Как да съм в предни позиций в Google

de7ox

Member
Здравейте, използвам WordPress..имам и инсталирах Yoast SEO Premium
Въпроса ми е как мога да направя сайта ми да се обяви в по горни позиций..
Добавях тагове и ключови думи, но не виждам някакъв ефект.. домайна ми е нов на около 3-4 месеца..
Какво бихте ме посъветвали?
 
купи си 5-10 качествени линка от същата ниша и си готов
 
за 4 месеца домейн по-добре намери човек, който знае какво прави. Самото научаване и тестване ще ти отнеме много време. Процеса проба / грешка ще те забави с 2-3 години. До тогава правилата ще са се сменили на гугъл сигурно. Иначе ключови думи си добавяй колкото искаш. И - да, няма да има ефект.
 
ако сайта ти е в ниша туризъм, търсиш линкове от подобни сайтове във същата ниша, ако е ремонти, в ремонти и ...
 
Отвори google и направи ориентировъчно проучване на това какво се търси в твоята ниша. След това оптимизирай съдържанието на страниците и постовете в сайта според търсенето. Успех! :)
 
За добро оптимизиране трябва време и търпение. Не само вътрешното оптимизиране на сайта е важно, за да можеш да се ранкнеш. Хубаво е да проучиш какво е търсенето в твоята сфера, да се правят беклинкове, проучване на конкуренцията, правилен подбор на ключови думи
 
Раздухай насам натам за сайта ти. Виж къде някой може да каже нещо интересно за теб. Статийка, социално споделяне тук таме. Изгради си и популярност след някоя друга онлайн общност. Ако мислиш, че си докарал нещата на 100% ок при он пейджа, действай вече в оф пейдж режим. Няма какво друго да те посъветват хората тук. ;)
 
Абе пичове дайте някакви видеа на бг специалисти от тазгодишното сео 2019, дайте да видим новостите.
 

Горе