но на това няма как да се разчита, защото е много напред във времето. Всичко е на късмет - имам едни познати, които навремето бяха спечелили апартамент от лотариен билет, а не бяха купували никога преди това - този им беше първия. Познавам и други хора, които играят тото десетки години наред с всякакви комбинации и като теглят чертата са на загуба.
 
Всичко е на късмет - имам едни познати, които навремето бяха спечелили апартамент от лотариен билет, а не бяха купували никога преди това - този им беше първия. Познавам и други хора, които играят тото десетки години наред с всякакви комбинации и като теглят чертата са на загуба.
За жалост по-големия % е на загуба, няма как иначе тази схема да работи по друг начин. Но да, определено се разчита на помощ от Вселената, а не на постоянство. Ако имаш сигнали от кораба майка, може и да пуснеш, но регулярно - малко с годините излиза, че си назад. Дядо ми, Бог да го прости, беше редовен играч. И толкова време, нищо.
 
Най-жалкото е че хора , които нямат пари, играят и се надяват да спечелят. А естествено печели , тоя дето организира цялата работа. Бил Гейтс дали играе тото или трие билетчета ?
 

Горе