регистирация на домейн и договор с еконт и спиди

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Здравейте,

Регистрирах си фирма.. Фирмата представлява името на домейна който ще регистрирам и така ще мога да го защитя.. всъщност днес подписах документите и се учредява понеделник вторник ще се впише в търговския регистър.. мога ли да регистирам домейна сега и да пусна онлайн магазина или да изсчакам да се появи в търговския регистър и тогава да регистрирам домейна?..

другият ми въпрос е .. имам дневно 5-10 пратки.. не ми се занимава с касов апарати да давам пари и т.н. какъв договор да сключа с еконт и спиди .. възможно ли е тогава да не издавам касови бележки? освен тогава някъв процент отстъпка получавам до колкото знам.. има ли някакъв минимум за този договор? И взимат ли някви такси за превеждане на парите по банкова сметка?
 
Ползвай ППП на Еконт, можеш без касов, не взимат доп. такса, ще ти дадат 12 процента отстъпка. Обади им се в понеделник.
 
За БГ ли става въпрос? Регвай нищо не ти пречи.
 
Ползвай ППП на Еконт, можеш без касов, не взимат доп. такса, ще ти дадат 12 процента отстъпка. Обади им се в понеделник.

Ще му дадат 12% отстъпка само ако предходния месец има пратки около +- 1500 лв. За всеки месец отстъпката се определя на базата на сумата от предходния. По-добре да ги подготвя през базар/олх с 10% отстъпка и да си направи електронен кабинет и споразумение за ППП сам.
 
Ако сега започваш Спирки не ти трябва. На този етап ти трябват доволни клиенти и надежден спедитор. Със Спиди "ще го ядеш".
За протокола - не казвам, че русенците са дъ бест. Казвам, че от две злини да избереш по-малката ;)
 

Горе