регистирация на домейн и договор с еконт и спиди

devilx

Well-Known Member
Здравейте,

Регистрирах си фирма.. Фирмата представлява името на домейна който ще регистрирам и така ще мога да го защитя.. всъщност днес подписах документите и се учредява понеделник вторник ще се впише в търговския регистър.. мога ли да регистирам домейна сега и да пусна онлайн магазина или да изсчакам да се появи в търговския регистър и тогава да регистрирам домейна?..

другият ми въпрос е .. имам дневно 5-10 пратки.. не ми се занимава с касов апарати да давам пари и т.н. какъв договор да сключа с еконт и спиди .. възможно ли е тогава да не издавам касови бележки? освен тогава някъв процент отстъпка получавам до колкото знам.. има ли някакъв минимум за този договор? И взимат ли някви такси за превеждане на парите по банкова сметка?
 

tedkata_m

Well-Known Member
Ползвай ППП на Еконт, можеш без касов, не взимат доп. такса, ще ти дадат 12 процента отстъпка. Обади им се в понеделник.
 

TheEntrepreneur

Active Member
Ползвай ППП на Еконт, можеш без касов, не взимат доп. такса, ще ти дадат 12 процента отстъпка. Обади им се в понеделник.
Ще му дадат 12% отстъпка само ако предходния месец има пратки около +- 1500 лв. За всеки месец отстъпката се определя на базата на сумата от предходния. По-добре да ги подготвя през базар/олх с 10% отстъпка и да си направи електронен кабинет и споразумение за ППП сам.
 
Ако сега започваш Спирки не ти трябва. На този етап ти трябват доволни клиенти и надежден спедитор. Със Спиди "ще го ядеш".
За протокола - не казвам, че русенците са дъ бест. Казвам, че от две злини да избереш по-малката ;)
 

Горе