хостинг за магазин във англия

daniela95

New Member
Здравейте , може ли да ми препоръчате някои хостинг за англия за онлайн магазин спряла съм се на магенто и опен карт пробвах със icn дот бг но доста бавно зарежда от тук.
 
ами няколко хиляди продукта ще вкарам чрез бот незнам какъв трафик да очаквам за първо време.
 
ами няколко хиляди продукта ще вкарам чрез бот незнам какъв трафик да очаквам за първо време.
Един VPS ще ти свържи работа. Погледни в Coolicehost.com VPS плановете. В крайна сметка ако ти идва малък избрания план, винаги може да го ъпгрейднеш или да минеш направо към дедикейтед. Препоръчвам Coolicehost.
 
Здравей, ако наистина магазина ще разполага с хиляди продукти от сорта на 2000 - 3000 продукта то графата "Споделен хостинг" тотално отпада защото базата и заявките ще са доста над възможностите на споделените планове.

Поне за сега можеш да използваш виртуален сървър (VPS) и в последствие когато магазина ти започне да прави огромен брой посещения много бързо ще разбереш кога е настъпил момента за нает сървър.

Може да погледнеш DigitalOcean това е една от най-добрите компании в света и поддръжката им е на много високо ниво.
Не се притеснявай че не познаваш материята и не знаеш как всъщност се конфигурира сървъра! Тук в форума има изключително кадърни хора които биха ти го конфигурирали срещу скромно заплащане.

Най-важното от всичко е че ако избереш DigitalOcean тотално ще забравиш за каквито и да било проблеми с бързодействие, overselling и т.н.

OFFTOPIC: Свържи се с @s1yf0x има дългогодишен опит в тази сфера и ще реши всичките ти проблеми.
 
Магазина й е мъртво роден. Толкоз от мен. Пък и вие за мнения ли се борите за лайкове ли... не знам... нека опита жената все пак.
 
Последно редактирано:
Какво трябва да значи мъртво роден ?
Предполагам се има предвид, че за да работи както трябва този магазин е нужен човек, който да разбира от конкретната платформа, а и да е в състояние да надгради хостинга със съответния кеш и каквито прецени оптимизации, да разрешава евентуални проблеми и тн. Ако нямате такъв човек, би трябвало да наемете някого и да питате него. Аз не бих препоръчал споделен хостинг за онлайн магазин, но това си е мое мнение, което повечето стопани на такива магазини не споделят.
 
Привет, Даниела! :)
Радвам се че писа във форума и потърси помощ.
Пробвай: https://coolicehost.com/web-hosting.html към UK, съппорт е български.
Попитай ги за помощ при избора на хостинг :)
Друго те съветвам да ползваш opencart тей като е супер за стартов проект, също ти предлагам да вземеш този модул https://www.opencart.com/index.php?...n/info&extension_id=12658&filter_search=nitro
iSense (http://isenselabs.com) са Българска фирма която разработва едни от най-добрите приложения за Opencart, ще ти инсталират модула безплатно и ще ги настроят сайта ти ще лети, може да попиташ и хостинг домакина да вкара redis двигател за кеширане на заявките :)

Ако имаш други въпроси и проблеми питай не се притеснявай, за това са хората да помагат :)
 
Всичко е чудно, постарали са се но са забравили да го направят на РОДНИЯ И ЕЗИК
 
Мерси за препоръката. В допълнение ще кажа, че си партнираме за някои неща: https://isenselabs.com/posts/fast-ssd-hosting-for-your-opencart-store
Чудя ти се, защо се мъчиш да се простреляш сам в крака?!? Само не ми казвай, че и ти вярваш на тая олигофрения, на който и да е opencart , като му се сложи Nitro и литва, защото ще дойда аз да те прострелям в колената - и двете :)
 
Всичко е чудно, постарали са се но са забравили да го направят на РОДНИЯ И ЕЗИК

Само да отбележа, че когато правиш софтуер, и не само, за международния пазар, последното към което е насочен погледа са малките пазари. Да, те са важни, защото те правят в един момент лидер там, ако няма алтернативи, но не са с такъв голям приоритет. А и реално при самоинициатива от някой, може да си го преведе и сам в папката language. :)

Чудя ти се, защо се мъчиш да се простреляш сам в крака?!? Само не ми казвай, че и ти вярваш на тая олигофрения, на който и да е opencart , като му се сложи Nitro и литва, защото ще дойда аз да те прострелям в колената - и двете :)

Подобрява, но определено не го оправя на 100%. Литването, знам, че знаеш, е комбинация от процеси. Наивно е да се мисли, че един адон, плъгин, модул, разширение или там каквото и да е би решило проблема на 100%. Единственото, което може да направи е да подобри, но не и да свърши работата изцяло. А иначе, ако ще идваш да ме прострелваш в колената, 100% има за какво друго. :)
 
Само да отбележа, че когато правиш софтуер, и не само, за международния пазар, последното към което е насочен погледа са малките пазари. Да, те са важни, защото те правят в един момент лидер там, ако няма алтернативи, но не са с такъв голям приоритет. А и реално при самоинициатива от някой, може да си го преведе и сам в папката language.
По принцип ако говорим за произвеждан продукт - да наистина това е излишен разход. Но иначе сайтът ти да няма българска версия означава, че не търсиш български програмисти. И тук вече не говорим за това дали програмистите ще знаят английски или не, а това, че определено българският език ще им е по-удобен на 99% от тях (докато разглеждат сайта, ако си търсят работа).
 

Горе